Desperado

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

külldj figy [email protected] ra lécci minél hamarabb!!!
Shep
Hát figyelj ha minden ugy van ahogy mondtam, akkor Sanchez elindul utannatok, de nem talal titeket mivel bent vagytok a tisztason, egyebkent lehet bug, mert nekem az egyik palyan /meg kell ölni mindkit/ már nem volt senki és mégse lett vége ahogy a többiek mondták. Kezd elõrõl a pályát, vagy küldhetek egy savegamet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Na tessék és még mindig nincs vége!!!
Shep
figyelj ha a fõnök/Sanchez/ lovát meghagyod, nem ölöd meg a tûznél ülõket, a túszt és a lovakat is odaviszed akkor sikerülnie kell.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ottvan az összes krapek!!!
Télleg ha van IRC d akkor az #apollowarez en megtalállsz!!!
Shep
azzal ne foglalkozz hogy nem kell fel, Cooperral cipeltesd a tisztásra.

Shep
Na azt nem szabad, majd negtudod miért.

Ja és én mind a 6 lovat megszereztem azt is ami a rablóknál volt
mire ez már mind kész csak mivel nem jött a csávó le kellett ütnöm õt... és az orvos nem tudja felébreszteni
Shep
A tûznél lévõkkel nem kell foglalkozni, az 5 lovat és az embereidet vidd a tisztásra/északi kijárat bal oldla ahol sárgán világít ha a nyilat ráviszed/ azután szabadítsd ki a túszt és õt is vidd a tisztásra, ha megvan már csak várnod kell.

nem tudok túljutni a 9 es pályán!!!
Segítség kell má 2 napja itt tartok megöltem az összes többi csávót már csak 1 maradt de azt amikor megölöm mission failed .2 napja megszereztem az összes lovat csak sajna leütöttem azt a krapekot aki ki volt kötve szerintetek ez volt a gond?
(márcsak a házban vannak krapekok és az akit nem lehet megölni!!!)
Mondjuk ugy, hogy ketszer klikkelsz ra, vagy shortcut, de azt most lusta vagyok leirni, hogy...

Melyik gombal?
Toltsd ujra a pisztolyt! 😊)) Ilyen eccerru... 😊))

Breki33
a gyakorlopályára gondolsz amikor kikiabál a neni?
ott mindig leirja mit kell tenni
azt hiszem az orát kell ott használni
Sziasztok ma végre rávettem magam hogy eljátszak egy kicsit a Desperadossal ami kb 2-4 hónapja a gépemen van. de nem tudok túljutni az elsõ pályán mert a krapek hiába lõttem ki a cserepet nem enged tovább most mit tegyek????
Breki33
Figyelem DEsperado magyarositas a Gmikinél
Egyebkent arra a palyara egy tippem van, az udvar kiirtasara: kivul kezdj el vadul lovoldozni a dokival, de ugy, hogy ne erj a latomezojukbe! Szepen jonni fog a nep, es mindenkit le lehet egyessevel lovoldozni... 😊))

Breki33
koszike azt hiszem dinamitom mar nincs ugyhogy megproszalom az oszlopost
Shep
Én úgy csináltam meg hogy az Cooperral berohantam az oszlopfedezékébe és leütöttem, persze ez egy kis reflexet igényel, nekem sem elsõre sikerült.

Tanacs: amikor a szoba masik vegeben van, dobj dinamitot az ajto ele! Aztan kotozd le, es mar viheted is... De vigyazz: ugyanekkor megerkezik a felmentosereg!

Breki33
koszi mar a pálya vegen vagyok de ott a SAnches-el mit kell csinalni?
Vagy lelo vagy vege a jateknak
Shep
A bajt, egy játékban ez a kérdés. Na hány?

A PC-GURU májusi számában benne van a leírás.
Mert tetszik?
Shep
Srácok! Hány éves Mia?

Shep
Figyelj már az egész játék túl könnyû, de azért segítek. Docal lesétálsz az út végéhez és lekapod akit lehet, vigyázva arra, hogy az elhalálozó figurát senki ne vegye észre amint porba hull. Ja ha nem mondtam volna azokat kell lelõni akika a falon vannak, de ha szeretsz sokáig szórakozni akkor Coopal is leszedhated õket késsel hátulról.

