Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• wptm
    Igen, meg is csináltam a logikai kaput teszi is a dolgát. Viszont, ha arduino és a híd közé beillesztem ahogyan azt elterveztem, akkor a híd nem kap elég áramot, hogy beindítsa a mosfeteket. A védelem nélkül rögtön megy, de meg is lett az eredménye.
    Azon is gondolkodtam még, hogy a logikai kapus védelmemet fel tudnám -e turbózni egy kis külső áramforrás bevitelével. Még amit próbáltam, hogy tápos usb hoszttal meghajtani az arduinót. Sajnos ez sem segített.
    Hütés van, mindegyik mosfeten saját alu lemezke L-ben meghajlítva, majd ezek fölé cpu ventillátor. Az alulméretezés nem hinném hogy fennáll. Szerintem az arduinó firmware még mindig nem oké.
    Kiveszem a hídból a feteket, aztán leellenőrzöm őket. Korábban már beszereztem egy remek kis alkatrész ellenőrzőt. Most nem volt füst meg tüzijáték, egyszerűen csak nem viszi már az egyik motort a híd.