429
Honnan lehet letölteni ???
-
#329 ezeket tudom de megis allandoan eszrevesznek a falakrol es kaput meg nem tudom kinyitni -
Viking #328 Breki, ha te tudud mit jelent az hogy latoszog- es tavolsag figyelese, valamint az hogy lopakodas, akkor a 10. palya nem lehet gond szamodra... -
#326 Legyszi a tizes palyara mondjatok par tippet mert mindig a kapunal mindig lelonek es a sziklara csak az egyik ficko hajlando felmaszni, de azt is marha gyorsan eszreveszik...... -
#325 Ja igen ha jol emlékszem el kell lovagolni Cooperrel, Sammel, meg Sanchezzel északra/a képernyő teteje/ a bányához. -
#323 melyik a 18.? -
kovga #321 Eddig arra sikerül rájönnöm, hogy a wav fájlokkal vannak gondok. Se a játék a MediaPlayer nem játsza le a wav -okat.
-
#320 nekem siman megy a RIp ME alatt
vagy folott :) -
kovga #319 Bocs ha már valahol volt róla szó!
Rip Desperados nem müxik nekem az WIN 98ME -vel és a legszomorúbb az, hogy egy havernak sem. Viszont sima 98-al gondnélkül.
Ha valakinek van megoldása szoljon.
köszi
bye
-
#318 a Daemon Tolls ismerem mar harom CD-m van :)
csak ki akarom irni
Quick Actiont meg nem hasznaltam hogy kell?
Ez az amit az oraval allitok be? -
Viking #317 A bin-re: ha akarod, tudod vinyorol is hasznalni, ehhez kell a kov. progi: DAEMON TOOLS Ja, es igen, ugy ertem, bar kozvetlen kozelrol kiszur, de probald a kovetkezot: lapitssz a sotetben, ugy, hogy senki se lat... Lossz egyet, aztan toltesz ujra, meg mielott odaernek... A lenyeg: vezesd ellenfeleidet ugy, hogy kozbvetlen elotted legyenek... Es most jon a meglepi: nyiss rajuk tuzet, ha tobben vagytok ott, Quick Action is rulez! Na hajra... -
#316 igazad van negyes palya
megszereztem ISO-ban
de tobb mint 700 megas a bin ti meg tudtatok irni rendes CD-re?
ugy erted ha a sarokban a sotetben lapitok kozvetlen kozelrol sem vesz eszre?
-
Viking #314 Ja, nyugi, majd belejossz... Egyebkent ott az arnyekokba profin el lehet bujni! -
Viking #313 Breki, bazz, tudsz te szamolni?
- Elso kuldi: Gyakorlas, megtanulod John-t iranyitani
- Masodik kuldi: Megmented Sam-et
- Harmadik kuldi: Sammel gyakorolsz
- Negyedik(!) kuldi: megmented Doc-ot
- Otodik kuldi: Doc-cal gyakorlas
- Hatodik kuldi: megmented Kate-et
Namost nem hinnem, hogy te spec a hatodik kuldibe mented meg Doc-ot... -
#312 nem ez az akasztofas meg mikor a doc-ot megmentem
mostmeg a hajosnal vagyok de ott is annyi az ellen kene valami jo taktika -
Viking #311 Ja, az a hetes, miutan dumaltal a sheriffel... Na, a sarga teglapahoz kell vinni a lovakat, a volgybe! Amikor korbeviszed az egeret, akkor fog bevillanni... -
Viking #310 Stop, a hatos a szoktetos? -
#309 na tiszta online :)
a 6-os palyan par helyen bevillant es a Dauby is irt rola mar valamit anno..... -
Viking #308 a demoban levo nincs benne... (ezt valahol olvastam, nem jaccotam a demoval, de igy van) Es hol van narancssarga teglalap? -
#307 A DEmoban levo palya a jatekban hanyadik?
Vagy nincs benne?
