UT - Infiltration
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lekicsinyítettem hogy ne legyen nagy.. van benne Loadout manager.. beálíthatod saját loadoutodat sokkal könnyebben, és még láthatod is melyik fegyvernek miylen a sebzése...van bepített browser amivel az inspy honlapját lesheted meg...és még egy két okosság...
hja van olyan file is hogy átírhatod a bot ok nevét és hogy kinél mi legyen..azt is felrakom ha kell vkinek... ( gondolom sok hülye átnevezi a botok at rám😊))

End:Use gomb
Delete:kihajolás balra
pgdown:kihajolás jobbra
home:fekvés
0_ins gomb:ugrás
ctrl:gugolás
shift:futás
(numerikus bill):
1 es gomb auto/semi vagy burst
2 es gomb fegyver másodlagos funkció..
4 es gomb reload....
5 ös gomb: ez a menû a v helyett
space:üzenet küldés
T:teamsay
C gomb: Say: Contact!
F gomb: Say: Frindly Fire!
K gomb: Say: Tango is down!
O gomb: Say: Area is clear!
A gomb: Say: Acknowledge!
G gomb: Say: GoGoGo!
H gomb: Say: I need Some backup!
www.tar.hu/nwocsocso/infloadout.zip
ebben el van rendezve a gombok ugy hogy jok legyenek, és a fegyverek is mihez képest jol össze vannak gyûjtve és a speech blinder is jol meg van csinálja..jut eszembe ha nem tetszik az a funkcio hogy ha kétszer elõre nyomod a gombot és ugrik egy hasast akkor az INP ben kapcsold ki a dodgin-t vagy mit..
a speech blinder az amivel utasíthatsz vagy válaszolhatsz: pl vettem, vagy gyerünk, vagy megsérültél, vagy lelöttél egy ellenséget, vagy az hogy a szoba tiszta..
ez is be van állítva az inflodomban...
a Grabot illetöen.. ha az ajtót ki tudod nyitni az END el ( elvileg az a grab ha letöltötted az infloadoutomat) akokr mûködnie kéne a grab nak is.. ( grab/use gomb)
én személy szerint azt szoktam cisnálni hogy a tárgy felett 8 állva) elöre hátra lépkedek és nyomkodom a gombot.. de ha futok vmerre és éppen elöttem a nade akkor csak elfutok felette ugy hogy nézem a nadet és nyomkodom az end et..és fel szokta venni...
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Gábor: Úgy nem tucc mondani INF szervereket ahogy be kelkl írni a játékba?
Ez én vagyok, amint támogatom az elõttem lévõ Rambot😊 (a hülye bot belerohant az ellenség közé..ha nem segítek neki akkor vége😊))

Ha kérdés van én is szívesen segítek
Hirtelen ennyi.
Grabre próbáld,hogy botok ellen játsz, lõdd le a sajátod, állj rá a fegyverére és úgy próbáld a feliratot grabbelni. Ha még így se, akkor nézz szét az inf fórumokon, hátha vkinek ugyanez a probja.
Grab: kiírja hogy xy press grab to pickup de nyomom és semmi. Nembaj, most megkeresem az PC ***-n lévõt, asszem azon ment a grab...
Egyébként menj olyan közel,hogy kiírja a fegyver nevét, akkor grabbelhetsz.
Csocso én az icq-t szökõévente egyszer kapcsolom be,amíg nincs kint a qrva 287
Nem éppen. Nálam sokkal gyorsabb volt a Q3 mint az UT...
szvsz a rav2 fos.. a sima ra..az elmegy.. csak az nem tetszik a ra2 ben hogy amikor futsz köcsögül mozog a célkereszt ha éppen pl a robarban célzásra tartasz..ilyen az SF ben is..nekem az nem tetszik..és ha jol tom 1 szerver van ahol ra2 van..a másik meg hogy leszedtem a GPS-t..de azota nem tudok felmenni arra a szerverra ahol a GPS van...azt irja ki hogy GPS version dismatch..
Az hogy szebb az tény. Az hogy gyorsabb baromság. De azt honnan veszed hogy könyebb átformálni?
És miben számít a szépség?