429
Honnan lehet letölteni ???
  • akyyy
    valaki segítsen...játszanéák ezzela játékkal szépen, oké de ha rámegyek hmutassa az ellenfél látómezejét, úgy elkezd szagatni mintha mátrixba játszanék:(
  • Botond #428
    megtaláltam fileplaneten :-)
  • Botond #427
    vki nem tudja hol lehetne 1.01-es angol peccst szerválni hozzá?megvettem 1500pénzért a tescóban de ez 1.0 az meg pár helyen kifagy :-(
  • Shep
    Hát igen, de a Comandos 1et meg a kiehjét eddig semmi nem múlta még felűl, pedig én a desp után azt mondtam na majd a Comm2 nehéz lesz meg minden hát csalódnom kellett
  • Breki33
    azert szupi kis jatek volt jo otletekkel
  • Shep
    A vége tök egyszerű, na nem mintha az egész játék valami hú de nagy gondolkodást meg problémamegoldást igényelt volna
  • Breki33
    nincs mit a neheze meg hatravan :-)

tudjatok ugye hogy van szuper magyarositas hozza?
  • Breki33
    ra kell allni a kore az ajtotol balra levo szobaban, erre kinyilik
  • Shep
    Vmi kövekre kell lépkedni, de nem tudom pontosan mert én máshogy csináltam meg, ha neked csak a köves megoldás jó akkor olvass vissza.
  • Shep
    igen a lovakra kell
  • Shep
    Ugyan már az a pálya is csak egy a sok igen könnyű közűl, mind a Desp, mind pedig a Comm2 igen könnyű, így nem méltó utódjai a Comm1 nek nehézség szempontjából
  • Shep
    Hát, szerintem a Comm2 marhára könnyű/és ez sajna a very hardra vonatkozik abban vittem ui végig csak egy pár bonus pálya van még/, na nem mintha a Desp nehéz lenne, szerintem a Comm1nek és a Beyondnak a nehézségét egyik sem üti meg sajna.
  • Shep
    A commandos sokkal jobb, de csak az 1 meg a kiegje
  • Shep
    Na akkor csak sikerült nem?
  • Shep
    Figyelj a főnök Shancez eindul utánnad a háznál mardat lóval? Ha igen akkor az a gond hogz az úton elhaladva észrevesz téged/vidd beljebb az embereid/ ha nem indul el akkor valami pöcök van.
  • Viking
    Figy: allj be minden pl a bozotba, hogy NE VEGYENEK ESZRE! Ha eszrevesznek, akkor van mission failed!
  • Shep
    Nem hoztad el véletlenül a háztól is a lovat?
  • Shep
    A jól emlékszem akkor vmi olyasmi is volt hogy a tutajon lévő lovakat is el kel kötni azok is megvannak?
  • Shep
    Nem kell feltenni csak legyen mindenki a lovakkal együtt a tisztáson
  • Shep
    A tűz körül ülőket hagyd békén az összes lovat kösdd el kivéve azt ami a háznál van, nyergeld fel őket és a kiszabadított fickót is meg a lovakat meg az embereidet is vidd az észak felé vezető út menti tisztásra. Ja a túszt vágdd le majd üsdd le és úgy vidd oda Cooperrel
  • Peppe
    Tenx.
  • Viking
    Quick Action...
  • Peppe
    Sziasztok!

A 18. pályán vagyok, ott ahol letesz egy vonat.
    Ha megmozdulok végem, segítsetek légyszi!
    Tenx
  • Breki33
    végre?

én addig élvezem mig jatszom :)
  • Shep
    nem tesz semmit
  • Shep
    ne nem ugy csinaltam meg, hanem meg mikor Shanceznel all akkor a dokival lelottem, a tobbieket meg Cooperral
  • Dikkma
    Pl. ha megkérsz, feltöltöm valahova, de tényleg tök felesleges, ez movie, nem video addon. Ha azt keresed, ami a pályák közti vidkat tartalmazza, na, az nincs meg.
  • Shep
    nincs benne semmi emltésre méltó, csak a credit, meg a cégek logói
  • Shep
    Nekem bugos volt lehet neked is, de vissyakell menni az ego hazhoz
  • jfk
    Honnan lehet letölteni a Movie Addon-t?
  • Breki33
    hol is talalhato az a flash-animacios oldal
    ahol a palyak vegigjatszasa van?
  • Breki33
    Azon a palyan amelyiken a szemetek felgyújtjak
    a Mia Yung apjának házát a végén mit kell tenni?
    Már mindenkit kinyirtam csak a kepernyo tetejen
    (a sziklan) lóg be egy láb viszont arra meg lőni se lehet.
    Ellovagolni meg nem tudok a Mia Yung meg se mozdul.
  • petee
    Szasztok!
    Akinek megvan a Desperados RIP-elve és tömörítésnél kér jelszót,az légyszí szóljon, mert nem tudom a kódot. Köszike!
  • Shep
    úgy kell megcsinálni hogy az állomáson csak csúnya bácsik legyenek, neked fell kell szálni az utlolsó kocsiba, ha szükséges akkor a katonákat intézd el /akik az állomás körül vannak, asszem szükséges/
  • Csibe
    Fortressa nehéz, de azér el lehet vele boldogulni. A kezdetek a legnehezebbek... A játék elég jó, bár sok újítás nincs a commandoshoz képes, de a kalandszerű, történettel egybekötött játékmenet nekem baromira bejött! Letöltés nemtok mondani, énis úgy irattam...:)
  • Shep
    oldalt ahol kezdessz van 2 őr na én arra a sziklára gondoltam,
  • Breki33
    koszike
    megneztem az animaciot es azt hiszem mar menni fog
  • Viking
    Breki, elmondom, en hogy csinaltam... Ha jol emlekszem, van az a mod, hogy egyszeruen vegigirtod oroket addig a szikla melleti ajloig, aztan gyorsan befutsz... Ez a legjobb mondja a palya elejenek... Aztan amikor felrobbantod a kaput, es kijonnek azon az orultek, en egyenkent ledobaltam oket kessel, aztan berohantam abba kis kuckoba (budiba?), es megvartam, amig nem figyelnek, majd kiszedtem beloluk a kest...
  • Breki33
    akkor szolok arra a sziklara gondolsz ami szemben van ugye?
    odaig sem tudok eljutni mert mindenfele orok cirkalnak
    kessel nem tudom ledobni oket ha neg kozelebb engedem elkezd larmazni
    megprobaltam a kigyot de azt vagy megolik vagy kikerulik

es az se vilagos hogyha kinyirom a parancsnokokat a bazi sok katona miert lesz konnyu celpont
    allandoan fel ala rohangasznak
  • Shep
    mássz fel a sziklára akit lehet lőjj le, robbantsd fel a kaput, használd a doki kabátját, majd gázt, na ennyi elég is lessz asszem, ha nem csak szólj