Játékfejlesztés
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Melyik verzió van meg?????
TExtura próbáld így:
-megnyitod a textura managert (texture-texture manager..)
-nyomd meg az edit wad-ot
-itt csinálhatsz saját wad-ot (textura adatbázis)
-nyomd meg az add texture parancsot és add hozzá az általad készített képet.
-Ezt elmentve kapsz egy új wadot.
-Ha még így is egyszínû az objekt akkor rossz az object-textura méretezés. Ez azt jelenti hogy kicsi az objectum a textura méreteihez képest.
Feltétlen írd meg melyik verzió van meg.
TExtura próbáld így:
-megnyitod a textura managert (texture-texture manager..)
-nyomd meg az edit wad-ot
-itt csinálhatsz saját wad-ot (textura adatbázis)
-nyomd meg az add texture parancsot és add hozzá az általad készített képet.
-Ezt elmentve kapsz egy új wadot.
-Ha még így is egyszínû az objekt akkor rossz az object-textura méretezés. Ez azt jelenti hogy kicsi az objectum a textura méreteihez képest.
Feltétlen írd meg melyik verzió van meg.
ok
Igen.
Sok sikert. Ha rájössz valamire a WDL programozásáról ozd meg velem is . köszi.
Sok sikert. Ha rájössz valamire a WDL programozásáról ozd meg velem is . köszi.
Köszi pityuka. Már le is töltöttem. Au Update (az a 2 fájl) mit csinál? Mert a 70 megás az az extra. Pro-t csinál belõle?
Ja és még valamit!
Amit pedig ide tettem ftp://supergames/upload stb.
az teljes vrzio nem kell crack.
És még valami jobban jársz a teljessel mert nincs annyi gond vele (nem fagy ki "olyan sürün",tud exet generálni,pro verzio, stb.)
Amit pedig ide tettem ftp://supergames/upload stb.
az teljes vrzio nem kell crack.
És még valami jobban jársz a teljessel mert nincs annyi gond vele (nem fagy ki "olyan sürün",tud exet generálni,pro verzio, stb.)
-Mejik van meg neked?
-Mert ha az van meg amit innen lehet letölteni: www.conitec.com download (trial)
Azt egyszerüen azonos könyvtár és kész (semmi sem történik csak nem tilt le 30 nap után)
-A crack semmi más verzióhoz nem jó!
-Ja és ha nem az van meg neked (trial) akkor A5 vagy A4.
-Ha egyszer már futtatad a crack-et másodszorra hibaüzenetet kapsz.
-Mert ha az van meg amit innen lehet letölteni: www.conitec.com download (trial)
Azt egyszerüen azonos könyvtár és kész (semmi sem történik csak nem tilt le 30 nap után)
-A crack semmi más verzióhoz nem jó!
-Ja és ha nem az van meg neked (trial) akkor A5 vagy A4.
-Ha egyszer már futtatad a crack-et másodszorra hibaüzenetet kapsz.
Szia Cobra11!
Sikerült letölteni?
A delphi nagyon jó fejlesztõ csináltam vele agy kalandjátékot csak nem sikerült befejezni. Egyszerû adatbázisból lekérdezte a szöveget és hogy mi van nállad. Egyépként átköltöztünk a játékosok fórumába (itt nem igazán nagy ennek a témának a közönsége OTT SE!)
mindíg ez a költözködés. Olvastad az oldalam a 3dgs-rol?
Sikerült letölteni?
A delphi nagyon jó fejlesztõ csináltam vele agy kalandjátékot csak nem sikerült befejezni. Egyszerû adatbázisból lekérdezte a szöveget és hogy mi van nállad. Egyépként átköltöztünk a játékosok fórumába (itt nem igazán nagy ennek a témának a közönsége OTT SE!)
mindíg ez a költözködés. Olvastad az oldalam a 3dgs-rol?
