Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• wptm
    Szia Janume!

Először is regisztrálj az x-sim.de oldalon. Enélkül a szoftver sem fog menni, illetve ott van a rengeteg infó is.
    Ha nem akorod az elektronikát házilag építeni, de olcsón akarod akkor arduino + compatibilis h-híd az ebay-ről. Én is erre indultam, de egy óra alatt sikerült elfüstölnöm a hidat. Azóta megépítettem a Thanos-Tronicgr féle dsmhb1.2 hidat magam, és most már "csak" a mosfeteket cserélem rajta, ha kimegy valamelyik.
    Remélhetőleg ezt is sikerül majd kivédeni rajta Dogman tanácsával.
    Páran a pololu jrk minden egybe elektronikát használják és nagyon dícsérik. Ebből motoronként kell egy db. tehát összesen 2. Ha nem jött volna ki az arduinós lehetőség akkor én is ezt választom, csakhogy ennél azé bele kell nyúlni a zsebbe: 100$ darabja.
    Thanos féle amc1.6 -ot is sokan választják, de az is csináld magad elektronika.