13258
-
#153 szegény Kaeding viszont lehet hogy jobban tenné, ha költözne -
#152 Eldőlt! Jets jutott tovább!
így legalább nagyon nemszúrják le a szabálytalankodó játékost,hogy majdnem miatta elúszott a meccs. -
donpedro #151 Nagyon durva ez a meccs, remélem az egész rájátszás hasonló színvonalú lesz. Most lehet, hogy eldőlt a dolog. Nagyon közel van a Jets. -
Csesza #150 iszonyt nagy paszz volt!!! láttam én is!! mondjuk nem szeretem az amcsi focit! de akkor is szép volt!!!pont akkor kapcsoltam oda! -
#149 Nézi valaki a Chargers-Jets meccset?
Jó kis meccs!Pennington atomfélpályástouchdownpasszotadott!
De ennek ellenére Go Chargers! -
Etelkozi Vata #148 Azért ha van csapat, amelyik képes a Steelers Pittsburghben elkapni, az a Patriots. Mert én nekik szurkolok, azért!
Játszani fog már Seymour és ha minden igaz Ty Law is, lassan összejön a teljes védelem (Pooleval nem tudom mi van, szerintem ő is kezdeni fog már). A futás ellen amúgy is jó a Pats, most a passz ellen még jobb lesz, úgyhogy van esélyük. A támadással pedig sose volt gond, bár az elkapóik lehetnének egy picit jobbak (Branch, Johnson, Patton, Givens).
Az lesz egy nagy meccs, ha eljutnak odáig.
A másik ágon Packers vagy Atlanta.
Szerintem! -
#147 Most néztem a hétvégi műsort a S1-en.
Jólett volna megnint a Colts-Broncos párosítást látni,lehetett volna hasonlítani.
Chargers-Jets csúsztatva,meg este élőben a Packers Vikings.
Szerintem 2 hazai győzelem lesz.
Azért szombat este focihelyett jólettvolna 1-et élőben nézni.
Na mindegy vasárnap 2 jó meccs remélem! -
#146 Colts győzni fog sztem. Erről az ágról a Steelers fog bejutni, a másikról nehéz tippelni, a Phily szvsz Owens nélkül ki fog hullani. -
#145 Érdekes a nagy szakértők mindenki sima Colts győzelmet mond,de én úgyérzem nyer a Broncos a hétvégén!Manning ide-vagy oda Denver győzelmet várok,talán egyedül!Vagy esetleg valaki velem tart?
Egyébként a Steelersnek,meg a Chargersnek szurkolok.
Sajnálom,hogy a Panthers nemjutott be,meg a Chiefs. -
#144 ma úgy is megismétlik. -
#143 én mindig felveszem videóra a második félidőt -
#142 én nem bírtam végig nézni.
túl sokat állt a játék, és már bealudtam.
ABC után, most már a CBS közvetít majd. -
#141 félideig nem volt rossz, amíg fent voltak a primary receiverek, addig Sorgi is egész ügyesen dobált. -
#140 Hát nem volt vmi nagy eresztés. Majd a jövőheti PO (pontosabban WC) meccs a Coltsnál...az király lesz! -
#139 Mekkora meccs ez eddig!
Colts-Broncos! -
#138 elég lagymatag meccs volt ...
:( -
#137 igaz. -
#136 nem egészen jó, a sport 2-n 18kor kezdődik ma -
#135 holnap, s1, 9.00
ma s2, 20.00
St. Louis-Philadelphia -
#134 4 INT volt, ja -
#133 Narancs és zöld a Miami alapszíne az idényben. Többet megtudhatsz a Miami Dolphins Online-on.
Egyébként a Patriots idén már a második vereségét szenvedi el és a reportok alapján Brady még soha nm játszott olyan rossul mint a miami ellen.. (3 vagy 4 interceptiont csinált a Miami) -
#132 hát, ha nem köti be rendesen akkor egy erősebb ütközéstől is lejöhet, ha megfogják, akkor van büntetés -
#131 nem semmi, megverték a bajnokot.
miami jól felszívta magát.
sisak lekapásért nincs büntetés ?
mez választás ott, hogy megy ? (narancs miami mez érdekes volt) :) -
#130 ja -
#129 a végén dől el? -
#128 tegnap néztem sport2n, poént nem lövöm le, de nagyon jó meccs, meg kell nézni. -
#127 holnap,
s1, 15.45
Miami-New England -
#126 műholdon már javában megy a digiális televíziózás PL nálunk HBO-n 3 hangsáv közül lehet válsztani és 2 felirat közül, ha van angol szinkron a sugárzásban.. HBO2-n szinte mindig.. -
#125 én eltudnám képzelni, kábelen nem is lehet 5.1 sztem.Műholdon már lehet -
#124 elképzelhető ? -
#123 ja stereoba adják, de UPC directen lehet hogy 5.1be nyomják. kárhogy kábelünk van... -
#122 monday night football, a hétfői meccs -
#121 MNF ? -
#120 abban kapják a jelet szerintem (a MNFet tuti), de a sport1 legfeljebb stereo -
#119 s1 5.1 ben adja le a meccseket ?
megfelelő tv-vel ki tudnám használni ? -
#118 itt az nfl honlapján fent van minden játékos statja -
#117 korábban is kapott lehetőséget ? -
#116 még 2000ben draftolta a Titans -
#115 fiatal arca volt.
nem idén került be a "nagyok" közzé ? -
#114 nem is olyan fiatal, 28 éves, ha jól tudom