Szimulátor Cockpit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepe7807

pointer4
Hmm, ez de faxa ötlet amúgy 😄
Elég barkács megoldás, de egy próbát esetleg megérhet.... lézernyomtatóval kinyomtatod (2 példányban hogy jobb legyen a takarás) egy fóliára és egy vékony plexilapra felragasztod.

Sajna nekem nincsen golyós egerem.De azért köszi a segítséget.Ha lesz valami fejlemény ez ügyben majd megírom.De addig is mindenre nyitott vagyok.

Megkérdeztem,de nem tudja megmondani mivel egyezhet,és nem tudott tippet adni honnan lehetne beszerezni.
Van itthon egy használaton kívüli golyós egerem,abba is belenéztem de sajna 18,5mm a tárcsátmérõ,a G25 meg 16mm.Ha van neked is otthon akkor érdemes belekukkantani,hátha.

Az elsõ szériából négyet nekem is sikerült kidurrantanom,mert nem bírta a 24 mhzt a mikrokontroller,és egybenyitotta a feteket.
Küldtem kérelmet skypeon.

Azért megy csak egy tengely mert sajna az egyik FET -em kidurrant.ZÁRLAT!!!
A Skype nevem "makai.k"

Mi az oka hogy csak 1 tengely megy?
Ha nem gond,felvennél szkájpra?Lenne még pár kérdésem 😊

Persze teszek fel képeket de sajna még csak 1 tengely megy.Igen Thanos elektronikás.

Nagy gratula maxibacsi!Lehet kérni részletesebb képeket?
Tanos elektronikával megy?

Fogós kérdés.Megkérdezem hétfõn kolegámat.Hátha.Õ jártasabb ebben a témában.

Sajnos félbetörött az egész. Probáltam már Epoxival de sajna nem sikerült mert amikor a tengelyre tettem újra eltörött.Valószinûleg elfáradt az anyaga.Honnan tudnék ilyet szerezni vagy valamivel kilehetne ezt váltani?

Maga a bevagdosott körlap hibátlan?Mert ha a tengelyre csúszó hüvely tört el akkor valami 2 komponensû ragasztóval (nem pillanatragival) próbálnám meg.Epoxi stb.20 perc a kötésideje.
Az utolsó amit próbálnék hogy megcsinálni fémbõl.De az elég macerás.

Nem tudom de utána néztem a neten és ez széria hiba mint a motor gond.Ötlet?

Üdv!
Szerintem csak barkácsolni tudod,esetleg régi görgõs egérben még találkoztam ilyennel.
Hogy a viharba tudott az eltörni?

Hellosztok!Megtaláltam hosszú fáradozás árán a g25-õm hibáját.Tudnátok-e segíteni az egyik motor végén eltörött az a kis jeladó tányér.Ezt hol tudom beszerezni vagy hogyan lehet orvosolni?Elõre is köszi.

Hecker007
traktor sim? xD

pajti

Ez mi a sz*r? <#idiota>

Sziasztok,segítséget kérek! Kb 2 éves G25 és mikor elindítom a gépet nem kalibrálja magát ahogyan szokta.És a váltókaron lévõ zöld led folyamatosan csak villog amit régen nem tett.Az LFS GTR2 És a többi szimulátor progiba sem tudok kormányozni pedig mindenhol be van állítva.Ha tudtok segítsetek mi lehet a baj hogyan lehetne orvosolni?

Köszi a segítséget, a 7végén szétszereltem, kifújtam, és belenyomtam 1 kis kontaktsprét. Azóta tökéletes! <#wave><#worship>
Misi az ezredes
Piszkos lett a potméter. Alaposan fújjál be sûrített levegõvel a pedál mellett mindenfelé és helyre fog jönni. Sajnos por ellen nincs védve, és egy idõ után az elektromágnesesség akarva akaratlanul is piszkossá teszi azt a légrést ahol nem érhetne össze a két felület.

G25 & G27 esetén ugyan ez volt nekem is..

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

samsung123
Vagyány, érdekel a folytatás akár, részletesen is!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

JUVEfun
Pár képpel fûszerezve elmondanád részletesebben , hogy , hogy oldottad meg ? Akár jöhet priviben is bár gondolom másokat is érdekel......

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Sziasztok,segítséget kérek! Kb 3 éves G25 fékpedálom játék közben néha magától picit befékez. Ha megpöccintem a fékpedált, vagy ha hirtelen kapom le a lábam a pedálról, old a fék. Nem csinálja mindig, csak ha rájön a roham. Mi a fene lehet vele, hogy lehet javítani, mit tanácsoltok? Köszi elõre is! <#conf>
Sziasztok

Az elsõ tesztek videóját szeretném megosztani veletek.A szimunál még csak egy ablaktörlõ motor dolgozik ezért csak a gyorsulás/fék,váltási effekt és a bukkanókat tudja visszaadni.

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1084209955&index=2

itt egy link,közép tájon Pitbull képei.Ott megtekinthetõ.
samsung123
egy képet lehetne kérni, kiváncsi vagyok. meg ugy nagyobb lesz az érdeklõdés is rá szerintem<#worship>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Urak !

