175
Játékfejlesztés \"3d gamestudio, darkbasic, the game factory, stb.\"
  • pityuka
    Köll.
    A helpet pedig felteszem az oldalra. Most írtam hozzá még egy gyakorlatot.
  • pityuka
    Kell valakinek magyar nyelvű help DARKBASIC-hez?
  • pityuka
    Melyik a te progid?
  • pityuka
    Nézem Láttad már a honlapom?
    Ja és nincs véletlenül Game factory-hoz valami helped vagy magyar tutorialod vagy bármid ami elíndíthat benne.?
  • pityuka
    Sziasztok!
    Azért indítottam ezt a témát, hogy itt összejöhessenek azok akik othon barkácsolganak játékot. Mindegy milyen színvonalon és, hogy milyen fajta játékot (3d lövöldözős, kaland, 2d platform, szöveges, ésatöbbi). Sokan úgygondolják az othoni fejlesztés idejének vége, de szerintem mindenki aki eme szórakozásnak hódol az nem feltétlenűl őrült vagy visszamaradt SŐT!!!
    Szerénységemet régóta foglalkoztatja ezen elfoglaltság, kissebb-nagyobb sikerekkel. Kipróbáltam már a Klick & Play-t , Darkbasic-ot , a 3D RAD-csodáit (ehez help kéne) , jelenleg pedíg a 3D Gamestudio A5 rejtelmeit kutatom. Sajnos a The Game Factory-n még nem volt időm elmélázni. Kérek minden amatőrt és esetleges profit itt írják meg véleményük tanácsaik.
    Egyébként most indítottam egy oldalt 3d gamestudio-ról folyamatos fejlesztés alatt a cím www.extra.hu/gamestudio. Félreértések elkerülése végett abszolúte kezdő vagyok és nekem is segítség kéne. Köszi!!