Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Heló mindekinek.
Először is köszi mindenkinek.
A projektor áttalakítás lényege, hogy a gép ne érzékelje hibásnak az izzót.
Ehhez én letöltöttem a szervízkönyvet és végig olvastam a projektor lámpa helyettesítése forumot. Nálam a "lamp sensor" és a "gnd" közé kellet forrasztani egy 1kohmos ellenálást.
Erre be is kapcsolt szépen mindenféle lámpa hiba nélkül. Ezután jött a xenon izzó amit be kellet febrikálni az eredeti foncsorba, úgy hogy a fokuszpontja is jó legyen. A xenon izzó trafóját egy 350 w-os számítógép táp látja el energia forrásal. Kb ennyi.
Az árak : Projektor a vaterárol (marha nagy szerencsémre) 10000 Ft
Xenon izzó szet 14000 Ft (de ebben 2db izzó és 2 db trafó van. Egyik motoros haver átt is vette ami nem kellet. Így tehát 7000 Ft)
Tápegység amit ithon találtam.
Tapasztalataim szerint nincs akkora fényereje mint a gyári izzónak, de teljes sötétbe élvezhető ( a gyári izzó foncsorral 150 e körül van, foncsor nélkül 60 körül láttuk).
Életartama kb 6000 óra (a gyári izzójé 2000)
Pointer igen , én vagyok és kérdeznék is.
A Touchbuddy progit probáltam használni 7'-os gps-el .Sikerült is beüzemelni, de minden egyes gombnyomásnál átvált aktív ablaká így az rfactor lemegy a tálcára.akérdésem, hogy lehetne ezt kikerülni?