Szimulátor Cockpit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepe7807
Szerintem megoldás a torzulásra itt

Pepe7807
Köszi, amúgy ezekben gondolkoztam, vagy valami hasonlóban:

pointer4
<#worship>
pointer4
Hát a Canopy az nehéz kérdés. A legnagyobb problémát biztos az okozza majd, hogy torz lesz a kép, és a projektoron mit lehet ez ügyben állítani. A hordó meg trapéz meg hasonló beállításokkal hogy lehet összehozni. A szövet meg ki tudja milyen képet adna a plexivel, ha hátulról vetí¤esz, azt kell igazán még kikísérletezni.
Pneumatikát nem ajánlanám, bár a 15 cm az nem sok, csak az a gond, hogy nagyon lengedezik a levegõ összenyomhatósága miatt, és emiatt nem pontos.
Ha még valaki nem látta volna..
https://share.ols.inode.at/B8OIL3PC1ADVTOQW6WCQVGS3UH2DUWU64JNOLC2M

Pepe7807
Pointer szerinted megvalósítható a FREX CanopySCREEN házilag?
Gondoltam,hogy 1 tábla átlátszó plexit meghajlítok hõcsuzlival formára és bevonom vékony fehér szõvettel. Szerinted?
Más . Egyik ismerõsöm mondta, hogy a buszokba az ajtónyitás pneu-munkahengerrel tõrténik, és tudna hozni nekem olcsón (mivel a volánnál au szerelõ), de nem tudom, hogy elég-e a 15-20 cm munkaút.

Hali!
Építek én is egy szimet és elakadtam.Láttam sok videon,hogy csináltak fordulatszámmérõt.A kérdésem az lenne nekem van egy mérõm csak az kocsiba valo.Mi kell hozzá,hogy müködjon az lfs,gtr2 stb. -vel.Hol tudok valami elektronikát beszerezni hozzá.Mivel én ehez a részhez nem értek.Valami ötlet?Elöre is köszi a segítséget.

pointer4
Elõkerültem, újra kockulok, elég volt a pancsiból, köszi a figyelmességet! 😄
Pummis
http://logout.hu/cikk/pc_vga_tv_rgb_scart_osszekotes/teljes.html én ezt is ki próbáltam de nem volt jó

Pummis
Nekem a régi radeonX600 videó karimon volt s-videó kimenet össze kötöttem a tévével szerintem jó volt 😊

Pummis
Igen érdekel jó vétel volt nagyon !

Hali !
Múltkor vettem egy DFGT-t és gondoltam hogy csinálok hozzá egy h-váltót, ma vettem is egy gamepadot hogy átalakítsam de nem tudom úgy beállítani a gépen hogy a kormány és a gamepad egy vezérlõként szerepeljen (Mivel a játék amihez kell az csak egy vezérlõt kezel egyszerre ) Így kipróbáltam egy ppjoy nevû programot hogy majd beállítom de a beállítás 2ik felénél a beállított 32 gomból csak 16 ot lehetett beállítani( Röviden nem hogy a gamepad ból + 10 gombot hozzáadtam volna , de még a kormányon se tudtam beállítani mind a 25 gombot 😄) Valami ötlet?

Pepe7807
Nem tudom. Majd kiderül 😊

cselt
Nem akarok hülyeségeket beszélni, de crt tv-n nem lesz túl pici a felbontás, ahhoz hogy normálisan lehessen játszani?
Pepe7807
Én most rendeltem 1 ilyet, ha megjön akkor tesztelés után informállak, ha érdekel

http://www.vatera.hu//vga_video_konverter_atalakito_tv_ingyen_posta_1469410394.html

Pummis
Akkor felejtõs.Köszönöm az infót. <#worship>

tv tuneren bemeneted van s-videobol

Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN

Pummis
ha tv tuner karival megoldható akkor vennék egyet de feleslegesen nem akarok

Pummis
Pummis
Sziasztok
Nem tudja valaki esetleg hogy tv tuner kártya s-videója az kimenet vagy be menet ? Szeretném össze kötni a tévével és úgy játszani.Csak az a baj a tévének nincsen csak s-videó.rca s-vidó vagy scart a gépemen meg HDI van meg vga.Ugy halottam hogy tv tuner kártyával megoldható.Vettem kábelt is de az nagy szar volt semmit nem reagált rá ilyen a kábel

gviski
Pointer a celeb :-P

Virtual SimRacing

balatonon van, soha jobb idõben 😄

Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.

És már olyan híres is lett, hogy velünk már szóba sem áll a gömbõc! 😄

www.smart-bus.hu

Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.

Pointer, híres lettél
Pepe7807
grat pointer. <#taps><#taps><#taps>

DummyBoy
Pointer mester ... Nem tévedés, hogy éppen téged néztelek az Aktívban? 😊

Gratula!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Most láttalak TV2-ben pointer. Grat!!
Sufni tuning mûhely XDD.
mabocockpit
Sziasztok.
Pár oldallal elõrébb kerestetek swift II-es ülést, ha még aktuális van 2 darab amire most nincsen szükségem.Darabja 10 ezer. A saját cockpitemet is el lehet vinni 35 ezerért, extra piros kagylóval.
Gondolkodom, hogy ezután már csak olyan cockpitet építek aminek nem középen van a kormánytartója,
és a pedáltartó is fokozatmentesen állítható +még kap egy bill tartót is. Csak azt nehéz megoldani, hogy minden állítható legyen, mert már nem férnek el normálisan egymás mellett a zártszelvények.Vagy is elférne, de nem szeretném, hogy a mérete nagyobb legyen a cockpitnek.

