Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• wptm
    Helló Janume!

Itt fele annyiba sem kerülne az arduino uno r3: http://www.ebay.com/itm/UNO-R3-2012-Development-Board-Arduino-Compat-MEGA328P-ATMEGA16U2-With-USB-Cable-/151042023640?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item232ace60d8 .

Az MC33926 szerintem karcsú a motorok mozgatásához: 3 A continuously (5 A peak) írják róla. Indulásként megpróbálhatod velük persze.
    Illetve nem akarlak nagyon elkeseríteni, de felvagy arra készülve hogy el is füstölhet a drága pénzért beszerzett elektronika? Így jártam egy 7 ezer ft-os ebay-es h-híddal.
    Én továbbra is autó akkumulátort javaslok, de indulásként próbáld meg persze a táppal. Illetve az is szinte biztos, hogy az ablaktörlők csak éppenhogy alkalmasak teljesítmény ügyileg. Indulásként az is rendben. Nekem is azok vannak még, de ha végre összeáll minden akkor majd lecserélem valami erősebbre őket.
    Floriske szimje az etalon, nagyon jól néz ki. :-)

ui.
    Amikor írod az üzeneted van egy olyan gomb, hogy URL Beszúrása. Ha ezzel szúrnád be a link-eket, akkor nem kellene kimásolgatni sem, hanem klikkelésre előjönne a hivatkozásod. Lásd, mint ahogy én is belinkeltem az E-bay-es arduinot.
    Mondjuk egy előnézet gomb az még jó lenne. Leellenőrízni az irományt mielőtt elküldöm.