41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#3819 teljes neve Tomá¹ Garrigue Masaryk -
#3818 Kovács az orvosnál:
- Drága doktor Úr! A feleségem gyermeket vár és szeretném tudni, mi módon élhetünk házaséletet ez idő alatt?
- A terhesség első 3 hónapjában a szokásos módon, természetesen kellő óvatossággal. A terhesség második 3 hónapjában a kutyapózt javasolnám. Az utolsó 3 hónapban pedig mindenképp a farkaspózt ajánlom.
- Farkaspóz? Az milyen?
- Ül a lyuk mellett, és vonyíííít.... -
#3817 Pistike látja télen, hogy valami esik az udvaron, odamegy az óvónénihez és megkérdezi:
- Mi esik odakint, óvónéni?
- Hó, Pistike
- Há' odakinn! -
#3816 A hapsi bemegy a kocsmába és rendel egy sört.
- 120 forint lesz! - mondja a csapos.
Hapsi elővesz 120 db egyforintost és beszórja a pult mögé! A csapos nagyon ideges lesz, de hát nem tehet semmit.
Másnap ismét bemegy és iszik egy sört. Fizetéskor ad egy kétszázast a csaposnak aki a visszajáró 80 forintot szétszórja a kocsmában. Mire a hapsi letesz negyven forintot a pultra:
- Kérek még egy sört! -
#3815 Az nem "dr. Maszarik", hanem "Masarik elnök", aki egy létező személy volt(azt hiszem Csehszlovákiában) és a nevét valóban maszariknak ejtették, ami természetesen elég viccesnek hat a mi nyelvünkben:) -
#3813 Statisztikai kérdőivben:
-Mi a véleménye a virtuális sexről?
Bárki: -A milyen sexről?
A számítástechnikus: -A virtuális miről? -
#3812 egyáltalán mi az a mátrix? -
#3811 -
#3810 egyáltalán hogy marad életben egy fej? -
#3809 Egyáltalán hogy gurul?? Mi a fejünket a nyakizmunkkal mozgattyuk. -
#3808 És mivel fogja meg az ollót?:D
[KÖTEXIK] -
#3807 ollóval!
én nem ismertem naognya király:) -
#3806 :))) -
#3804 Mittomén, nem az a lényeg. ;) -
#3803 Mivel bontja ki? :D
De amúgy elég régi... -
#3802 Van egy kisgyerek, aki csak egy fejből áll. Épp Karácsonyt ünnepel a családjával. Odagurul a fa alá, kibontja az ajándékát, majd így szól:
-Ah, már megint sapka... -
#3801 LOOOL :D -
#3800 Már volt, de azért cool :) -
#3799 Egy anyukának két gyereke van, egy optimista és egy pesszimista.
Eljön a karácsony és anyuka elmegy ajándékot venni a gyerekeknek. A pesszimistának vesz mindenféle földi jót, játékot, könyvet, hogy had örüljön végre az a szegény gyerek; az optimistának pedig kér a ovácstól egy marék lósz@rt, úgyis örül az mindennek.
Eljön a karácsony és a két testvér beszélget:
-te mit kaptál? - kérdezi az optimista a pesszimistától
-háát.. - kezdi a pesszimista gyerek - kaptam egy szép kifestőkönyvet, de úgyis el fog szakadni.. kaptam egy robotot, de úgyis el fog romlani.. kaptam egy labdát, de úgyis ki fog durrani.. és te mit kaptál? - kérdi az optimista gyerektől
- szerintem egy pónit, de még nem találom..
-
#3798 Az -
#3797 rééégi.. de nagyon:) -
#3796 A gyerekek csengetnek Pistiéknél.
- Csókolom a Pisti lejöhet velünk focizni?
Mire Pistike édesanyja:
- De gyerekek, hát tudjátok, hogy Pistike már egy éve meghalt...
- Nem baj, úgyis csak a labdája kellett volna! -
#3795 A Heti Hetesbe volt múlt szombaton. -
#3794 - Miért jó a hajléktalan barátnő?
- Bárhol kiteheted...
-
#3793 Szia! -
#3792 Szia Instict! -
#3791 heti hetes -
#3790 Ez most volt valamelyik TV müsörban múlt héten,nem?? -
#3789 hehe -
#3787 LoáL (tm) -
#3786 Statisztikus méri fel a vidéki életvitel szokásait
-Na akkor hogyan is van egy napja Mihály bácsi?
-Hajnalban megébredek,beleugrom a csizsmámba, megiszok 2 pohár sajátfőzésü pálinkát..
-Á-á Mihály bácsi! Ez így nem jó, kedvezőtlen lesz a kép a vidéki életvitelről, kicsit több kultura kellene, mondjuk pálinka helyet újság meg könyv. Kezdjük újra!
-Hajnalban megébredek,belugrom a csizsmámba, elolvasok 2 újságcikket, teszek-veszek a jószágkörül meg a fődön is, ebédkor kiolvasok 2 könyvet, aztán meg megintcsak végzem a dógom, délután a komákkal elnézünk a helyi könyvtárba olvasgatunk, amikor meg bezár a könyvtár elmegyünk a könytáros saját nyomdájába.... -
#3785 Hányszor lesz még?!? -
#3784 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#3783 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#3782 Emléxem erre az esetre -
#3781 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ csillagos 5-ös!!!!! -
Ymdar #3780 Batman és Superman beszélgetnek.
- Hát Batman, furcsa időket élünk az már biztos. Tegnap repkedek a város felett, amikor felfigyelek egy nőre az egyik toronyház tetején, aki négykézláb térdel, és úgy csinál, mintha szeretkezne valakivel. Gondoltam meglepem, mögérepültem, és jól beakasztottam neki!
- Na és meglepődött?
- Ő nem... de a Láthatatlan Ember az nagyon. -
#3779 áááááááá -
#3778 Áll a székely a bíróság előtt emberölés vádjával, kérdi tőle a bíró:
- Na Áron, hogy is volt az az eset?
- Tekintetes bíró úr! Há' úgy vót, hogy eszem a banánt bicskáva. Eldobom a
héját. Gyün a román. Elcsúszik a héjján, oszt zsupsz bele, pont a bicskámba!
Oszt még hatszó'!
-
#3777 nemtom, en ezeken a vicceken sosem tudtam nevetni