Lenne egy eladó logitech g 27 loadcell fékkel,gamepad kivezetékelve mûszerfalba építve,rev burner fordulatszámmérõvel,levillanóval,valamint egy cockpit kagylóüléssel.Lehetõleg egybe ,de ha kell megbontom,Érdeklõdni priviben.
Üdv!

Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek melyik a legjobb motorkerékpár szimulátor játék, ami a piacon van?

Pepe7807
Andoridosrol tudok én is ( link ), csak wifim nincs. Ezét is érdekelne inkább a közvetlen összekötéses megoldás. De ettõl függetlenül köszönöm a fáradozásod.

thedriver
Azt tudom, hogy az Iracing-hez pl. lehet androidos telefont vagy Iphone-t használni erre a célra, hogy az rFactor-ral lehet-e ilyet, arról nincs infóm.
Link

Pepe7807
Ilyesmire gondoltam:

Pepe7807
Sziasztok.

Olyan kérkésem lenne, hogy tunák összehozni egy Z1 Sim Wheel LCD Screen Box szerû kijelzõt, ami nem terheli nagyon a gépet . Próbáltam már a gps-t második kijelzõnek, sikerúlt is, csak a gépet rohadtul lelassította. Fõleg rfactorozom.

értem. esetleg cserébe dondolkodsz vagy kp?
Szia, sorry a késõi válaszért, csak elkalandoztam aztán most jutottál eszembe megint. 😊
Szóval még nem nagyon aktuális a kormánycsere, még várok vele egy kicsit... 😊 Itthon sajnos a melók sem úgy jöttek be ahogy várná az ember, talán majd ha kitavaszodik normálisan... 😊

Azért jegyzem, aztán ha úgy alakul jelentkezek. 😊
jah és igen így van amit írsz legfontosabb hogy MULTI CUCC 😊 Mivel Xbox 360 Ps3 meg még Pc is.!
Üdv. unrealnoise! Nekem volna egy Fanatec CSR Kormány+ Fanatec CSR ELITE Pedál!! Esetleg érdekelne? jó áron adom. te mennyiért néztél ilyet? Tv-t RGH-s Xbox-ot stb.. be bírok számolni. vagy esetleg csere is.! Egyébként egy nagyon titi kormány. nállam most vna egy Logitech G27-es is. mind a 2 Hardverapro-n hírdetem kb mind a kettõ 2 Hónapos. össze sem lehet hasonlitani a két kormányt 😊 Csak ajánlani tudom.
Szemezgetek egy Forza Motorsport CSR Wheel-el, elég jónak néz ki. És hát multicucc. video review Az ára meg hát nem olyan vészes. Az elite viszont már tényleg baromi sok. Valakinek lenne valami véleménye vagy olvasott valami érdekeset a kormánnyal kapcsolatban?
pajti
Nincs semmi mozgás??<#nemtudom>

😄DD

www.smart-bus.hu

Ez nem rossz viszont.Collimator screen

Sziasztok

Lenne egy kérdésem azokhoz akik ablaktörlõmotoros sim-et használnak.
Hol lehethe azt beállítani az X-sim progiban hogy az egyik tengelyen az autó megcsúszását szimulálhassam.Az összes létezõ erõt kipróbáltam a progiban de egyik sem az volt.
És valaki aki ért hozzá írhatna egy cikket vagy valamit hogy a többi dolog mit csinál amit a tengelyekhez
hozzá lehet adni.Pl percent limiter , stb...<#whatever>

Ez az igazi DIY cuccos különösen a pedál.video

Köszönöm!!! 😄DD
pointer4
Az amire te gondolsz, az meg hardveres upgrade.

leírás
Tudom, csak gondoltam hátha 😄DD
Állítólag van it valaki aki már erõsitette az FFB-jét, nagyon fontos lenne, elõre is köszönöm a segítséget...
pointer4
Ps3-ra program? Ne viccöljünk mán, az a pc világa.

Helló!
A lényeg:
Teljesen át van alakítva a G25-öm és 35 cm-es versenykomrány van rajta, LFS-hez jó mert a Logitech Gaming Software-ban erõsebbre tudom állítani, tehát a kormány FFB-je elég ahoz hogy még ezt a komrányt is kõkeményen bírja, a gond az hogy Driftelek GT5 ben, és nem forog rendes közben a kormány, mert ugye a játékban csak 1-10- ig tudom állítani!
A kérdés az h létezik e olyan hogy valahogy ezt erõsebbre állítsam, akár mivel, esetleg erõsebbre fokozni a kijövõ jelet, vagy valami programmal, vagy valami kütyüvel ami fokozza az FFB erejét.
Léci írjatok! [email protected]
cselt
Egyelõre még szerintem nem. Sajna a fanatec nem arról híres, hogy kiadás után a termékek hibamentesek. Én a helyedben utánaolvasgatnék, hogy milyen tipikus hibákról számolnak be fórumokon a kormánnyal és a pedállal kapcsolatban. Ha nincs nagy probléma, akkor lehetne rajta gondolkodni.