388
A \"reális\" mod!
-
#216 ez a no cd-s ut pecs.. nem az inf pecs.. és az mprotálosrol nem tudtam hogy szar... -
#215 asse..és ez a legnagyobb baj...aminél csukott ajtó van ott már meg sem próbálok bemenni..max ha eleve nyitva van... -
#214 Innen le lehet szedni. -
#213 Én onnan szedtem le az Infet ahonnan CSOCSO írta pár hozzászólással ezelőtt. -
#212 ..nem értem....nemtom mé szaraxik.... ajtot sem tudsz kinyitni??? -
#211 én az mportalról..1ébként leszedtem a loadoutot de semmi... -
#210 nah olyan este 8kor nézzetek ide vissza ha nem leszek itt 8:00-8:10 ig akot egy orával késöbb és akor beszéljük meg hol gamezunk-.-bár ugyis megtaláljuk egymást, de ha elmész gamezni legalább írd be hogy INF ezel..nah csumm..majd jövök -
#209 Lacc, te honnan szedted le és Ron , te honnan szedted le az infet? -
#208 www.tar.hu/nwocsocso/infloadout.zip
de ha visszanézel ez le lett írva:) -
#207 Hol lehet leszedni az Infloadodat? -
#206 ... -
#205 jó de nem hinném hogy az a hiba...mind1 most nem tom majd ha átülök a másik géphez -
#204 nemtom honnan szedtem le nem emléxem..nem ebben az évben volt az... nemtom mi a baja ... szedd le az infloadomat..és lesd meg .. -
#203 mondom bármire beállítom semmi...
1ébként az infről beszéltem... -
#202 PLEASE IRD MÁR LE MIT HONNAN SZEDTEM LE?:)!!!!!!!
az inf et fogalmam sincs honan szdtem le...nem lehet hogy nem volt benyomva a num lock?:) -
#201 Akkor honna szedted le?
Nálam a NumPad1-re volt állítva...de bármire állítom nem csinál semmit -
#200 mit téptem le?:))) nem téptem semmit.. nincs pecs a gamezhoz... nemtom mi a baj nálad..hova van beálítva? -
#199 és honnan tépted le? -
#198 tuti hogy nem az a baj mer azok csak a beállítások -
#197 nah kiprobáltam az amcsi army-t annyira nem tetszik...ez oylan átmenet az ofp és az inf között -
#196 akkor most azt mondjátok el hogy leszedtétek e az inflodomat és az enyimével nyomultok-e vagy nem lehet az a baj.. amugy nekem müködik! -
#194 Nekem se műxik a grab key pedig jó lenne mert ha elfogy a munition fel kéne szednek a földről... -
#193 Csocso neked műxik a grab key? ha igen áruld már el honnan szetted le plz -
#192 nah vagyok...hát nemcsak egy órára ugortam el itthonrol...nah mindegy holnapra lejön az ameicas army... -
#191 nem jöttem mer televolt a szerver..:) -
#190 nem jöttél..én meg kiléptem mert szar voltam... -
#189 bazze gyere már át egy másik szerverre arra nem akar csatlakozni
-
#188 jaok -
#187 Bazzeg..sehol nem vagy ugyhogy elmentem a MUF serverre:)
vagy hova...majd gyere -
#186 gyere az NGI-vel kezdődő szerverre -
#185 TnX -Infiltrationon vagyok..gyere -
#184 nemtom hol leszel...én bemegyek vhova...keresek egy ürest aminek jo a pingje...megprobálok olyat amin olyan pályák vannak ahova tudsz jönni te is..ha 5 perc mulva nem jösz kinézek ide hogy mizujs... -
#183 nah vagyok -
#182 ok
addig keresek egy szervert -
#181 ok vársz 3 percet és megyek csak majd behugyozok -
#180 én elirogatok magamban, és itt idegeskedtem hogy senki nem ír:) -
#179 jön vki netezni?
keressünk egy alacsonypingű üres szervert és mennyünk oda ok? -
#178 ez komoly?:))
bár ma láttam gecko-t:) mivan nem bírta az öregfiú?:))ehh...mi lesz 287 ut2003 ra jön?:))) -
Gábor #177 Látom csocso jól elüzengetsz magadban :-p
6p-ost azért nem látsz,mert visszavonultunk 287-ig. -
#176 esetleg ha az ne müxik:
http://infspy.inf-europe.net/official/InfSpySetup.exe