429
Honnan lehet letölteni ???
-
#369 a fortrezza erodost hogy kell megcsinalni?
mar a kint maszkalo ort sem tudom kinmyirni eszrevetlen, ha meg felmaszok a falon rogton eszrevesznek -
#368 ja mikor be kéne lovagolnia az erődbe? -
#367 jolvanna be kellett szereznem mert eltunt a mentesem :) -
G.I.Gig #366 a sötét utáni utáni (11) -
#365 melyiken? -
G.I.Gig #364 hé itt ezen a pályán halo száncsó épp a lovon ül a ló meg se mozdult!!! -
#363 de ez csalás, ejnye bejnye -
#362 amugya magyaritas nagyon jo
koszi aki csinalta igy sokkal jobban ertem mit kell tenni..... -
G.I.Gig #361 koci -
#360 szerintem ellopta a lovat amivel a bandita ellovagolna
de nem kell savegame eleg:
shift+f11 es ott clint :) -
G.I.Gig #359 külldj figy [email protected] ra lécci minél hamarabb!!! -
#358 Hát figyelj ha minden ugy van ahogy mondtam, akkor Sanchez elindul utannatok, de nem talal titeket mivel bent vagytok a tisztason, egyebkent lehet bug, mert nekem az egyik palyan /meg kell ölni mindkit/ már nem volt senki és mégse lett vége ahogy a többiek mondták. Kezd előről a pályát, vagy küldhetek egy savegamet. -
G.I.Gig #357 Na tessék és még mindig nincs vége!!!
-
#356 figyelj ha a főnök/Sanchez/ lovát meghagyod, nem ölöd meg a tűznél ülőket, a túszt és a lovakat is odaviszed akkor sikerülnie kell. -
G.I.Gig #355 ottvan az összes krapek!!!
Télleg ha van IRC d akkor az #apollowarez en megtalállsz!!! -
#354 azzal ne foglalkozz hogy nem kell fel, Cooperral cipeltesd a tisztásra. -
#353 Na azt nem szabad, majd negtudod miért. -
G.I.Gig #352 Ja és én mind a 6 lovat megszereztem azt is ami a rablóknál volt -
G.I.Gig #351 mire ez már mind kész csak mivel nem jött a csávó le kellett ütnöm őt... és az orvos nem tudja felébreszteni -
#350 A tűznél lévőkkel nem kell foglalkozni, az 5 lovat és az embereidet vidd a tisztásra/északi kijárat bal oldla ahol sárgán világít ha a nyilat ráviszed/ azután szabadítsd ki a túszt és őt is vidd a tisztásra, ha megvan már csak várnod kell. -
G.I.Gig #349 nem tudok túljutni a 9 es pályán!!!
Segítség kell má 2 napja itt tartok megöltem az összes többi csávót már csak 1 maradt de azt amikor megölöm mission failed .2 napja megszereztem az összes lovat csak sajna leütöttem azt a krapekot aki ki volt kötve szerintetek ez volt a gond?
(márcsak a házban vannak krapekok és az akit nem lehet megölni!!!) -
Viking #348 Mondjuk ugy, hogy ketszer klikkelsz ra, vagy shortcut, de azt most lusta vagyok leirni, hogy... -
G.I.Gig #347 Melyik gombal? -
Viking #346 Toltsd ujra a pisztolyt! :))) Ilyen eccerru... :))) -
#345 a gyakorlopályára gondolsz amikor kikiabál a neni?
ott mindig leirja mit kell tenni
azt hiszem az orát kell ott használni -
G.I.Gig #344 Sziasztok ma végre rávettem magam hogy eljátszak egy kicsit a Desperadossal ami kb 2-4 hónapja a gépemen van. de nem tudok túljutni az első pályán mert a krapek hiába lőttem ki a cserepet nem enged tovább most mit tegyek???? -
#343 Figyelem DEsperado magyarositas a Gmikinél -
Viking #342 Egyebkent arra a palyara egy tippem van, az udvar kiirtasara: kivul kezdj el vadul lovoldozni a dokival, de ugy, hogy ne erj a latomezojukbe! Szepen jonni fog a nep, es mindenkit le lehet egyessevel lovoldozni... :))) -
#341 koszike azt hiszem dinamitom mar nincs ugyhogy megproszalom az oszlopost -
#340 Én úgy csináltam meg hogy az Cooperral berohantam az oszlopfedezékébe és leütöttem, persze ez egy kis reflexet igényel, nekem sem elsőre sikerült. -
Viking #339 Tanacs: amikor a szoba masik vegeben van, dobj dinamitot az ajto ele! Aztan kotozd le, es mar viheted is... De vigyazz: ugyanekkor megerkezik a felmentosereg! -
#338 koszi mar a pálya vegen vagyok de ott a SAnches-el mit kell csinalni?
Vagy lelo vagy vege a jateknak -
#337 A bajt, egy játékban ez a kérdés. Na hány? -
Lehoka #336 A PC-GURU májusi számában benne van a leírás.
-
Lehoka #335 Mert tetszik? -
#334 Srácok! Hány éves Mia? -
#333 Figyelj már az egész játék túl könnyű, de azért segítek. Docal lesétálsz az út végéhez és lekapod akit lehet, vigyázva arra, hogy az elhalálozó figurát senki ne vegye észre amint porba hull. Ja ha nem mondtam volna azokat kell lelőni akika a falon vannak, de ha szeretsz sokáig szórakozni akkor Coopal is leszedhated őket késsel hátulról. -
#332 egy emberrel sorry -
#331 mondtam hogy egy egyberel fel tudok maszni :)
a DOc al tavolbol losz? -
#330 Figyelj már felmászol Cop -pal a falon ne mond hogy nem lehet, mert nem igaz én is úgy csináltam, aztán a lentieket elintézed késsel, ne lődözz, azzal meg ne foglalkozz hogy a házból/pálya közepe/ kijönnek mert azotkat majd később lekapod. A falon állókat meg Docal szedd le ugyse kellesz a töltény máshova, legalábbis én nem használtam.