45528
-
#2488 Gondolt már valaki arra hogy használható asztalt kreáljon? :]
mert amint látom mindenki azon van hogy hűdecsiliviliüberf*sztarisznya asztalt alkosson, amit aztán kényelmetlennek talál, és nem is lát 95%-ban...ami csak arra jó hogy azesgén hencegjen vele neki milyen baró háttérképe van :] -
#2487 Szép néni -
#2486 hogy iratod fel az asztalra a tv musort?
-
#2485 Köszik :) -
#2484 -
#2483 kösz -
#2482 Hihi, nekem is pont ez a stile van:) jó választás -
#2481 Jelenlegi:
-
#2480 UHU és Gnome -
#2479 mandrake? -
#2478 A háttér a hatterkepek.hu-ról van.
-
#2477 joak! -
#2476 A kikapcsolás gombot, hogyan lehet az asztalra varázsolni? -
Ben C #2475 Mikike, a desktopod (száb zéró) hunnan van? -
Most így niiii! :)
-
#2473 Zúzni ??? -
Coco #2472 és itt melyiket kell leszedni?
a samurize-nál -
#2471 Minek kéne TFT? -
#2470 Hát tudom én? Tegnap töltöttem le, ugyhogy nincs sok tapasztalatom :) -
Beepee #2469 nah most megy márcsak mikike asztaltémája kéne meg még 1-2 apró kérdés meg gond( a levélszerverrel van valami baja most összefolynak a betük stb.) a jobb alsó tv müsor nem jön be és böngészésnél is "jönnek" az infok..ez normális? -
Beepee #2468 nah most megy márcsak mikike asztaltémája kéne meg még 1-2 apró kérdés meg ond( a levélszerverrel van valami baja osst összefolynak a betük stb.) a jobb alsó tv müsor nem jön be és böngészésnél is "jönnek" az infok..ez normális? -
#2467 Először nálam is minden not yet executed volt, éppen ezért úgy döntöttem, hogy majd másnap megnézem mi gyíkja van, de másnapra már működött :P Nem tudom miért, de lehet hogy idő kell neki :) -
#2466 Ja! Bocsika Innen letöltheted:Config -
#2465 Hmm... Ha ujraindítom a progit, jó... és ha rámegyek, hogy reload config, megin szar. Na mind1 legalább működik :) -
#2464 A Samurizeban beállítottam, hogy írja ki a TV műsorokat, leszedtem hozzá ezt a huntv.vbs-t. Beállítom, rámegyek, hogy test script, és ki is írja jól. Elmentem, betöltöm a configot, de itt már csak azt írja az összesre, hogy not yet executed... Rámegyek, hogy reload config, de akkor is. Ez miért lehet? -
Beepee #2463 figy nekem ezen az oldalon lévő linkek nem mennek egyelöre ugyhogy nekem még megsincs mikike féle config..:D azt kértem -
#2462 De a Samurize kliensbe be kell tölteni az használni kívánt config file-t, amit kaptunk mikike-től, de ezekben a kapott file-okban benne van a Samurize elérési útvonala nem is 1 helyen, ami valószinűleg nem ugyanaz mint a te gépeden. Ezeket javitsd ki. -
Beepee #2461 kliens -
Beepee #2460 nemtom én csak feltelepitettem, és benyotam a startupba( a klins.exe-t browse-oltam) -
#2459 átállítgattad a samurize elérési útvonalát úgy ahogy a te gépeden van? -
Beepee #2458 amugy mi lehet a gond? miért nem megy a link? nálam 1ik se...pedig van mai megtegnapi linkelés is... -
Beepee #2457 mikek a configodat...bocs hogy nemtok irni -
Beepee #2456 gyerekek itt egyik link se müködik...mikie küldd már el a confogdat neekm lécci...nagyon [email protected], v. icq 145545538, v. msn [email protected]. thx -
#2455 Valóban érdekes a dolog, mert tegnap óta én sem foglalkoztam a dologgal és most már nálam is megy a műsor is, pedig semmit nem változtattam :) (és frissit is, tehát valóban az aktuális műsorokat mutatja)
A weather nálam sem üzemel, de nem kiabálok, mert lehet holnapra az is meggyógyul :)
Nálam mér a cpu is, ez alapból működött. -
#2454 nekem mar megy a musor is, csak pl most a 13:00-as musort irja ki :(
viszont a weather nem megy+ cpu konstans 0 % -
#2453 Hát azt ami a gép tetején van szivesen odaadnám:)csak két gond van vele: nem az enyém, meg épen pestre tart:D csak nem birtam ki hogy ne szórakozzak el velük amig nálam vannak -
#2452 gondolom meg lehet oldani, csak olyan embert kell keresnünk aki tud VisualBasicben programozni -
#2451 feltettem egy másikat, ezt régebben kaptam, nálam ezzel volt gond
de próbáljátok ki
ITT van
TV01b
-
#2450 Módositok! A hirek mennek, a műsor nem -
#2449 nem tudom
frissíts