388
A \"reális\" mod!
  • CSOCSO
    nyah:
    nyah..innen lehet letölteni a file-t:
    www.tar.hu/nwocsocso/infloadout.zip
    ezt be kell másolni az ut/system be!! nem az inf systemjébe hanem az ut systembe! aztán kérdezi hogy lecserélje e..gyk:
    fegyver váltani ugy tudsz hogy a v betűvel előhívod a menűt majd loadout és fel le gombokkal tudod nézni a többit..tudjátok mit felteszem az infusert is..abban benne vanna a gomb leosztás mnden..elmondo gyorsba:
    End:Use gomb
    Delete:kihajolás balra
    pgdown:kihajlás balra
    home:fekvés
    ha kétstzer előre gombot nyomsz akkor hasra ugrik a csávesz
    0_ins gomb ugrás
    ctrl:gugolás
    sfhitfutás
    (numerikus bill):
    1 es gomb auto/semi vagy burst
    2 es gomb :fegyver másodlaos funkcio..
    4 es gomb reload....
    5 ös gomb: ez a menű a v helyett
    space:üzenet küldés
    T:teamsay
    ennyi..
    elérhető az infloadout.zipből!
    nekem ugy vannak beálítva a fegyverek hogy a fegyver + a robar+4 gránát. tehát minden fegyverhez van négy tár négy nade és négy robar...
    ha akarod felteszem netre azt a filet amiben rendesen el vannak rendezve a fegyverek...azt is meg tudod csinálni hogy lerakod vhova a granadot és sniper al messziről kilövöd... ha felül találod el azonnal robban mig ha középen akkor elöb elröpül aztán robban.. a multkor azza szorakoztam hogy az auto bolyákat lövöldöztem..átraktam az fn p90 -t semi re és hányszor birom meglőni a levegöben ...ha jol emléxem 5 volt a rekord de tudok többet is, csakhát az idő..
  • Mad Guy
    Letöltöttem a map packot + mindent de egy új fegyver se müxik. Legalább a pályák jól néznek ki :)
  • Hustler_hu
    Megalakult az elso magyar infiltration klan , ha be akarsz lepni contact me
  • Gabo
    TM1:
    Ugyan már! Ez úgy az igazi, ha az ember benne van a közepén az eseményeknek. Sőt annál nincs jobb mint amikor aktívan segíti a csapatát a győzelem elérésében. Netán Ő a legeredményesebb.
  • Gabo
    TM1:
    Ha jól tudom szerver beállítástól függ. Valahol logikus, hogy korlátozva van a hullák kuksizása, hiszen Roger Wilcon át bárki tudná segíteni a társait.
  • CSOCSO
    van full map pack és kisebb is mert átfedések vannak vagy mik
  • Gabo
    Köszi!
  • ATi
    full realse, csak a 286-ra van szukseg+ a map pack 1-3-ra
  • Gabo
    Emberek az új verzió full release vagy szükség van hozzá valamelyik előző verzióra? A mappokat külön kell leszedni hozzá, jól sejtem?
  • Mad Guy
    rájöttem! először a 75-ös verziót kell letölteni! :)
  • Mad Guy
    Vazzel, felraktam de nem müxik... nem értem miva :(
  • Mad Guy
    azóta már megtaláltam, de azért thx!
  • Hustler_hu
    es meg nincs kesz ... meg csak TDM van ... varjal amikor megcsinaljak az assaultot , coopot ... akkor mi lesz ...
  • Mad Guy
    hol lehet eztet letölteni? (nehogy aszongyátok má hogy mportal mer bedilizek :)
  • CSOCSO
    nyah nyah jobb mint a CS!!magasan veri!
  • Hustler_hu
    akkor fuzion talalkozunk ma este es beszelgetunk
  • Hustler_hu
    Akiket erdekel ... azon gondolkoztunk hogy csinalunk magyar Inf clan-t , mar vagyunk 2-en .
    Mind 2 -en komoly jatekosai vagyunk . En pl. mar az osregi offline inf ota jatszom vele tehat mar veteran vagyok . Mas klanba is joinolnank ha a klan szinvonala megfelel igenyeinknek .
  • Hustler_hu
    whoa micsoda hent volt tegnap a fuzion :)))
  • I.C.ram
    na! lesz majd inf 286 a fuzion?? mert en mar nagyon kivancsi vagyok ra :)) ATI izzisd be a szervert mert ujrarakom az ut-t hatha mostmar tudok jatszani! :))
  • Mighty
    Egy hasznalhato user.ini-t keresek az inf-hez.
    Valaki megosztana velem a sajatjat?
  • Gabo
    MuERTe:
    Itt a lelőhely:
    http://www.planetunreal.com/infiltration/

De néz körül a magyar oldalakon is. Pl. úgy tudom az m-portalon is fent van.
  • Hustler_hu
    Ati :)) te is megerdemelsz 1et na :))) LOL
  • ATi
    "Egyébként ha már célkeresztr?l is szó van a CS-be ki lehet kapcsolni ezt az opciót és akkor ugyanott vagyunk"
    :)))))))
    tenyleg, ezt el is felejtettem, pedig tenyleg a CSben is az ember karja felig fuggetlenul mozog a kepernyotol. Ja es milyen feledekeny vagyok, a CSben is belehet tamasztani a fegyvert mint az INFben es a fegyveren levo celzot hasznalni. hejj, de regen csztem mar
    Mielott megitelsz es kritikat irsz egy modrol/jatekrol ajanlom vesezd at rendesen
  • Hustler_hu
    1 szo ... szep volt ... ezert kapsz majd 1 headshot-ot :)))
  • marlowe
    Tessék játékélmény:

Itt kempelek egy ablakban :))

Ez itt egy csapattárs FAMAS-sal a kezében

Szerény kis csapatom az oszolj után :)

Az egyik jobboldalt épp rágyújt, ha jól látom...

