Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• NÉMÓ510 #10211
    THX!
    Az árakat nem biztos hogy tudom realizálni,mert sokminden volt itthon bontva,sok speciális méretű és menetű csavart használtam amit boltban nem is igazán lehet kapni.
    Igyekeztem szinte mindent autóalkatrésszel és onnan származó csavarokkal megoldani.
    Magam is elmosolyodtam amikor összeszámoltam mennyi típusból lett a jelenlegi megoldás(trabant,BMW,merci,iveco,setra,opel,zsiguli,és szuzuki kormány készülőben),ami ráadásul még mindig nem is a végleges :)
    A pedálok már majdnem jók,de nem vagyok velük kibékülve.Van 1 pözsó pedálsorom lehet arra cserélem a G25öt.
    Az árak ahogy nagyjából alakultak :
    Zártszelvény : 15e kb
    4db GL szem : 13e
    2 motor : 4e (zsiguli,szamara Bakony típus)
    Csavarok : 1500? kb
    Ülés : 14e - a csillagos ég :) nekem ingyen volt
    Érkezőfélben van egy H biztonsági öv,azt is ajándékba kapom.
    Kábeleket kifelejtettem : 2500ft volta a 2,5mm-es tekercs (duplavezetékes).De csak 500ft értékben használtam belőle,és még azt is ki lehetett volna váltani mással (bontott hosszabító,porszívókábel stb)
    Elektronikából a THANOS féle megoldást használom,Pointertől vettem az alkatrészek 99%át.
    Nagyon rendicsek volt,felhívta a figyelmem ezer veszélyre ami mind be is következett :D
    Nagy tanulás volt,de hála a papnak minden kiforrta magát.
    Olyan 30e forintra taksálnám ha a kábelezést is beleszámolom.
    Plusz 3e forint USB-soros átalakító amit még nem integráltam bele.
    A tévét kis tanakodás után ami itt zajlott a fórum sorain,30e forintba került ( 80cm LCD 1360x760).
    Átalakítás után már 1,5méterre van a szememtől de 2x30perc futam után a szemem kihullik.Nem tudom melyik része (felbontás,hz,gamma?) nem stimmel,de azt hiszem mással kell majd pótolnom.
    Ja,és a motorokat is kicsit átalakítottam,így szinte 0 a holtjátéka (forgórész is kihézagolva egy feszességállító csavarral).A finomabb vibrációkat azóta jobban átadja,mint pl rázókő.
    Ha későn válaszolok nehari,de októberig nem sűrűn jutok gép elé :)
    Üdv!