Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
szacsee #10189 Urak, akinek van H váltója és mérőszalagja megmérne nekem pár dolgot?
Készíteni szeretnék egy H váltót házilag DFP-hez, viszont nem tudom a gyári váltók mennyit mozognak.
Arra lennék kíváncsi, hogy a hossz és keresztirányú mozgása mekkora a váltókar fogantyújának. 1-es és 2-es fokozat közti mozgás, illetve az 1-es fokozat és a hátramenet tengelyének keresztirányú távolsága mekkora.
G25/27 tulajok illetve SST, esetleg Frex tulajok tudnának segíteni. (képen ha jól sejtem egy ActLabs váltó háza látszik)
A méret után légyszíves írjátok oda, hogy hány sebességes váltóról van szó.
Köszönöm előre is a válaszokat.
#Pepe7807: Ha megkérdezhetem Nálad a Frex koppintásnál mekkora a keresztirányú mozgás?
Visszaolvasva láttam, hogy nem használod, mert az oldalirányú mozgása túl nagyra sikeredett.
Fokozatok közt érdemes átlóban bereszelni a kapcsoló tengely vezető lemezét, hogy le és felváltásnál könnyebben betaláljon az ember sebességbe?