Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Szóval az van, hogy arra gondoltam, valaki csinálhatná velem együtt a motor vezérlő kapcsolást, mert baromi nyügös leszek, ha nem fog működni a dolog... más megközelítésből vizsgálva a dolgot, nagyon nyügös leszek, ha csak nekem nem fog működni.
Kapcsolásról bővebben...
Ezen a linken minden ott van, amire szükség lehet (azt hiszem ezt postolta pointer korábban jól), de segítség képpen csináltam pár fotót is. Nekem most két nap (pontosabban éjszaka) előnyöm van, de ez nem sok, ráadásul jövő hétig nem nagyon érek rá.
A vezérlő IC pedig egyetlen helyen kapható csak itthon, ott pedig a minimum rendelési mennyiség 10db volt... jó lenne lepasszolni a felesleges darabokat. Szóval ha nem csak nyálcsorgatni járnak ide egyesek, akkor most itt a lehetőség :)
Az IC még úton van (legalábbis reménykedem), szóval van idő. Addig pedig valaki megmondhatná, hol lehet venni kisteljesítményű, olcsó villanyos aktuátort székmozgatáshoz, mert ez ugye most ahhoz lesz, bár nem csak ahhoz jó.
Pointer: tehetnél fel infót az xsim-ről... konfig, fotók, stb.
A képek:
(egy panel kész, LCD panel kész, a fesz.szab. panel félig kész)