Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Én a repair pdf alapján megcsináltam mindkét motort, sőt még szebben is szétjött mint ott. Kitakarítottam a forgórészt, volt benne cucc rendesen. Csak én ki is ütöttem egy az egyben a házból, hiszen nekem meg volt szorulva, amivel valamit kezdenem kellett. A szorulás oka, hogy nem görgőcsapágyas, hanem ilyen vezető perselyszerű van benne, amiben rengeteg szénpor, por és kitudja még mi egy nagy masszát alkotott. Ezeket lakkbenzinbe áztatva kitakarítottam, megszárítottam, majd összeszerelés után nagyon-nagyon pici WD-40-et fújtam a forgórész mindkét végére be a "csapágyhoz". Mikor megtekertem kézzel úgy pörgött tovább mint a kis angyal. A MOSFET-eimet megmértem ahogy a PDF-ben van, semmi bajuk. Most összeraktam az egész kormányt és hát ilyen gyors és erős talán csak újkorában volt.