A narancsarga teglalapok vegulis mit jelentenek? -
Viking #306 Azt akartam irni, hogy "Nezd meg pl. ezt a cimet...", de valamit, elrontottam, mindegy... Klikk a linkre... -
Viking #305 Nezd meg pl. a cimet... -
Viking #303 Ha Kate mar at van oltozve, menj vele oda a csavohoz... -
#301 Ha az a pálya amire én gondolok akkor menj be mindenkivel a széfhez -
fucko #298 valaki segitsen!a 24. pályán járok es nem tudom hogy lehet kinyitni a nagykaput miután mindenkit kinyirtam a közelben.Doc nem tudja kinyitni a majom nem mászik át és az őrök nem jönnek oda akármit is csinálok.Lehet hogy bugos a játék? -
#297 tudtok egy cimet mondani ahonnan leszedheto? -
#295 Ja akkor vidd a lovakat Kate-el a falhoz, hogy mindenki rá tudjon ugorni egyre és utánna már nincs más dolgod mint elgaloppozni. -
#293 Mi a 13-ik? -
#291 A srácokat a tűznél hagyd békén inkább a lovakkal foglaltatoskodj. 1 szerezd meg Cooperral az összes lovat vidd őket meg a banda többi tagját is a tisztásra ami a lovak mellett van, hogy majd a végén mikor a főnök ellovagol ne vegyen észre. 2 szabadítsd ki a civilt üsd le és vidd őt is a tisztásra. Hát ennyi lenne. -
Hoze #288 Éjszakai pálya, a tábortűznél lévők nem vehetnek észre meg van valami tusz is... -
#287 Mi is a 9 ik? -
Hoze #286 Csa all!
Valaki leci irja le a 9 s pálya végének megoldását részeletesen. Valaki segitsen léci!!! -
#285 Hát figyelj van egy haverom neki is AWE32 je van és neki is szoktak gondok lenni bizonyos programokkal, lehet hogy nállad is az okozza a galibát de így látatlanba nem biztos, meg persze az is lehet hogy a cdn amit vettél alpból sérült az install file igaz ugyan hogy felrakja de lehet hogy olyan rész hibás benne ami az installkor nem jelentkezik volt már ilyenre precedens. Szerintem kérd valakitől kölcsön a teljest és próbáld ki elég tűrhető a game.
Egyébként azerintem a játék így pár 1 hónap mulva visszagondolva elég gyenge volt voltak ugyan jó megoldások benne ötletes volt meg minden, de egy dolog hiányzott belőle de az nagyon /és ezért nem tudom az igazán jó játékok közé sorolni mint pl a Commandost/ ez pedig nem más mint a kihívás és a gondolkodásra késztetés lehet persze mindez azért van mert a Beyond the Call of Duty után elég nehéz ilyen gamet alkotni, de talán majd a Commandos2. Elnézést ha ezzel a kritikával valakinek a lelkivilágába gázolok de úgy gondoltam megosztom veletek szerény véleményem. Na akkor most lehet írni, hogy kit érdekel a véleményem meg hogy inkább maradtam volna csendbe, na mindegy. -
#284 Oké, leütöttem a fickót, de állandóan észrevesznek. Mit tegyek? -
#282 Valaki mondja már el hogy lehet arra a relytéjes titkos pályára jutni Előre is kösz. -
#281 Hogy kell arra a titkos palyara jutni joember?!?!? -
#280 Bammeg! A official siton ott aszt mutatja hogy 7 karakter van a jatekban! De hogy lehet megszerezni a hetediket? Miert van a hetedik helyen egy kerdojel!? A titkos palyarol meg megint nem iert senki semmit... -
Viking #276 Na, ahogy igertem: a 42-es, es a 44-es zip! -
Viking #275 Zolee, feltoltom valahova, mindjart rakok be linket! Es cserebe megkernelek hogy ha megvannak az Evil Islands fajlai, ugyancsak badbonesrol, akkor te is tedd fel valahova... A fajlok: mytel07.zip, mytel35.zip, mytel42.zip, mytel44.zip -
#272 Milyen a videokártyád, hangkártyád. A kiesik alatt azt érted hogy visszahal a winfosba? -
IRO #269 Ne hagyd elszaladni :)
Üsd le, és cipeld magaddal!