429
Honnan lehet letölteni ???
-
#201 Töröld ki a Game könyvtárban lévő SpriteBank.tmp file-t és próbáld újra. És legyen vagy 150 mega szabad hely a vinyón, ahol a játék fut. -
Viking #199 Shep, jobban nezz korul... Ha mindenki meghal, es lemesz az ego haz melle, jonnie kell Mia-nak...
Ja, es ha minden igaz, kaptok tolem movie addont! Mindjart feltoltom oket valahova, es belinkelem ide! -
#198 Mikor van vége az égő házas pályának? Már megöltem mindenkit sőt még a szerencsétlen kínait is felkaptam a karjaimba elmentem az összes kivezető úthoz de semmi. Mi a megoldás? -
#197 El kell vinni az eszméletlen Sam-et a lovakig, amiket a bejáratnál hagytál.
Hogy oda eljuss, nem árt megölnöd mindenkit... -
#194 Emberek azon a pályán ahol Carlos széfjét kell kipakolni azután hogy Kate táncol neki valamint az egész várost likvidáltam, felmentem az emeletre ott is elintéztem az amigokat, Doc-al kinyitottam a széfet de semmi nem történt. Mit kell csinálni? Előre is kösz. -
Viking #191 Vissza az egesz, nem a video driverrel van baj! Hanem magaval, a palyakkal! Valaki legyszives toltse fel nekem a supergamez ftp-re (ftp.supergamez.hu, anonymous login is megy) a kovetkezo fajlokat: (mind a game\data\levels konyvtarban vannak) Level_22.dvd, Level_22.dvm, Level_22.scb, Level_22.stf! -
Viking #190 Tud valaki mondani egy ujabb driver verziot NVidia TNT2-es kartyahoz? -
Viking #187 SEGITSEG! A program nem tolti be rendesen a 22. palyat! Ugyanaz van vele, mint a 161. hozzaszolasomban! Valaki mondja meg, mit tehetek! (Mar tobbszor probaltam, de nem mukodik!) -
#182 Ja, még annyit, hogy az azutáni pálya, tehát a 11-es az meg olyan,hogy én szinte Qukae-es módon csináltam. Nem sokat kellett taktikázni, szarrá löttem mindenkit :))). -
#181 Ahh, szerintem meg az egyik legkönnyebb pálya az! :)) Sőt majd a kijövetel az kimondottan szórakoztató lesz :))) (hint: dinamit, meg gáz rulez)
A Fortezzán vagyok az sokkal genyóbb lesz hidd el :). -
Viking #178 Kessel. -
Viking #177 Meg egy kerdes: Mi a 21. kuldi vegcelja? Mert az oke, hogy gyilkolok mindenkit, de mit kell csinalni a vegen? -
Viking #176 Bazz, szep nehez ez a 21. szint! Viszont az nagy poen, amit Mia tud okozni fuvocsovevel! :-) -
Vampire #174 Voodoo 3 :) -
Viking #172 Tigersks}, ennekem is rippem van, de majd most hozzak valamikor az irottat, ha senki nem segit addig, akkor majd en... -
Viking #171 Nem, nem Voodoo kartyam, NVidia TNT2, 32 megas... -
#169 Van intro? Nehogymá'! Nekem csak az jön be az elején, hogy kik csinálták. -
#166 Vegre letöltöttem, holnap kiprószálom. Remélem, megéri...
Video és music addon is van, TigersKs} , neked mondom, szal akkor meg tudod nézni őket (viedók).
-
Viking #164 WiZZaRD, ha ez igy van, nagyon koszonom! Mert lehet, hogy ezen egyszeru hiba miatt hibas tobb programba neha (itt is) a hang... Remelem, csak ez a baj... -
#162 =))A csávó a kozmoszban sétál, vagy mi? =) -
Viking #161 Ja, es meg egy erdekesseg:
-
Viking #160 Most elmondom, hogy csinaltam a kepet: csinalsz egy quick save-et, ugy, hogy semmi nincs a kezedben... Felveszed a gepfegyvert, elohivod a quick save-et, es lam, a shotgun helyett gepfegyver van nalad... :-)
-
Viking #159 Na, ki tud ennel tobb embert kifektetni? :-)
-
#158 en felinstalaltam de amikor jaccani akarok azt irja ki,hogy valami dll.fajl hiba vagy exe fajl hiba. -
Viking #155 Vampire, az egyik palyan kiirta, hogy magas helyekrol ra lehet ugrani az alattad allo lora! Namost, fogd Kate-et, allitsd oda a lovakat a fal melle es UGORJ! -
Vampire #154 A Fortezza (13p) nyugati feléről hogy kell lejutni? Már öten vagyunk -
Viking #153 Na, ezt hogy csinaltam?
-
Viking #152 Ok, ertem, hogy mire gondolsz! -
Viking #148 Emberek, a 18. palyan mi a fraszt kell csinalni? Mert ha megmozdulok, szarra lonek pillanatok alatt... Mi a jo taktika? -
Viking #147 Nagyon szar ez a 17. palya! Itt a keszitok ugy akartak neheziteni a jatekot, hogy rengeteg ellenseget raknak bele... Ettol szerintem nem lett nehezebb, csak idegesitobb, hogy tobb oraig kell szoszmotolnod...
Meg valami: le lehet szedni a lovakrol a nyerget! Allj oda, fogd a kest, vagd le, majd vedd le! -
Viking #146 Kilepni dos-ba, es beirni: format c: /u :-) -
#145 Értesz te angolul? Feltételezem, hogy nem ,ah már az első pályát se tuod megcsinálni. Akkor szerintem hagyd is, mert a többi sokkal összetettebb. Ja, és nehezebb. -
#143 Ha valakit esetleg érdekel , akkor benne van az összes pálya megoldása a legújabb PC-GURU-ban.
Persze az az igazi , ha az ember magától jön rá a megoldásra.
Csá !
-
Viking #142 Lacc:
Netan vidd a lovakat a sarga teglalaphoz, a volgybe!
Es neha a lejjebb levo irasokat is olvasd el! -
#140 Ja, meg még valami: az összes lovat el kell vinni? Mert annyi nyerget én nem találtam, egy ottmaradt. =( -
#139 Már én is a 9. pályán vagyok. Megvan minden, a lovak a helyükön, de azt a póznához kötözött civilt sehogyse sikrül kiszabadítani. Ha elvágom a kötelét, leütöm, és elviszem a lovakhoz egy járőröző dagadék, aki a póznához is jár, észreveszi, hogy eltűnt, és Mission Failed. Próbálkoztam azzal is, hogy gyorsan elviszem a civilt, és mikor észreveszi, hogy eltünt, elcsalom a csajjal, és leütöm. De akkor is Mission Failed. Most mi van? Ő a vezér, vagy mi??? Ha megölöm/leütöm, vége. De valahogy ki kell iktatni, mert csak így tudok csöndben elmenni... -
Viking #137 Lacc, egyszeru: felszeded a TNT-vel toltott hordot a negerrel, aztan a zart kaput felrobbantod. -
Vampire #136 Mért nem olvasol vissza?
#63, #65, #66 -
#135 Ok, már megvan az a szint. Az utána következőn vagyok, ahol nem szabad embert ölni. Ilyenkor nagyon jól jön a csaj! Már csak pár embert kell megkötözni! Csak még nem tudom, hogy jutok be abba az erődszerűségbe... -
Viking #133 Na, most csak egy kerdesem van: A 12. (a multkorit elirtam) kuldinel (valami fortezza), es ir nekem valami 3 officert, na, mit kell csinalni, es hol az a harom ficko?