Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
szacsee #10184 Megvettem az ülést. Igaz nincs magasság állításra lehetőség, viszont van vesetámasz. 
Vectra B anyós ülés lett, legalább nincs kiülve és a sín sem lötyög.
A cockpitot illetően van egy tervem, de nem tudom mennyire jó ötlet.
Egyenlőre fixet szeretnék és ha ráérzek akkor talán megcsinálom motorosra később.
Itt egy skicc róla (bocs a krix-kraxért):
Az ülés alatt négy kerékkel oldanám meg, hogy akár fotelként is használhassam, ha úgy adódik, a váz alatt pedig pirossal jelöltem az összekötő zártszelvényt. Ez csúszna össze a kormányt tartó részbe.
Hasonlít az eleje a Raceroom féle cockpithez, pedálnál pedig majd úgy szeretném megcsinálni, hogy alsó és felső felfogatású pedált is tehessek rá.
Kormánynál kékkel jelöltem a felfogatást és a monitorét is, ezek csúsztathatóak lennének.
A pedál dönthető és csúsztatható lenne előre-hátra.
A kérdésem az lenne, hogy elég ennyi mozgatható pont, vagy az ülés magasságállítás hiánya miatt érdemes a pedált nem csak dönthetővé és előre-hátra mozgathatóvá tenni, hanem magasságát is állíthatóvá tegyem? (ez nyakatekert mondat lett)
Ülés milyen magasan legyen, ha a pedál majdem a földön helyezkedne el?
Véleményetekre kíváncsi lennék, köszönöm!