UT - Infiltration

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
egy kcisit sötét a kép és medium grafikán van a gamez..
CSOCSO
nyah régi képek eltüntek szal:

CSOCSO
ftp://infiles.sentrystudios.net
CSOCSO
szijja..majs segítek hogy mihamaráb megszokd és megszeresd..hát azt tapasztaltam hogy amit az mportálról szednek le itt az emberek az szar..ugyhogy innen:http://www.infiltrationmod.de/
jobb oldalt keres az inf286 feliratot..onnan szedd le.. meg a 160 megás mappackot... aztán nyugodtan olvasd el az egész topicot...sok infó van benne
Norbi2K
csocso, ha már beszoltál az AA forumban akor én is ide😊)
ha megmondod honnan tudom leszedni meg melyiket érdemes akkor még lehet hogy át is pártolok😊
egyébként Raven Shield rulzz, csak gyõzzem kivárni

CSOCSO
szijja godzo!! ezt ki mondta neked?? meséld gyorsan..amugy én kérdeztem emailben azt mondták hogy a 287 es inf az még a régi ut re jön de lesz ut2003 ra is uj inf..bár baromira örülnék neki ha kijönne az uj ut re csak ahhoz uj gép kell meg már 1 honapja nem megy az oldaluk
CSOCSO
?😊 mé? mégegy embert ráizzítottam😊
És te még mindig spammer vagy :-P

CSOCSO
még mindíg a legreálisabb😊
Tegnap nem voltam gépközelben, majd beszéljünk icq-n,ha otthon leszek a nyaralásból.

CSOCSO
gyere icq
CSOCSO
igen 286 ot de csak annyit írt hogy hú miylen jó új meg milyen jóvolt.. semmi különöset nem írt😞 az én 17) pontos leírásom többet mond a gamezról
Még a 286-ot tesztelte?

CSOCSO
Nah a mostani Gamestars ban bent van az Infiltration teszt.. eléggé dicsérte a pali aszonta hogy ez a mai világ legéálethûbb és legjobb real mod ja.. ehhez képest semmi értelmeset nem írt le a agmezról csak azt hogy hú miylen király..
CSOCSO
Ratyi AA😊))))))
ehh INF ben legalább ha nem tartasz célra akkor leveszi a fegyvert a szeme elõl😊!!
CSOCSO
hl😊 pff😊))
CSOCSO
nem sf hanem inf 287😊 és a többit icq-n😊
CSOCSO
nem!😊
CHEAPBOY
csocso JK2😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CSOCSO
2 ezerért vettem olyat hogy oda lehet vhova ragasztani... rátettem a szgép asztal szélére.. nem zavar és tök cool...és inf rulez😊 lesd meg a pc-s játékok utcso 3-4 hozzászolását😊
Ron Ragm
rossz a mikrofonom😞((((

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

CSOCSO
legnépszerûbb walkie talkie a neten..
www.rogerwilco.com
Ron Ragm
mi az a roger wilco?

CSOCSO
az hogy INF A BEST😊 ronikám nyomod még?😊 kéne gameznunk kis roger wilcoval😊 2 szer jobb a feeling ezt komolyan mondom😊 kurva rég rogeroztam mert szar a hangkártyám😊 de vmelyik nap megint rogeroztam:9 fúú milyen királyásos volt
Ron Ragm
😊)))

ez meg mit jelentsen csocso??!!

CSOCSO
CSOCSO
SSSSSSSSSSSZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZIIIIIIIIIIIIIIIIIJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNNNNNNNNNNNNNNNNNN KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😊)))))))))))))))))))) megyek is dc re hogy megvárjalak
CSOCSO
REALMOD RULEZ!!!
CSOCSO
nah legyen már vmi!
CSOCSO
lesz a 287 be claymore!!
CSOCSO
ehh:
CSOCSO
Egy két funny kép:

a köv. nagyon tetszik:
CSOCSO
😊
Ron Ragm
pff..mégse megyek...hülye bátyám most találta ki hogy be akar ülni😞

Ron Ragm
megyek gamezni név BLaKEmAn

CSOCSO
nah...!!!
CSOCSO
ok király!
Ron Ragm
asszem az hogy ut 2003-ra bonyolult lesz megcsinálni úgyhogy megcsinálják a sima ut-re a 2.87-et és aztán alkazdik fejleszteni ut2003-ra

CSOCSO
Nah megjött a válasz..megkérdeztem hogy az ut 287 es mire jön és hogyha nem az uj ut re jön akkor jön-e az uj ut re ujabb inf (2.88)
és itt a válasz:

It would take too long to port 2.87 to UT2003. It's almost done anyway. Infiltration will continue on the UT engine (UT2003, etc.) after 2.87 is released.

...nem vagyok király angolban de elvileg az van hogy az ut 287 az sima ut re jön és az uj ut re másik inf jön😊)))))))))) szvsz ez vmennyire jo hir😊 legalább tudjuk hogy jön😊)))
CSOCSO
nah most küldök egy ki skifaggató levelet hogy jön-e valaha uj inf? akármire? és hogy ha a 287 nem az uj ut re jön akkor az uj ut re jön e uj inf?
CSOCSO

Question:
Inf 287 is coming to UT2003?
Answer:
No!

CSOCSO
hát remélem az inf287 az ut2003 ra jönki.. bár a képek alapján már szebb mint ahogy most kinéz...
Lacc
Ha majd megcsinálják valamelyik új engine-el akkor újra nekiállok.
Lacc
Lehet de ez nem minden.
CSOCSO
hjaj Lacc... te is tudod hogy jobb... de neked sem tetszik mert nehéz.. nincs kihivás meg stb, persze ha nincs klánod meg ha van 6 szerver akor nem is lesz.. de ezen felûl a gamez jobb...
Lacc
Heh. Micsoda érvelés.
CSOCSO
tök mindegy ki mivel játszik.... jobb a cs? nem!!
errõl van szó..azért mert nehezebb és inkább az arcade puss puf-al gameznak az más kérdés..
Lacc
Ha tényleg elbújhat a CS akkor miért azt játsszák még rengetegen?
CSOCSO
nem vagy lenyûgözve? mi kell neked a felsoroltakon kívûl?? igy is a legreálisabb gamma a világon...a Cs elbújhat meszze és az amcsi armi is csak a grafikában szebb