Éden kert 😄
pajti
<#duma><#eljen><#banplz>

pointer4

Olyan hely nincs, ahol ne lenne wifi a kertben 😄
Majd késõbb láthatunk esetleg valami driftes (lfs-ben persze) videót is??? mert szerintem az hûen mutatná a kormány- és az ablaktörlõmotoros rendszer gyorsaságát is<#vigyor2> Vagy annyira nem stabil még a konfig? ha szükséged van rá szívesen küldök drift setup-ot<#kacsint>

Az elektronikát hogyan érdemes?
2 pedál az eredeti elektronika a 3. pedig gameportra csatlakozik?
vagy egy teljesen másik elektronikát készíteni? csak nem tudom hogy az hogy kommunikálna a géppel
Hecker007
Én is gondolkoztam már pedál építésen, ha csak a cnc hiányzik úgy érdemes nekiállni az építésnek? 😛

pointer4
Há mer kell hozzá, ha jót akarsz csinálni. És árat kérdeztél. Most anyagárban mondjuk 10 rongy, de ha magad nem tudod megcsinálni, akkor 60 lesz belõle a szakik munkaórái miatt.
A gépek magukban alszanak ,ösztökélve könnyebb velük pedált vagy bármit készíteni ,fõleg ha van . 😊
állványos fúró és cnc a suliban van
de ennek mi köze van a pedál készítéshez?
Én beterveztem, meg is rendeltem! 😊
😊 Ezek pont minden háztartásban megtalálhatóak 😄 Én ha majd csinálok szerintem fából lesz mert olcsóbb 😞

pointer4
Az attól függ, milyen szerszámok vannak már meg? Eszterga, cnc, állványos fúró, védõgázas hegesztõ ?
Lenne egy olyan kérdésem, hogy kb. menyibe kerülne csinálni egy normálisabb pedált mert a dfgt-nek nem a legjobb a pedálja?
Illetve úgy tûnik, hogy van olyan megoldás is, hogy nyomtatható átlátszó öntapdós fólia...
Köszi
pointer4

Majdnem akkor 😄
pointer4
Azok a sörök hatnak ám ott 😄
Örülök, hogy tetszett 😄
pointer4
CNC, lézer gravir 😊 ez a kevés felszerelést és olcsó verziót nem tartalmazza 😄
Kinyomtatod, ahogy akarod, és leragasztod celluxal 😄 pl
Sziasztok,

Tud vki tanácsot adni, milyen módszerrel lehetne apróbetûs feliratot készíteni fém, mûanyag, ill. karbon felületre, ami nem kopik le könnyedén?

Köszi a segítséget...
Bucser
remélem video készült az eseményrõl😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Na én nem vagyok egy ORIGÓ-s cikk író ,de mégis kell írnom ugyanarról .
Úgy kezdeném azt a kúúúú ,ma voltam transzportban pointernél ,különösen nem használt vasakat szállítottunk a mi vas komposztáló központunkba ,ez a része megszokott ,az meg nem, hogy az erõmûveket meg láttam ,meg a egész számítás technikával körbe organizált nappali ,kábelek ,szekrény méret gépek ,monitorok nem kis méretben , billentyûzet mindenhol ,azon még kis lcd , ez már sokkot okozott ,aztán ami kifektetett, megláttam igaziban azt amit képzeltem ,egy három monitoros szimulátor ,aha ,de ez élõben akkora mint egy fekvõ tehén ami mozog , a három darab lapos mozi kitakar egy utca sarkot az biztos ,én láttam ,baszott nagy igaziban , mikor már azon gondolkodtam hogy egy nyugtató kúpot, ami mindig nálam van ,feltolok az izémbe ,akkor emelkedett azzal hogy ûjjek bele a 2011es kormányos gõzcsodába ,hát szívesen, mondom én ,alig vártam hogy mondja máá , zsebbe raktam egybõl két kúpot gondoltam hátha majd óvatosan feldugom , mert ez szemre már igen komoly ,vártam is valami új élményt .
Be ültem ,ha van technó isten az áldja meg ezt az embert , ezt nem lehet vezeti mert igazi ,a kormányt a rohadék újítás kiszedte a kezembõl , a tér látásom hirtelen megjavult , mintha egy igazi ringen lennék ,az egész kezelése ,váltó, kuplung ,kormány ,fék ,mûszerek ,tökéletes alkotás , annyira bevitt az élmény hogy a kúpok megolvadtak a zsebembe .

Három hideg söröm van ,most azt fel is tolom .

Vagy az olvadt kúpokat formára gyúrom .

Még mindig rángat a tehén .

Kösz ,ez jó nap volt !

Na hát ez nagy hiba, mert nem akarom kidobni a mostanit, de jó lenne egy full hd is e mellé... Akkor errõl most le is mondhatok, így nem éri meg. Francba, pedig már beleéltem magam. <#whatever>