Hát én is fejlesztettem otthon játékot igaz delphiben, de azért fejlesztettem. Egy sakkot egy amõbát és a mobiltelefonokról elterjedt kígyóprogramot. Akit érdekel megnézheti a http://www.officetech.hu/adam címen.
OK Köszike nagy segítség lenne A Klick & Play-rõl van magyar könyvem de a TGF-ben egy csomó minden máshogy van ez biztos azárt van így metr sokkal nagyobb a nívó.
Szerinted nem kéne ezt a fórumot átrakni a játékosok témakörébe????
Szerinted nem kéne ezt a fórumot átrakni a játékosok témakörébe????
Fent van a magyar help (darkbasic)
És az ftp://supergames.hu/upload/3d_gamestudio+update helyen pedig felraktam azt amit a címe is takar (amíg le nem tõrlik)
És az ftp://supergames.hu/upload/3d_gamestudio+update helyen pedig felraktam azt amit a címe is takar (amíg le nem tõrlik)
Köll.
A helpet pedig felteszem az oldalra. Most írtam hozzá még egy gyakorlatot.
A helpet pedig felteszem az oldalra. Most írtam hozzá még egy gyakorlatot.
Kell valakinek magyar nyelvû help DARKBASIC-hez?
Melyik a te progid?
Nézem Láttad már a honlapom?
Ja és nincs véletlenül Game factory-hoz valami helped vagy magyar tutorialod vagy bármid ami elíndíthat benne.?
Ja és nincs véletlenül Game factory-hoz valami helped vagy magyar tutorialod vagy bármid ami elíndíthat benne.?
Sziasztok!
Azért indítottam ezt a témát, hogy itt összejöhessenek azok akik othon barkácsolganak játékot. Mindegy milyen színvonalon és, hogy milyen fajta játékot (3d lövöldözõs, kaland, 2d platform, szöveges, ésatöbbi). Sokan úgygondolják az othoni fejlesztés idejének vége, de szerintem mindenki aki eme szórakozásnak hódol az nem feltétlenûl õrült vagy visszamaradt SÕT!!!
Szerénységemet régóta foglalkoztatja ezen elfoglaltság, kissebb-nagyobb sikerekkel. Kipróbáltam már a Klick & Play-t , Darkbasic-ot , a 3D RAD-csodáit (ehez help kéne) , jelenleg pedíg a 3D Gamestudio A5 rejtelmeit kutatom. Sajnos a The Game Factory-n még nem volt idõm elmélázni. Kérek minden amatõrt és esetleges profit itt írják meg véleményük tanácsaik.
Egyébként most indítottam egy oldalt 3d gamestudio-ról folyamatos fejlesztés alatt a cím www.extra.hu/gamestudio. Félreértések elkerülése végett abszolúte kezdõ vagyok és nekem is segítség kéne. Köszi!!
Azért indítottam ezt a témát, hogy itt összejöhessenek azok akik othon barkácsolganak játékot. Mindegy milyen színvonalon és, hogy milyen fajta játékot (3d lövöldözõs, kaland, 2d platform, szöveges, ésatöbbi). Sokan úgygondolják az othoni fejlesztés idejének vége, de szerintem mindenki aki eme szórakozásnak hódol az nem feltétlenûl õrült vagy visszamaradt SÕT!!!
Szerénységemet régóta foglalkoztatja ezen elfoglaltság, kissebb-nagyobb sikerekkel. Kipróbáltam már a Klick & Play-t , Darkbasic-ot , a 3D RAD-csodáit (ehez help kéne) , jelenleg pedíg a 3D Gamestudio A5 rejtelmeit kutatom. Sajnos a The Game Factory-n még nem volt idõm elmélázni. Kérek minden amatõrt és esetleges profit itt írják meg véleményük tanácsaik.
Egyébként most indítottam egy oldalt 3d gamestudio-ról folyamatos fejlesztés alatt a cím www.extra.hu/gamestudio. Félreértések elkerülése végett abszolúte kezdõ vagyok és nekem is segítség kéne. Köszi!!
← ElőzőOldal 4 / 4