Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Pitbull1111 #10017 Elméletileg az utolsó cockpit képem jobb oldalán látszik a kézi amit "csináltam",de a következő volt vele a gond.
Elméletileg ha bementem a gamepad beállításaihoz,ott ugye az analóg kar középen állt,(alaphelyzet). Ha előretoltam mozdult megfelelőt,hátra szintén,majd ugye visszaállt alapállásba.Viszont mikor rbr ben be akartam állítani kézinek,ott úgy érezte a közép(elvileg alapállapotot),mintha félig be lenne húzva a kézi,és sehogy nem tudtam rávenni hogy máshogy legyen.Ott ha teljesen előretoltam úgy volt 0-án,ha pedig teljesen hátra húztam úgy volt a maxon.Lehet ez vmi beállítás probléma?Esetleg rbr iniben kell átírni vmit?
Más gameban ki se próbáltam emiatt(lehet kellett volna),annyira lelombozott.Pedig jól működne a dolog,ha működne.