Breki33
egy emberrel sorry
Breki33
mondtam hogy egy egyberel fel tudok maszni 😊
a DOc al tavolbol losz?
Shep
Figyelj már felmászol Cop -pal a falon ne mond hogy nem lehet, mert nem igaz én is úgy csináltam, aztán a lentieket elintézed késsel, ne lõdözz, azzal meg ne foglalkozz hogy a házból/pálya közepe/ kijönnek mert azotkat majd késõbb lekapod. A falon állókat meg Docal szedd le ugyse kellesz a töltény máshova, legalábbis én nem használtam.

Breki33
ezeket tudom de megis allandoan eszrevesznek a falakrol es kaput meg nem tudom kinyitni
Breki, ha te tudud mit jelent az hogy latoszog- es tavolsag figyelese, valamint az hogy lopakodas, akkor a 10. palya nem lehet gond szamodra...

Breki33
Legyszi a tizes palyara mondjatok par tippet mert mindig a kapunal mindig lelonek es a sziklara csak az egyik ficko hajlando felmaszni, de azt is marha gyorsan eszreveszik......
Shep
Ja igen ha jol emlékszem el kell lovagolni Cooperrel, Sammel, meg Sanchezzel északra/a képernyõ teteje/ a bányához.

Shep
melyik a 18.?

Eddig arra sikerül rájönnöm, hogy a wav fájlokkal vannak gondok. Se a játék a MediaPlayer nem játsza le a wav -okat.
Breki33
nekem siman megy a RIp ME alatt
vagy folott 😊
Bocs ha már valahol volt róla szó!
Rip Desperados nem müxik nekem az WIN 98ME -vel és a legszomorúbb az, hogy egy havernak sem. Viszont sima 98-al gondnélkül.

Ha valakinek van megoldása szoljon.

köszi

bye
Breki33
a Daemon Tolls ismerem mar harom CD-m van 😊
csak ki akarom irni
Quick Actiont meg nem hasznaltam hogy kell?
Ez az amit az oraval allitok be?
A bin-re: ha akarod, tudod vinyorol is hasznalni, ehhez kell a kov. progi: DAEMON TOOLS Ja, es igen, ugy ertem, bar kozvetlen kozelrol kiszur, de probald a kovetkezot: lapitssz a sotetben, ugy, hogy senki se lat... Lossz egyet, aztan toltesz ujra, meg mielott odaernek... A lenyeg: vezesd ellenfeleidet ugy, hogy kozbvetlen elotted legyenek... Es most jon a meglepi: nyiss rajuk tuzet, ha tobben vagytok ott, Quick Action is rulez! Na hajra...

Breki33
igazad van negyes palya

megszereztem ISO-ban
de tobb mint 700 megas a bin ti meg tudtatok irni rendes CD-re?

ugy erted ha a sarokban a sotetben lapitok kozvetlen kozelrol sem vesz eszre?
Ja, nyugi, majd belejossz... Egyebkent ott az arnyekokba profin el lehet bujni!

Breki, bazz, tudsz te szamolni?
- Elso kuldi: Gyakorlas, megtanulod John-t iranyitani
- Masodik kuldi: Megmented Sam-et
- Harmadik kuldi: Sammel gyakorolsz
- Negyedik(!) kuldi: megmented Doc-ot
- Otodik kuldi: Doc-cal gyakorlas
- Hatodik kuldi: megmented Kate-et
Namost nem hinnem, hogy te spec a hatodik kuldibe mented meg Doc-ot...

Breki33
nem ez az akasztofas meg mikor a doc-ot megmentem

mostmeg a hajosnal vagyok de ott is annyi az ellen kene valami jo taktika
Ja, az a hetes, miutan dumaltal a sheriffel... Na, a sarga teglapahoz kell vinni a lovakat, a volgybe! Amikor korbeviszed az egeret, akkor fog bevillanni...

Stop, a hatos a szoktetos?

Breki33
na tiszta online 😊
a 6-os palyan par helyen bevillant es a Dauby is irt rola mar valamit anno.....
a demoban levo nincs benne... (ezt valahol olvastam, nem jaccotam a demoval, de igy van) Es hol van narancssarga teglalap?

Breki33
A DEmoban levo palya a jatekban hanyadik?
Vagy nincs benne?
A narancsarga teglalapok vegulis mit jelentenek?
Azt akartam irni, hogy "Nezd meg pl. ezt a cimet...", de valamit, elrontottam, mindegy... Klikk a linkre...