45528
-
#2569 hol! irc biztos nem, mert az nincs fenn :) -
#2568 az ott egy irc ? vagy mi ? -
#2567 deviantart.com :) -
#2566 Honnan vannak ezek a hátterek? :) -
nyehü! -
#2564 ehhez még kell valami krakk is -
#2563 tessék............ -
#2562 #2523: Váááá, LCARS rulez! :))) -
#2561 aham...
sokat segítettél -
#2560 DesktopX nevü progival. :) -
#2559 és mivel csináltad a halakat? -
#2558 VÁltozott az előzőhöz képest, és a halak folyamatosan uszkának körbe és körbe oda-vissza.... :)
-
Gandibá #2557 Hát letöröltem a configodat, és a sima hunTV-t raktam fel, és így működik. Mellé beraktam az NForce megjelenéseket és most jó :). Még sysmetrix helyett ebbe bele fogok kreálni valami system monitort, és jó lesz :) -
#2556 nocsak
mit csináltál még? -
Gandibá #2555 Na megszületett!!!!!!!!! :))) -
#2554 Gandibá! Még ne add föl, mert én is úgy jártam, hogy felraktam mikike configját és nem ment se a hirek se a tv, akármit csináltam neki, ezzel felmérgeltem magam és úgy döntöttem leszarom az egészet. Másnap mikor lehiggadtam gondoltam újra nézegetem a dolgokat és csodák-csodájára ment mindkettő! Pedig semmit nem állítgattam... -
Gandibá #2553 Pedig nem megy :(( -
#2552 nem tudom
mennie kell, mennie kell, mennie kell -
Gandibá #2551 A te configodat használom most, nem írtam át semmit.. -
#2550 akkor...
nemtom
valamit elbénáztál -
Gandibá #2549 Azt is átírtam. -
#2548 részlet a másik readmeből:
My installed Samurize is in D:\Utils, you must change in with your directory, with a text editor. -
Gandibá #2547 De minden úgy van mondom. De script testnél a #2542 és a #2538-ban leírtak lesznek. Mindent beállítottam, hogy melyik csatornát írja ki, ami második pontot is írtál, azt is, de így se jó. -
#2546 részlet a readmeből:
Installáció:
1) Másold be a hunTV.vbs file-t a samurize alkönyvtárad
Scripts alkönyvtárába, a hunTVicons alkönyvtárat az Icons
alkönyvtárába!
2) Az Internet Explorerben: Eszközök|Internetbeállítások|
Általános|Ideiglenesen letöltött fájlok|Beállítások|
A tárolt lapok újabb verzióinak keresése:
(x)A lap minden megtekintésekor
³Ha nem frissülnek az adatok, akkor ezt nézd meg először!³
-
Gandibá #2545 Tököm televan már ezzel a sz@rral hogy nem akar működni. Minden más műxik, csak a tv nem.. -
Gandibá #2544 Minden be volt állítva, de így se jó :(( -
#2543 esetleg még megpróbálhatod elolvasni a readme.txt-t is, van mikor az is segít... -
Gandibá #2542 Arra meg azt írja hogy az elérési út nem található (script testnél). -
#2541 Köszike!!! -
#2540 De tök jó!
*Katának béna deszktopja van. Az asztalán meg rumli van, azt nem fényképezi le. Meg még kiröhögné a kancsó banda a selyemterítőt, amivel a monitor le van takarva.* -
#2539 talán próbálj megnézni egy kész konfigot (mktv.ini) és talán rájössz hogy működik
egyébként meg használd a HunTV.vbs-t
-
Gandibá #2538 Felraktam, és a tv nem megy. Rányomok hogy active script, berakom hogy TV02b.vbs, utána hogy pl. TV2musor, Lefut 2 percenként majd ha tesztelném a scriptet, ezt írja ki: "Az index kívül esik a tartományon.: '[number -2]'"
Most akkor mi van? -
#2537 Durva -
#2536 Király háttér, honnan van ?:D -
#2535 Szerintem viszaállítom a régit...
-
#2534 sikerült!!! -
#2533 Gusztusos..:)) -
#2532 De fura...
Előbb, mikor ide beléptem, felbukkant egy ablak.
Sajna reflexből kinyomtam, de egy pillanatra láttam, hogy vagy négy rublikában az adataim szerepeltek... -
#2531 #2521-es hozzászólásban, és ott a screenshotok között valahanyadik oldal. -
Gandibá #2530 Köszi szépen!