429
Honnan lehet letölteni ???
  • Viking
    Fiuk, hogy kell megoldani a 8. kuldit (a Marshallos, nem lehet senkit megolni)? Mert en 3 orat szaroztam vele, de folyton kinyirtak!
  • Vampire
    Én is így jártam :).... azon gondolkodtam "Hát hány lövés kell ebbe a dögbe? A szemét lőjem ki, vagy a farkát kell?" Aztán rájöttem hogy a madzagot kell.
  • Vampire
    Én is a lótolvajos pályán vagyok jelenleg, meglepődtem hogy milyen kicsi map, de tetszik.
    A Commandos-ban nagyon tetszettek még a lábnyomos pályák, főleg hóban. Ebben is lesz ilyen Dauby? Poént én még csak egyet láttam, azt is én csináltam a csajjal. Leakartam rúgni egy dagadt mexikóit a sötétben, ami sikerült is csak épp ott szaladt Cooper is így ő is kifeküdt :)
  • Vampire
    teljesen egyetértek... és reméljük a Commandos 2 jobb lesz.
  • Anee
    25
  • Viking
    Wajk, Shogun, tudjatok mi a legszebb? Fel se robbantottam a kocsit! Leszedtem az ort a haztetorol, Sam bacsival a helyerol megkinaltam az egyik ort sorettel, aztan lemasztam, es ahogy jottek a nepek, leoltem oket... A meg eloket Cooperrel kicsinaltam, felszedtem a cuccot, ellovagoltam, es kesz... Most a hatodik kuldinel jarok... Tenyleg, ott mit kell csinalni?
  • Vampire
    Fincsi a grafika :) Tudja valaki hány pályás?
  • Viking
    Kapd fol Samet (a fekete borut), csipeld el a hazhoz... Arra van egy itato, vidd oda... A fohos felebreszti ott, aztan szallj fel a lovakra, es menj a kapu fele...
  • Sir IvanHoe
    Es az elso palyan mit kell csinalni?
    Ahol a csaj megdugjak vagy mi az istalloban es leutnek egy niggert akit hatracipelek. Mindenkit kinyirtam a palyan, hogyan tovabb?
  • Viking
    Segitsen valaki! A negyedik szinten, miutan felrobbantottam a doki kocsijat, mi a fraszt kell csinalni? Erre meg, szetlonek, arra megyek, szetlonek, es nem tudom, hogy kene kiszabaditani a dokit!
  • TBWonder
    isonews-on is ott figyel:))))
  • Bith
    Naugye, mondom én, hogy van! :)))
    Okok, ma jött ki asszem a cucc. Létezik rip, meg ISO is.
  • Shep
    Ok semmi gond.
  • Bith
    Nnna, szal az van, hogy
    1. én sosem mondtam, hogy láttam az ISO-t, csak azt, hogy olvastam az isonews-on. Azóta lehet, hogy már nincs ott sem, mert tán ők is beszopták a másik ugyanilyen nevűvel, de amikor néztem télleg volt, és meg is örültem neki...azóta is furcsán nézem a kedvenc FTP-met, hogy miért is nem került még fel rá...
    2. Ivanhoe a haverom, és neki válaszoltam azt, hogy márpedig van :)))

Nahh, remélem így már tisztább a dolog. :)
  • Shep
    Tudom én is, csak nem szeretem ha egzesek játszák a fejüket./Bith már elnézést a kifejezésért a világért sem akarlak megbántani, tehát ha ez nem igaz bocs/
  • skorpio7
    Shep !
    Ne izgulj.Biztos , hogy nincs meg a gyereknek a Desperados iso-ja.Nem rendeztek bétatesztet belőle és gondolom , hogy nem is a fejlesztőcsapat tagja.Csak szívatni akar téged.
    Ha van is neki valami Desperados ISO , az csak az lehet amit a 14. bejegyzésemben említek meg.
    Azt a játékot meg ne irigyeld tőle , nem valami nagy szám.
    Legyen csak ő boldog vele !
    :)))
  • Shep
    Nem értem miért kell itt szórakozni na mindegy végülis szabad országban élünk állítólag. Egyébként meg lehet hogy tényleg full game ha máshol nem a készítőknél biztos, de csak akkor ha tényleg ki akarják adni jövő hét szerdán.
  • Bith
    :))
  • Shep
    Áruldd már el nekünk hol van az az iso? Na elég a tréfából.
  • Bith
    Márpedig van :).
  • skorpio7
    Tegyük fel , hogy van.
    Estleg utánvéttel tudok egyet küldeni neked.
    Hozzáteszem persze , én nem foglalkozom cd írással.Unokatesóm leiratja a haverjánál , így olcsón meg tudom úszni a dolgot.Persze te is .
    E-mail-be küldök majd neked egy levelet , hogy mennyibe is kerül ez így.
    Mégegyszer mondom NEM kalóz vagyok és ha segítek is , azt csak szivességből teszem.
    Na csá !
  • Shep
    Eltekinthetünk a dologtól báááár nincs esetleg egy eladó undying cd-d jutányos áron persze?
  • skorpio7
    Shep !
    Nyertél !Tényleg van egy ilyen nevű játék 2000.03.03.-ai bejegyzéssel.Bár abban biztos vagyok ,ez nem az általunk már nagyon várt játék rip.-je. :)))
    Nemsokára az is itt lesz !
    Tartozom neked !

• Shep
    Tudtam hogy ez hatásos lessz nézdd csak meg nyugodtan tényleg van egy Desperados rip/nem az amit mi várunk/ mégpedig 2000.3.3.-nál. skorpio7 most az egyszer eltekintek a sörtől amúgy sem szeretem, inkább segítsetek már abban a roppantul nehéz Resident Evil-ben.
  • skorpio7
    Hát gyerekek , nagyon rossz lehet a szemetek !
    Ez a játék még ki sem jött !!!
    Demo van csak !!! Amúgy Desperados a helyes címe !
    Aki pedig ezt látta valahol az ISONEWS-on rip-ben , annak fizetek egy láda sört , ha elárulja melyik időpont alatt.
    :))) TUTI ,HOGY SEMMI KÖLTSÉGEM NEM LESZ !!!
  • Piko
    Thomek: Akkor légy szíves és mond el.
  • Shep
    Hol van? Nekem a rip kéne. Egyébként most néztem az isonews-on és állítólag a myth rip már rég kint van.
  • Sir IvanHoe
    Akkor azt te igen elnezted egy hete!!!
    :))
    Ugyanis nuku iso!!
  • Bith
    Létezik már belőle ISO, majd' egy hete. De sajna még én sem láttam, csak olvastam (isonews).
  • Shep
    A hivatalos honlapon azt írják hogy április 18 a kiadás dátuma igaz ez már el lett tolva mert előtte még március 30 volt.
  • Vampire
    Végíg mentem a demo egyetlen pályáján... szerintem egyszinten van a donorjával, a Commandos-al. Az hogy vadnyugat meg, hogy van (lesz) éjjeli küldetés is, lámpákkal, lovakkal, jó ötlet, de nincs olyan őrjárat, ami kijön és kint is marad. Így elég egyszerű a játék, mert lehet lövöldözni és lőszer is úgy vettem észre végtelen van... akkor meg minek dobókés?
  • Vampire
    Desperados
  • Piko
    Nem tudj a valaki hol van fenn a neten????