45528

résztvevő asztalok
jelentkezni a kép mellé írt szolid "versenyre" szöveggel lehet, szavazás majd

• mukika
    #2524 valaki!
  • mikike

Itt a samurize config
    MK3
  • Tuvok #2527
    LINK ?
  • mukika
    valaki plz help!!! =(
  • mukika
    valaki plz help!!! =(
  • mukika
    amiket letöltök a wincustomizeről azokat a témaákat hogy tudom élesíteni a gépemen??? egy ilyen fájlt kapok hogy pl.: wood DX2.dxtheme ez kicsomagolom de semmi témafájlt nem kapok! mit tegyek??? plz...
  • RelakS
    Hehe, van lCars Menu System is :D :
  • Gandibá
    Azt tudom, leszedtem már, de nekem a config file-od kéne, tudod az ini, amit betöltesz samurize-ba.
  • mikike
    felrakta a samurize oldalra
    Script > Television
  • Gandibá
    mikeke vagy qgimol! El tudnátok küldeni mailben a ti config fileotokat? A tv-sre gondolok! Nagyon thx!

[email protected]
  • Gandibá
    Már megvan, de itt fakkolok vele, nem bírom normálisan beállítani :)
  • Gandibá
    A tv-s samurize scriptet fel tudod valahova rakni, vagy meg tudod mondani, honnan lehet letölteni, mert amit mikike írt, az a link már nem műx.
  • Crazyn
    PrintScreen, majd megnyitod a Paint-et majd CTRL+v majd elmented

ez 1 megoldás a sok közül
  • Adam5
    mivel tudtok fényképet csinálni az asztalotokról?
    (a windows asztalra gondolok)
  • Crazyn
    én úgy csinálom, hogy feltelepítem, majd a wincustomize-ról letöltöm a legújabb weather dockletet, és azzal felülírom a gyárit. Abban pedig megadom, hogy keressen rá budapest-re, és kihozza ezt a zip-kódot: HUXX0016. Ez a pestszentlőrinci mérőállomásé.
  • pedestrian
    Azt nem tudod, hogy lehet megcsinálni, hogy az Object Dock a magyar időjárást mutassa?
  • Pyx #2513
    Én is sokféle desk témát kiprobáltam, de nekem jobban bejön mikor nem sok minden van kint, wallt néha változtatom, és annyi :)
  • Crazyn
    A tied is jól néz ki sztem, de ez nekem túl egyszerű lenne. Nem szeretem, ha be kell le kell vinni az ablakokat a tálcára, hogy megnyissak 1 progit. Az objectdock van "legfölül", így azzal bármikor megtudok nyitni 1 progit (még akkor is, ha teljes képernyőn nézek 1 filmet). Én egyszerűen nem szeretem, ha valami eggyire "tiszta". Régebben Használtam olyan desktopX témát, ami a tiedtől sokkal egyszerűbb volt, és egyáltalán nem foglalt el helyet az asztalon, de az már a múlté.
  • Pyx #2511
  • Crazyn
    Csak az ObjectDock már nem beta, hanem elérte az 1.0-ás verziót :D
  • pedestrian
    Tényleg!
  • Crazyn
    melyik a tied?
  • Pyx #2507
    az enyémhez képest.. :)
  • Crazyn
    mi ebben a bonyolult?
  • Crazyn
    az ugyanaz, mint a StarDock ObjectDock-ja
    www.stardock.com/products/objectdock (asszem ez a link)
  • pedestrian
    Ezt próbáljátok ki.
    http://files.wickednet.org/users/rope/YzDock/y'z%20dock/yz_dck0083.zip
    A program neve y'zdock.
    Parancsikonokat lehet elhelyezni benne ugyanúgy mint az eszköztár sorban, csak ez sokkal látványosabb.
  • Pyx #2503
    szép bonyolult! :)
  • Pyx #2502
    ne meséld el, mutasd! :P
  • comet
    Nincs asztalom, legalábbis 99%-ban nem látom :] (smaragdszín háttérszín és tök üres)
    Van egy taskbar és egy csomó nyitott ablak...
    7-8 xterm meg mozilla, xmms , mplayer stb stb
  • Crazyn
    Béna voltam
  • Crazyn
    Bocsi a nagy képért:
  • mikike
    1szerű batch file, wz van benne:
    kikap.bat:
    -----------------------------------------------------
    call D:\Utils\cook.bat
    D:\Program Files\BestCrypt\BestCrypt.exe CloseAll
    shutdown -f -t 00 -s
    -----------------------------------------------------

ráhúzod az asztalra, aztán adsz neki egy kikapcsolás ikont
  • mikike
    http://www.gamewallpapers.com/
  • Pyx #2495
    szépek!
  • csabawarchief
    ízirájder :D
  • Rincewind
    Desktop-om most ilyen. Utálom, ha tele van ikonokkal, ezért minden shortcut-ot a quickbar-ba rakok.

Ez meg konkrétan az asztalom. De természetesen nincs két monitorom, a feketét csak pár napig használtam, kölcsönben volt. És normális esetben a konzolnak is lent van a helye a nappaliban. :)
  • Pyx #2492
    tegyél be egy szkrinsotot!
  • qgimol
    mibol gondolod, hogy nem hasznalom ki mindent ami ki van teve? + hatteremet latom annyira amennyire kell :), ja es ez a hatterkep igencsak megnyugtat.

De nezd meg magad is nem jo hogy ezt a gyonyoruseget megosztottam veled, mihelyst raneztel erre a szep lanyra nem lett egy finom leheletnyivel legalabb jobb napod ?

Respect
  • qgimol
  • Crazyn
    Én az enyémet nagyom jól tudom használni, amellett, hogy még jól is néz ki (szerintem).

Sztem mindenki azon van, hogy a SAJÁT asztala SAJÁT célra legyen használható. Ha valaki pl csak az böngészésre használja a gépet (tegyük fel, hogy nem túl gyors gép és nincs húzva), akkor neki felesleges mindenféle felügyelő progi, mint például sysmetrix vagy MBM. Elég egy explorer ikon az asztalon, és kész. Az hogy ki milyen szép/csúny/modern/régi/stb hátteret használ, az csak rájuk tartozik. Azért osztották meg a képet, mert úgy gondolták, hogy nekik az igenis tetszik.