13258
-
#73 jah -
#72 tudtátok, hogy egy helyi csomagoló üzemről kapta a nevét ? :)
amikor mondták tegnap, akkor ugrott be, hogy a Packers csomagolókat jelent ... -
#71 ja, 2230kor lesz -
#70 nem néztem sajna (ZH-ra készültem így nem is figyelte mikor lesz)... Ugye a Most vasárnapi meccs szokásos időben lesz szal nem hozzák előre vagy valami??? -
#69 GB -t jól elverték.
Chatman szépen elengedte az érkező labdát (nem értem miért nem merte megfogni)
Favre formán kivül volt, majd az őt helyettesítő Craig Nall, irányító jól játszott. -
#68 holnap Tennessee - Green Bay.
:) -
#67 -
#66 de ha nem felejtem el, hétvégén megkérdezem smsben -
#65 na, az passz :)) -
#64 jóó ...
de hogy kerül vki az AFC -be és az NFC -be ? -
#63 égtájak szerint :) -
#62 ez a csoportbeosztás hogy van ?
AFC - NFC
tegnap a kommentátor mondod vmit, de nem igazán figyeltem, ACTION volt.
:) -
#61 afc nyugat mindkettő.
denver 4-1el vezeti a csoportot, oakland 2-3as, két vereség egymás után. -
#60 ma Tennessee - Green Bay, amit csütörtök ad le a sport1tv.
húúú, de várom már ...
vasárnap pedig:
Oakland - Denver
utóbbi két csapat milyen ? -
#59 18-as streak-et állított fel.. tavaly kezdték a folymatos nyerést és 18 meccs óta nem sikerült kikapniuk. Ha jól sejtem földbe döngölték a delfineket... -
#58 a New England Patriots milyen rekordot döntött meg ? -
#57 ja... Szombat este beállítottam a videot 22:30-ra... NAh mindegy majd a hétfő esti meccs jó lesz:) -
#56 igen, de az főleg a Giants miatt, a Cowboys semmit nem csinált a második félidőben. -
#55 jó kis meccs volt tegnap, a 2. negyedik biztos.
:)
de végeredmény (26-10) láttán az utolsó két negyed is jó lehetett.
-
#54 bocs :) -
#53 Vasárnap Miami Doplhins- New England Patriots meccs és mégis a Giants - Cowboys meccset adják:( Na mind1 majd az NFL newsletter úgyis kiábrándít, hogy a dolphins talán bármilyen ellenállást tudott tanusítani a címvédők ellen.. (bár a Patriots nem szokott sokkal nyerni és a Dolphinsnak a Liga 3. legjobb védelme van Bár Bowens részvétele kérdéses.) A támadósorból a Delfineknél hiányozni fog Chambers(WR) és Minor (RB) Valamint Mare a rugóember...
NA majd meglássuk... -
#52 nagyon éles meccs volt.
végén egy hajszálon múlt, hogy nem a Ravens nyert.
vasárnap újabb meccs !
Dallas Cowboys - NY Giants LIVE
-
#51 Bááááááááázzzzzzzzzzzzz!!!!!!!! És lelőtttttteeeeeeeee!!!! A 2. félidejig láttam mert el kellett mennem edzésre most akartam megnézni videón, csak előtte felnéztem netre maileket meg egyebeket.. és erre leírja, hogy nyert a Chiefs -
#50 ma 4től nyomták a sport1en a Chiefs-Ravens meccset. nézte valaki? rohadt komoly volt :) Chiefsre ráfért ez a győzelem! -
#49 Na ezekért a csajokért szeretem én az NFL-t:D Mikor lesz ilyen nem amcsi játéknál???:D
Kípek:) -
#48 10-én Patriots vs. Dolphins.. Ha eddig nem kaptak ki nagyon csúnyán hát most fognak:( -
#47 veretlenek.... De az én kedvencem akkor is a Dolphins.... Wannstedtet elzavarnak már jó is lenne... -
#46 Elég bénák voltak.A végén ahogy eldobta labdát az irányító.
Bár a támadójátékuk elég zsenge volt.Így nemlehet meccset nyerni.
Talán feltámadnak.
Ahogy elnézem a címvédő Patriots van nagyon jó formában. -
#45 HOgy lehet a Dolphins ilyen szörnyen béna... Mivel eteti Wanntstedt a vezetőket az elmúlt 10 évben??? A Playoffba sem sikerült bejutniuk és az utolsó Superbowlon 86-ban vettek részt.. kiakadok.. Az idei alapszakaszban eddig minden meccsüket elbukták.... Kíváncsi vagyok mikor rúgják ki Wannstedtet de szégyen ami Don Shula távozása óta megy ott...1995-ben még Playoffot játszottak.... BOrzalom:( -
tajfun #44 1 vizilabda vagy hokimecsen is tudja mindenki mire szamithat. Az mas kerdes hogy nem arra ami a szabalykonyvben le van irva. :) -
#43 20 yardot (red zone-t). ha nem tévedek -
#42 MEgvan Videom.. Ki tud digitalizalni?? elküldenem a kazit... -
#41 Jó meccs volt -
#40 tegnapi-mai Green Bay vs. Indianapolis meccs nem volt semmi !
kék-piros csík mit jelent ? -
#39 MOndom lehet, mert a csapattulajdonosok nem egyeztek meg a játékosokkal a bérnyírbálásról...
Egyébként a tegnapi meccse eléggé papírforma szerint ment... McCown- nagyon béna volt... Az egyik kommentátorrol meg ordított hogy halálra nem ziudja miről van szó... -
#38 lol, okt 13án indul a szezon -
#37 Nekem is a kedvencem,most épp nyomultam egyet.Panthers-szel lenyomtam a Redskinset 80-28-ra.
-
#36 Szerintem sokkal jobb mint NHL... pláne, hogy lehet nem is lesz 2004/05-ös NHL idény... Ja és egyszerűbb a használata mert csak 1 max 2 jatékost irányítassz + a taktikát adod meg... Mondjuk azt az egy játékost 12 billentyűvel üzemelteteted:) -
Totya000 #35 én NHL-lel nyomulok, meg nem tanultam meg a Madden NFL-t -
#34 Vagy akár játszuik is le mellé az évadot:) Ki mit szól hozzá???