Játékfejlesztés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Σοφια
Σοφια
Σοφια
Σοφια
Ha lesz olyan dolog amiben tudok segíteni, akkor majd megpróbálok segíteni.
Σοφια
Σοφια
Most jött le a 3dgs trial verziója, neked milyen van meg belõle?
Mennyire értesz hozzá?
Milyen a grafikája azaz mennyire lehet jó grafikát csinálni?
És maxal lehet e hozzá csinálni vagy az ennyire nem olyan.......
Σοφια
Egyébként a 3d Game Studiot még nem próbáltam.
De lehet megnézem.
Σοφια
Meg a Turbo Pascal már 20 éves, a Dark Basic csak 5.
Σοφια
A Turbo Pascalban mindent a megadott sorrend szerint kell megcsinálni, az utasítások végére ;-t tenni stb...
De 3d szempontjából az a legjobb, hogy elég egyszerû 3d kezelõ parancsok vannak, nem kell annyit szenvedni, mint mondjuk egy komolyabb programnyelvben pl. c-ben, ahol elõször inicializálni kell a 3d-t, aztán 3d felületet létrehozni, stb...
Itt azonnal megtörténik ez, amikor valami 3d utasítás hajtódik végre
Szerintem ez az egyik legegyszerûbb 3d játékkészítõ eszköz, persze vannak olyanok, amiben csak ki kell választani pár dolgot, aztán lesz egy játék belõle, de azokban általában csak 1 féle játékokat lehet készíteni, azokat is szûk korlátok között.
Persze 2d játékkészítõkbõl sok van, és van köztük sok jó is(The Games Factory, Multimedia Fusion, Game Maker), de 3d-k közül a Dark Basic az egyik legjobb.
Σοφια
football without ultras is nothing
Tudtok e egy olyan progit mondani amit ÉN is megtudok szerezni és azért könnyeb vele játékot készíteni mert eddig Macromedia Flashel készítettem játékokat de azok mind 2dimenziósak voltak és megpróbálkoznék egy 3dsel is
Σοφια
pl tudtatok-e, hogy a blender nevu 3d-s progival
jatekot is lehet csinalni, mint pl. collin mcrae,
half-life klonok... ugyanis van beleepitve egy
engine. 😊
Elérhetõségek:
-MSN: [email protected]
-Oldal: http://huntc.aw.hu
-Másik MSN: [email protected]
-Forum:
http://www.callofduty.hu/forum/index.php?board=10;action=display;threadid=1728
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
ed2k://|file|3D.Gamestudio.a6.Pro.v6.31.4.Update.zip|5113861|AE4B1E8F9FC434D9198FBFD2E108BF46|/
Bocs, hogy felélesztem ezt a topicot, de lenne egy kérdésem: Nincs véletlen valakinek itt 6.31.4-es GameStudio-ja? Nekem csak 6.22-esem van, de ez csak DirectX 8.1-es, nekem 9-es kéne... Ha meg nincs, akkor tudtok szerezni? Jó az update is! Próbáltam eDonkey-n is, de csak egy ilyen fájl van és az meg nem akar lejönni... 😞
Mert onnan kéne letölteni mert trialból is 2 fajta van (11 megás és egy kb 6-8 megás változat)
A 11 megás az eredeti conitec-es egyépként feltettem a fult ide: ftp://supergames.hu/pityuka/pityuka1.ace (pityuka1.ace a 3dgs)
Köldtem neked egy mailt benne egy crack-el megkaptad?
használj 64*64 vagy 128*128 pixel felbontású képeket. Ezeket nem torzítja a progi. A 128 felettieket kicsinyítés miatt igen.
Egyébként a trial verzioval nekem is voltak méretezési problémáim (többek közt ezért is trial)
A crack-olás után semmi sem változik csak a 30 napot engedi tovább, de a progi utánna is trial marad.ftp://supergames.hu/upload/3d_gamestudio+update ide tettem a véglegest (ha esetleg letörölték írd ide és felteszem újra)
Addigis sok sikert!
Ja és nézz be ide www.extra.hu/gamestudio igyekszek a következõ tutorial-lal (texturázás)