Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• maxibacsi
    Sziasztok

Ha valaki most kezdene építeni egy ablaktörlő motoros sim -et akkor érdemes megpróbálni autósboltban vásárolni egy ikarusz buszhoz való kormányösszekötő kardánkeresztet.Én ma vettem 6000 Ft-ba került.
    A talpa mindkét oldalon 4-4 csavarral rögzíthető ezzel is elkerülve a elcsavarodott hegesztéseket.A motorok 7000 Ft újonnan(Bakony típusú Lada ablaktörlő motor).Nem forgatható vissza kézzel tehát megtartja a súlyt.
    A vezérléshez a Thanos féle elektronikán kívül lehet venni a Conrad-nál Velleman K8055 nevű fejlesztői panelt ami két motor vezérlésére alkalmas.(10000 Ft).A H-hidat meg kell építeni mert ilyet nem találtam megfelelőt szép hazánkban.A Velleman panel azért lehet jobb választás mert USB-n keresztül kommunikál a játékkal ami a mai világban (a soros port eltűnése miatt) jobb választás lehet.Az X-sim természetesem felismeri. Remélem tudtam segíteni valakinek.

Némónak :Nagyon franyesz lett a műszer.Gratula hozzá.Küldtem privit de nem ment el.Jó lenne beszélni valamikor van egy két ötletem.

Pepe7807:Szia mi még nem ismerjük egymást.Tetszik a szimulátorod ,de ami még jobban tetszik az a pedál.
    Nagyon megörülnénk itt sokan ha írnál róla egy pár sort esetleg terveket osztanál meg velünk.Sajnos a képek nem igazán adják vissza a felépítmény részleteit ami után mi is nekikezdhetnénk az építésének.
    Persze ha titkos akkor tekintsd ezt a kérést tárgytalannak. Még egyszer gratula nagyon szép munka!!!!