Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
szacsee #10193 Köszönöm a válaszokat!
Pajti: Ezek szerint G25-nél kisebb az oldalirányú játék, mint a hosszirányú.
TH8RS váltógombjánál PH-n olvasottak szerint a hosszirányú elmozdulás 10cm az oldalirányú 12cm.
Pepe7807: Ott akkor volt rendesen kézi munka, akkora oldalirányú játéknál már elég nehéz gyorsan váltani. Kettő közti átmenetet szeretném belőni. Gyors váltásnál precíz és kis váltórúd mozgás szükséges, ha jól sakkozom. Ha az élethűségre törekszem, akkor nagyobb út kellene, viszont akkor tényleg nem tudom felvenni a későbbiekben a kisebb váltókarral rendelkezők ellen a versenyt. (G25/27, SST),
Ezt rosszul látom?
Nagy része a váltónak megvan, még a gömbcsuklók nincsenek, de reményeim szerint azok is hamar meglesznek. Addig helyettesítem őket menetszálra hegesztett alátétekkel (méricskéléshez jó támpont).
Különböző magasságú lemezeket csináltam, amibe a nyomógombot mozgató rúd mozog. Ez alapján már meg tudom saccolni, hogy melyik kényelmes. Legnehezebb volt eddig a váltókar alját "beszerezni", de aztán egyik munkatársam felnyitotta a szemem. Ha teszek fel képeket, ránéznél hátha valamit nagyon elszúrnék és időben lehet korrigálni?