Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
szacsee #10178 Köszönöm!
A linkelt Cockpit naplónak már nekiálltam egyszer, csak a végén az összesítő leírást nem láttam.
Voltam bontóban, viszont nem jártam szerencsével, max tapasztalatot gyűjtöttem.
Audi 100-as sofőr ülése lett volna 7000Ft, sajna a bontós nem adta oda 5 ezerben.
Nem is ez a gond, hanem az, hogy a karosszériára van rá pont hegesztve a sín.
Kényelmesnek tűnt amíg bele ültem, esetleg akinek volt hasonlóval dolga leírhatná mit válasszak.
Ha maradok a 100-as Audi ülésnél, akkor el kell kunyerálnom legalább a rögzítő fület, ami szintén a kasznit díszíti. Jövő héten körbenézek, elvileg van a közelben Suzuki és Opel bontással foglalkozó ember is.
Audi ülésre ismerősöm annyit mondott, hogy hátrafelé is támogassam meg, mert nagyon nehéz darab.
110kg vagyok, F Astrában ültem már párszor, viszont nagyon hosszú úton nem valami kényelmes, de az is lehet, hogy szét volt már ülve.
Suzuki ülésben pedig a hátam nem fér el... (Stift Sport anyósban ültem pár órát)