Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat a kormánnyal kapcsolatban.
Pitbull1111: Kár hogy eltűntek a hozzávalóid. Amit én szeretnék kormányt az már meg van tervezve, már csak ki kéne vágni.
minta
Ezidáig nincs rá emberem, és az árakat sem tudom itt debrecenben. Mondjuk ha segítesz nekem ebben azt nagyon megköszönném. Bár a részletek nem tisztázottak nekem. Pl hogy a lézervágósnak mi kell: auto cad fájl, vagy jpeg is lehet vagy kinyomtatom a mintát és kész?
Időkőzben megnéztem és 2es acéllemezem van( korábban 1est írtam), ami nagyon erős, azáltal lehet nehéz lesz a végeredmény. Valamint van 0,8asom, az lenne a ház oldala. A tied hány miliméteres lemezből volt? A markolatot egy asztalos barátom készítené, úgy hogy kifaragja és kettévágja hogy a lemez két oldalára (elől+hátul) fel tudja rakni. A te ötleted is jónak tünik, viszont én nem látom a képet. :(