45528

résztvevő asztalok
jelentkezni a kép mellé írt szolid "versenyre" szöveggel lehet, szavazás majd

• comet
    Gondolt már valaki arra hogy használható asztalt kreáljon? :]
    mert amint látom mindenki azon van hogy hűdecsiliviliüberf*sztarisznya asztalt alkosson, amit aztán kényelmetlennek talál, és nem is lát 95%-ban...ami csak arra jó hogy azesgén hencegjen vele neki milyen baró háttérképe van :]
  • cement
    Szép néni
  • Kim Basinger
    hogy iratod fel az asztalra a tv musort?

• VinylToy #2485
    Köszik :)
  • qgimol
  • Cracker-kölyök
    kösz
  • ayden
    Hihi, nekem is pont ez a stile van:) jó választás
  • Cracker-kölyök
    Jelenlegi:
  • FtranX
    UHU és Gnome
  • Pyx #2479
    mandrake?
  • FtranX
    A háttér a hatterkepek.hu-ról van.

• Pyx #2477
    joak!
  • wEEn
    A kikapcsolás gombot, hogyan lehet az asztalra varázsolni?
  • Ben C
    Mikike, a desktopod (száb zéró) hunnan van?
  • VinylToy #2474

Most így niiii! :)

• Sir Quno Jedi
    Zúzni ???
  • Coco
    és itt melyiket kell leszedni?

a samurize-nál
  • 0ppika
    Minek kéne TFT?
  • wEEn
    Hát tudom én? Tegnap töltöttem le, ugyhogy nincs sok tapasztalatom :)
  • Beepee
    nah most megy márcsak mikike asztaltémája kéne meg még 1-2 apró kérdés meg gond( a levélszerverrel van valami baja most összefolynak a betük stb.) a jobb alsó tv müsor nem jön be és böngészésnél is "jönnek" az infok..ez normális?
  • Beepee
    nah most megy márcsak mikike asztaltémája kéne meg még 1-2 apró kérdés meg ond( a levélszerverrel van valami baja osst összefolynak a betük stb.) a jobb alsó tv müsor nem jön be és böngészésnél is "jönnek" az infok..ez normális?
  • wEEn
    Először nálam is minden not yet executed volt, éppen ezért úgy döntöttem, hogy majd másnap megnézem mi gyíkja van, de másnapra már működött :P Nem tudom miért, de lehet hogy idő kell neki :)
  • wEEn
    Ja! Bocsika Innen letöltheted:Config
  • DarkJedi
    Hmm... Ha ujraindítom a progit, jó... és ha rámegyek, hogy reload config, megin szar. Na mind1 legalább működik :)
  • DarkJedi
    A Samurizeban beállítottam, hogy írja ki a TV műsorokat, leszedtem hozzá ezt a huntv.vbs-t. Beállítom, rámegyek, hogy test script, és ki is írja jól. Elmentem, betöltöm a configot, de itt már csak azt írja az összesre, hogy not yet executed... Rámegyek, hogy reload config, de akkor is. Ez miért lehet?
  • Beepee
    figy nekem ezen az oldalon lévő linkek nem mennek egyelöre ugyhogy nekem még megsincs mikike féle config..:D azt kértem
  • wEEn
    De a Samurize kliensbe be kell tölteni az használni kívánt config file-t, amit kaptunk mikike-től, de ezekben a kapott file-okban benne van a Samurize elérési útvonala nem is 1 helyen, ami valószinűleg nem ugyanaz mint a te gépeden. Ezeket javitsd ki.
  • Beepee
    kliens
  • Beepee
    nemtom én csak feltelepitettem, és benyotam a startupba( a klins.exe-t browse-oltam)
  • wEEn
    átállítgattad a samurize elérési útvonalát úgy ahogy a te gépeden van?
  • Beepee
    amugy mi lehet a gond? miért nem megy a link? nálam 1ik se...pedig van mai megtegnapi linkelés is...
  • Beepee
    mikek a configodat...bocs hogy nemtok irni
  • Beepee
    gyerekek itt egyik link se müködik...mikie küldd már el a confogdat neekm lécci...nagyon [email protected], v. icq 145545538, v. msn [email protected]. thx
  • wEEn
    Valóban érdekes a dolog, mert tegnap óta én sem foglalkoztam a dologgal és most már nálam is megy a műsor is, pedig semmit nem változtattam :) (és frissit is, tehát valóban az aktuális műsorokat mutatja)
    A weather nálam sem üzemel, de nem kiabálok, mert lehet holnapra az is meggyógyul :)
    Nálam mér a cpu is, ez alapból működött.
  • qgimol
    nekem mar megy a musor is, csak pl most a 13:00-as musort irja ki :(
    viszont a weather nem megy+ cpu konstans 0 %
  • ayden
    Hát azt ami a gép tetején van szivesen odaadnám:)csak két gond van vele: nem az enyém, meg épen pestre tart:D csak nem birtam ki hogy ne szórakozzak el velük amig nálam vannak
  • mikike
    gondolom meg lehet oldani, csak olyan embert kell keresnünk aki tud VisualBasicben programozni
  • mikike
    feltettem egy másikat, ezt régebben kaptam, nálam ezzel volt gond
    de próbáljátok ki
    ITT van
    TV01b
  • wEEn
    Módositok! A hirek mennek, a műsor nem
  • mikike
    nem tudom
    frissíts