429
Honnan lehet letölteni ???
-
#429 valaki segítsen...játszanéák ezzela játékkal szépen, oké de ha rámegyek hmutassa az ellenfél látómezejét, úgy elkezd szagatni mintha mátrixba játszanék:( -
#428 megtaláltam fileplaneten :-) -
#427 vki nem tudja hol lehetne 1.01-es angol peccst szerválni hozzá?megvettem 1500pénzért a tescóban de ez 1.0 az meg pár helyen kifagy :-( -
#426 Hát igen, de a Comandos 1et meg a kiehjét eddig semmi nem múlta még felűl, pedig én a desp után azt mondtam na majd a Comm2 nehéz lesz meg minden hát csalódnom kellett -
#425 azert szupi kis jatek volt jo otletekkel -
#424 A vége tök egyszerű, na nem mintha az egész játék valami hú de nagy gondolkodást meg problémamegoldást igényelt volna -
#423 nincs mit a neheze meg hatravan :-)
tudjatok ugye hogy van szuper magyarositas hozza? -
#421 ra kell allni a kore az ajtotol balra levo szobaban, erre kinyilik -
#420 Vmi kövekre kell lépkedni, de nem tudom pontosan mert én máshogy csináltam meg, ha neked csak a köves megoldás jó akkor olvass vissza. -
#418 igen a lovakra kell -
#415 Ugyan már az a pálya is csak egy a sok igen könnyű közűl, mind a Desp, mind pedig a Comm2 igen könnyű, így nem méltó utódjai a Comm1 nek nehézség szempontjából -
#413 Hát, szerintem a Comm2 marhára könnyű/és ez sajna a very hardra vonatkozik abban vittem ui végig csak egy pár bonus pálya van még/, na nem mintha a Desp nehéz lenne, szerintem a Comm1nek és a Beyondnak a nehézségét egyik sem üti meg sajna. -
#411 A commandos sokkal jobb, de csak az 1 meg a kiegje -
#409 Na akkor csak sikerült nem? -
#407 Figyelj a főnök Shancez eindul utánnad a háznál mardat lóval? Ha igen akkor az a gond hogz az úton elhaladva észrevesz téged/vidd beljebb az embereid/ ha nem indul el akkor valami pöcök van. -
Viking #404 Figy: allj be minden pl a bozotba, hogy NE VEGYENEK ESZRE! Ha eszrevesznek, akkor van mission failed! -
#402 Nem hoztad el véletlenül a háztól is a lovat? -
#399 A jól emlékszem akkor vmi olyasmi is volt hogy a tutajon lévő lovakat is el kel kötni azok is megvannak? -
#397 Nem kell feltenni csak legyen mindenki a lovakkal együtt a tisztáson -
#395 A tűz körül ülőket hagyd békén az összes lovat kösdd el kivéve azt ami a háznál van, nyergeld fel őket és a kiszabadított fickót is meg a lovakat meg az embereidet is vidd az észak felé vezető út menti tisztásra. Ja a túszt vágdd le majd üsdd le és úgy vidd oda Cooperrel -
Peppe #393 Tenx. -
Viking #392 Quick Action... -
Peppe #391 Sziasztok!
A 18. pályán vagyok, ott ahol letesz egy vonat.
Ha megmozdulok végem, segítsetek légyszi!
Tenx -
#390 végre?
én addig élvezem mig jatszom :) -
#389 nem tesz semmit -
#387 ne nem ugy csinaltam meg, hanem meg mikor Shanceznel all akkor a dokival lelottem, a tobbieket meg Cooperral -
#384 Pl. ha megkérsz, feltöltöm valahova, de tényleg tök felesleges, ez movie, nem video addon. Ha azt keresed, ami a pályák közti vidkat tartalmazza, na, az nincs meg. -
#383 nincs benne semmi emltésre méltó, csak a credit, meg a cégek logói -
#382 Nekem bugos volt lehet neked is, de vissyakell menni az ego hazhoz -
jfk #381 Honnan lehet letölteni a Movie Addon-t? -
#380 hol is talalhato az a flash-animacios oldal
ahol a palyak vegigjatszasa van? -
#379 Azon a palyan amelyiken a szemetek felgyújtjak
a Mia Yung apjának házát a végén mit kell tenni?
Már mindenkit kinyirtam csak a kepernyo tetejen
(a sziklan) lóg be egy láb viszont arra meg lőni se lehet.
Ellovagolni meg nem tudok a Mia Yung meg se mozdul. -
#378 Szasztok!
Akinek megvan a Desperados RIP-elve és tömörítésnél kér jelszót,az légyszí szóljon, mert nem tudom a kódot. Köszike! -
#377 úgy kell megcsinálni hogy az állomáson csak csúnya bácsik legyenek, neked fell kell szálni az utlolsó kocsiba, ha szükséges akkor a katonákat intézd el /akik az állomás körül vannak, asszem szükséges/ -
Csibe #376 Fortressa nehéz, de azér el lehet vele boldogulni. A kezdetek a legnehezebbek... A játék elég jó, bár sok újítás nincs a commandoshoz képes, de a kalandszerű, történettel egybekötött játékmenet nekem baromira bejött! Letöltés nemtok mondani, énis úgy irattam...:) -
#374 oldalt ahol kezdessz van 2 őr na én arra a sziklára gondoltam, -
#373 koszike
megneztem az animaciot es azt hiszem mar menni fog -
Viking #372 Breki, elmondom, en hogy csinaltam... Ha jol emlekszem, van az a mod, hogy egyszeruen vegigirtod oroket addig a szikla melleti ajloig, aztan gyorsan befutsz... Ez a legjobb mondja a palya elejenek... Aztan amikor felrobbantod a kaput, es kijonnek azon az orultek, en egyenkent ledobaltam oket kessel, aztan berohantam abba kis kuckoba (budiba?), es megvartam, amig nem figyelnek, majd kiszedtem beloluk a kest... -
#371 akkor szolok arra a sziklara gondolsz ami szemben van ugye?
odaig sem tudok eljutni mert mindenfele orok cirkalnak
kessel nem tudom ledobni oket ha neg kozelebb engedem elkezd larmazni
megprobaltam a kigyot de azt vagy megolik vagy kikerulik
es az se vilagos hogyha kinyirom a parancsnokokat a bazi sok katona miert lesz konnyu celpont
allandoan fel ala rohangasznak -
#370 mássz fel a sziklára akit lehet lőjj le, robbantsd fel a kaput, használd a doki kabátját, majd gázt, na ennyi elég is lessz asszem, ha nem csak szólj