Futás közben AK val..

• Árnyvadász
    Valaki írjon róla élményt is, mert Gabo ideges lesz )))))
  • Árnyvadász
    Nézd Én értem mit értesz reálison és az is oké, hogy háborús szimuláció de akkor sem egy nagy durranás. Ha valami túl élethü az már a játék rovására megy. Egyébként ha már célkeresztről is szó van a CS-be ki lehet kapcsolni ezt az opciót és akkor ugyanott vagyunk. CS sebzés realitása pedig messze a legjobb amit láttam idáig, nem beszélve a mozgások finomságáról. Amúgy Én csak a 2.85-öt próbáltam, de azok a suta mozgások és a lassú gyaloglás hamar elvette a kedvemet a játéktól. Az igaz, hogy lehet benne sprintelni, de a folyamatos shift nyomvatartása mellett, már igen nehéz ugrándozni és kerülgetni a lövedékeket. Persze elfáradsz, ha futsz egy darabig, ez ok, de akkor meg megint jön a csigatempó és jaj nekem. Az osztályba sorolás meg megint nem túl szimpatikus, mert az a néhány fegyver amit kapsz nem valami fényes. Grafikailag sem egy egetverő, maximum a pályák nagyságára lehet azt mondani, hogy ez igen, de könyörgöm, ne kelljen már fél órát menni ahhoz, hogy valami ellenfél féleséggel találkozzak, mert ezzel a csiga+esetleg sprint kombinációval is lehervad a fegyver a kezemben. Mondom: Még a Strike Force is jobb ennél. Mert abban is van valósághüség rendesen. Vérzés, lassulás ha találatot kapsz, valós fizika a fegyverek terén stb.... Ok, ok hogy az is terror-antiterror gondolatmeneten alapszik és nem háborús szim., de akkor arra ott van az Operation Flashpoint és lehet vele multizni is. Na mind1. Nekem nem jött be, neked bejön, ettől még úgyanúgy megy tovább a világ, de szerintem ez a játék nem egy nagy durranás ha azt vesszük figyelembe, hogy több ilyen, ehhez hasonló jellegü gém is kint van a piacon. Én amondó vagyok, hogy a S.A.S lesz inkább az ami egy pluszt is ad, de arra sajna még várni kell. Mindenesetre azért leszedem a 2.86-ot, hátha történt benne olyan, amiért érdemes lesz esetleg játszani vele, mert ki tudja, lehet, hogy a 2.85-t után ég és föld lesz, de azért erre nem voksolnék 100%-ra. Szijja....
  • Hustler_hu
    De ezt 1 CS fannak hiaba magyarazom ugysem erti meg ... ez kb. olyan mint 1 Quake fannak magyaraznam hogy miert jo a Longest Journey
  • Hustler_hu
    arnyvadasz ... megis hogyan fuzted le ezt a magasztas konkluziot ? melyik inf alapjan ? semmi koze nincs a Strike Forcehoz nem terrorhunt ... ez haboru szimulacio , a CS a bunnyjumpal meg a croshairral meg a futas-kozben-rambo-vagyok -al nem realis
  • Árnyvadász
    Ilyen alapon a Strike Force is reális, de ez az Infiltration, akkor is pocsék. A CS nem teljesen reális, de éppen ezért jobb is, mivel kell játékélmény is, ettől függetlenül még mindig a legjobb realitás-játékélmény összsúly van benne.
  • MuERTe
    Rakjatok már be egy linket is,ahonnan le lehet szedni:)
  • Hustler_hu
    Hehe ... en is akartam neki nyitni topicot ... de megeloztel .
    Akkor en irok 1 kis elmenybeszamolot . Infiltrationnal meg akkor talalkoztam amikor meg nem volt netcodeja , tehat csak botok elleni harc ment es mar akkor nagyon megtetszett . A jatek lenyege abban rejlik hogy ez REAL mod azaz tenyleg valos harci korulmenyek lemodelezese . Ez mar akkor latszik amikor elkezdunk vele jatszani ... NINCS CELKERESZT , mivel az eletben sincs itt sincs ... celozni viszont lehet mint ahogy a valos eletben itt is a fegyverrel ... azaz felemeli a fegyvert a celzashoz . Ha valaki tenyleg valos haborura kivancsi , es a sajat kepessegeire az okvetlenul probalja ki . (pl. ebbol a modbol latszik hogy a CS mennyire messze all attol hogy real modnak tekitsek)
  • Gabo
    Ha valaki már játszott vele írjon egy kis élménybeszámolot!!!
  • Mighty
    Hogy ne a SF topicot rondítsuk el ezzel a másik nagyon jó kis game-mel, inítottam az inf-nek is egyet:)