41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#4037 Ideje lesz már abbahagyni a ronda dumát...
staticot meg kimoderálom, ha még egy rossz szót szól. Ide viccet olvasni járnak az emberek, nem anyázást nézni. Mellesleg a szőke roma móricka pistike szerintem jó volt ;) -
Ez a smiley a legjobb ! :) -
#4035 Jah és nekem van egy szőke szőrű cigány nyuszim akit Pistikének hívnak szal... -
#4034 Lol én is most olvasom :D -
#4033 A mellékelt ábra szerint static az ügyeletes elmebeteg. Jól látom? -
#4032 Én meg olyan komoly gyerek vagyok, hogyha bárki mégegyszer viccet ír, azt megölöm oda-vissza, majd a két fülénél fogva letépem azt a büdös fejét és beleszarok a gyomrába, bazdmeg GECIK! -
#4030 LOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!
-
#4029 Énis programozó vagyok és nem költöztem sehova se! -
#4028 Nézz át a testépítés fórumba, ízelítőtsz kaphatsz az intelligancia csimborasszójából(#596-tól) -
#4027 ja és skót természetesen:D -
#4026 én meg zsidó szőkenő cigány rendőr nyuszika móricka pistike vagyok, úgyhogy aki a továbbiakban...:P -
#4025 AZ ÉN BARÁTNŐM MEG SZŐKE, SZAL AKI SZŐKENŐS VICCET MOND, ANNAK A JÓKURVAANYUKÁJÁNAKASZOBATÁRSÁT!
Megverlek geci, ha báncsátok a szökékeeeet! Gyere ide paraszt, azt itt mongyad, hogy hülye szökééék, jóóóvan???!!!!
Meg is szurkállak! -
#4024 -
#4022 Inkább szíjja mellre a 4018-as viccet is!!! :))) -
#4021 ehhhhhhhhh.......... :) -
#4020 Mekkora vicc, bazeg!!! Mindjárt lefordulok a székről!!! Micsoda poén!!!
És mekkora színész! Tényleg elhitette velem egy pillanatra, hogy mekkora bunkó állat is valójában!
Oscar-t neki!
Kérlek static még adj a fórumozóknak a tehedségedből ízelítőt! -
#4019 Hogy hívják a XXI. századi hajótöröttet?
Robinson Cursor.
-
#4018 Buli
A számitógép-programozó tiz év után megunja a mókuskereket, és elköltözik Tasmániába az isten háta mögé. Teljesen egyedül él, kéthetente egyszer jön posta, ételért is csak hetente egyszer jár be a távoli városba. Három hónap után egyik este kopognak, belép egy nagydarab, szakállas ember és azt mondja:
- Helló, Joe vagyok, a szomszéd, itt lakom 10 km-re a hegy másik oldalán. Szombaton bulit rendezek, gyere el.
- Rendben, köszönöm - feleli a programozó - úgyis ideje megismerkednem a helyiekkel.
- Akkor viszlát szombat este - mondja Joe. - De azt még el kell mondanom, hogy ezeken a bulikon elég nagy ivászat szokott lenni.
- Ó, az nem baj, birom én a piát.
- Szinte biztos, hogy verekedés is lesz ám.
- Őőő, én általában elég jól kijövök mindenkivel.
- És még valami - mondja Joe. - Kemény szex is szokott lenni.
- Azt nem bánom - válaszol a programozó. - Már három hónapja élek itt egyedül. Jut eszembe, hogyan öltözzek?
- Az mindegy, csak mi ketten leszünk....
-
#4017 Ehhhh... -
#4016 Rendőri Jelentés
A sértett arcán egyforintosnál nagyobb, tízforintosnál kisebb, kb. hét forint nagyságú sérülés látható....
-
#4014 Lehetne, de itt akkor sem erről van szó.
Árnyékra vetődött static barátunk ráadásul eég rosszul.... -
#4013 a "tetű" itt lehet akár átvitt értelemben is
-
#4012 Ott a PONT! :-DDDDDDD -
#4011 Nem sok eszed van apám!
Egyrészt ráugrasz egy viccre, ami nem is TÉGED bántana, másrészt a viccet is félre érted. Hisz a TETŰ szó a viccben az állatra vonatkozik szerintem, ami pedig ugye a romák egyik kedvenc háziállata!
Innen a hasonlat a nyóckerre!
Kicsig gondolkozz mielütt elkezdessz kurvaanyázni! -
#4010 #4000-4002-ig egy régi vicc jut eszembe...
Hejj cigány... Kést rántasz ott, ahol lövöldözés lesz... -
#4009 -
#4008 Én eredetileg Romániával ismertem a viccet, nem 8. kerülettel. (Amúgy én meg a nyócba születtem. :)) -
#4007 geld = pénz, ha már kötekszünk...
-
#4003 Miért veszed magadra a viccet? Illetve a haverodra? -
#3998 na ja, az angolok nagyon el vannak ferdülve :)) -
#3997 Ok akkor én jövök:
-Miért ütközik össze két repülő?
-???
-Mert egyedül nem tud.
Szóval ezt még én egy görbe estén találtam ki, amikor azzal hülyültünk a haverokkal, hogy ki tud gyorsabban viccet kitalálni. A nagy improvizálások közepette született meg e "mestermű".
A poén az, hogy azóta ezt olvastam egy vicclapon is.
Bár az biztos, hogy nem én írtam be. -
#3996 ááááá ez is fárasztó volt! :) -
#3995 nem akarom magam égetni a tiednél is szarabb viccel, csak hogy ne én legyek a ludas:
Miben különbözik a trabant és a ford?
- még gondolkozzál -
- A trabantal lehet fordulni, de a fordal nem lehet trabantulni ... ehh
this made by : vigi -
#3994 hát úgy láccik, itt nem nagyot. -
#3993 Ezt egy angol oldalon olvastam, ezt szavazták meg Angliában a legjobb viccnek. Kíváncsi voltam, itt milyen sikert arat :) -
#3992 szar. -
#3991 Egy hal bemegy a kocsmába, és megkérdi a csapos:
-Jónapot, mit kér?
Mire a hal:
-Vizet
-
#3990 loál :FF -
#3989 ÁÁÁÁÁÁ AEZ KURVAJÓ:DDDDDDD
ez a lenit ZSÍRos meg kruvára idegesítő már a végefelé zsír... -
#3988 -Jean! A fingot meg lehet fogni?
-Nem.
-Akkor beszartam!
-Jean! A WC-nek 2 ajtaja van?
-Nem.
-Ohh... Akkor megint a szekrénybe szartam!