Desperado

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gabeboy
Elküldtem a teljes végigjátszásomat.

Shep
Srácok valaki szánjon már meg és küldjön egy olyan mentett állást ami az égõ házas pálya legvégén van vagy egy olyat ami az azt követõ pályán. Elõre is kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Viking tedd már fel légyszi a többi videót is nem baj ha csak egyesével.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ha a rip van szokásos hiba szokott lenni hogy nem szoktátok a hang, grafikai file-okat kitömöríteni, de Vikingnek igaza van megírhatnád hogy mit csinál akkor talán tudnánk segíteni.

Shep
Légyszi küldj már egy olyan mentett állást ami az égõ házas pálya legvégén van vagy esetleg egy olyat ami az utánna lévõ pályán, mert végignéztem de semmi a kistérképen sem jelöl több ellenfelet, ja én úgy intéztem el õket, hogy a hídnál álló muki elrohant a többiekért, bár nem igazán tudom meg lehet e máshogy is csinálni mert legalább 20h HP-ja van a gyereknek ugyanis megpróbáltam megölni mielõtt riadóztat de semmi. Légyszi akkor küldd már el ha lehet még ma. Elõre is köszi.

Ha netan megirnad, hogy mit csinal, lehet, hogy tudnank segiteni...

Sephi
Kerlek irjatok le mi a baj ezzel a jatekkal mert nekem nem megy... par lehetseges bajt es megoldast ha kaphatnek...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Fiuk! Akinek kell, feltoltottem az Outrot! Nem csomagoltam, mert nevetseges ertek lett volna! Csak annyit kell tenni hogy kicsomagolod a Desperados konyvtaran belul a game\data\cinematics konyvtarba! Szoval klikk ide!

Bith
Akkor passsz 😞(. Bár egy videokártya driver csere is csodákra lehet képes. (ha a legújabb van fent, akor akár egy régebbit is lehet próbálni)

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Sephi
Nekem honap lesz meg az ISO de vaaz ha mar igy kezditek hogy itt bugg meg az a palya nem emgy meg nem tolti be akkor inkabb megyek eszem a Mekibe😊)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bith
Töröld ki a Game könyvtárban lévõ SpriteBank.tmp file-t és próbáld újra. És legyen vagy 150 mega szabad hely a vinyón, ahol a játék fut.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Shep, jobban nezz korul... Ha mindenki meghal, es lemesz az ego haz melle, jonnie kell Mia-nak...
Ja, es ha minden igaz, kaptok tolem movie addont! Mindjart feltoltom oket valahova, es belinkelem ide!

Shep
Mikor van vége az égõ házas pályának? Már megöltem mindenkit sõt még a szerencsétlen kínait is felkaptam a karjaimba elmentem az összes kivezetõ úthoz de semmi. Mi a megoldás?

Dikkma
El kell vinni az eszméletlen Sam-et a lovakig, amiket a bejáratnál hagytál.
Hogy oda eljuss, nem árt megölnöd mindenkit...
Shep
Emberek azon a pályán ahol Carlos széfjét kell kipakolni azután hogy Kate táncol neki valamint az egész várost likvidáltam, felmentem az emeletre ott is elintéztem az amigokat, Doc-al kinyitottam a széfet de semmi nem történt. Mit kell csinálni? Elõre is kösz.

Vissza az egesz, nem a video driverrel van baj! Hanem magaval, a palyakkal! Valaki legyszives toltse fel nekem a supergamez ftp-re (ftp.supergamez.hu, anonymous login is megy) a kovetkezo fajlokat: (mind a game\data\levels konyvtarban vannak) Level_22.dvd, Level_22.dvm, Level_22.scb, Level_22.stf!

Tud valaki mondani egy ujabb driver verziot NVidia TNT2-es kartyahoz?

SEGITSEG! A program nem tolti be rendesen a 22. palyat! Ugyanaz van vele, mint a 161. hozzaszolasomban! Valaki mondja meg, mit tehetek! (Mar tobbszor probaltam, de nem mukodik!)

Bith
Ja, még annyit, hogy az azutáni pálya, tehát a 11-es az meg olyan,hogy én szinte Qukae-es módon csináltam. Nem sokat kellett taktikázni, szarrá löttem mindenkit 😊)).

Bith
Ahh, szerintem meg az egyik legkönnyebb pálya az! 😊) Sõt majd a kijövetel az kimondottan szórakoztató lesz 😊)) (hint: dinamit, meg gáz rulez)
A Fortezzán vagyok az sokkal genyóbb lesz hidd el 😊.

Kessel.

Meg egy kerdes: Mi a 21. kuldi vegcelja? Mert az oke, hogy gyilkolok mindenkit, de mit kell csinalni a vegen?

Bazz, szep nehez ez a 21. szint! Viszont az nagy poen, amit Mia tud okozni fuvocsovevel! :-)

Voodoo 3 😊
Tigersks}, ennekem is rippem van, de majd most hozzak valamikor az irottat, ha senki nem segit addig, akkor majd en...

Nem, nem Voodoo kartyam, NVidia TNT2, 32 megas...

Lacc
Van intro? Nehogymá'! Nekem csak az jön be az elején, hogy kik csinálták.
Dikkma
Vegre letöltöttem, holnap kiprószálom. Remélem, megéri...
Video és music addon is van, TigersKs} , neked mondom, szal akkor meg tudod nézni õket (viedók).
WiZZaRD, ha ez igy van, nagyon koszonom! Mert lehet, hogy ezen egyszeru hiba miatt hibas tobb programba neha (itt is) a hang... Remelem, csak ez a baj...

Lacc
=))A csávó a kozmoszban sétál, vagy mi? =)
Ja, es meg egy erdekesseg:

Most elmondom, hogy csinaltam a kepet: csinalsz egy quick save-et, ugy, hogy semmi nincs a kezedben... Felveszed a gepfegyvert, elohivod a quick save-et, es lam, a shotgun helyett gepfegyver van nalad... :-)

Na, ki tud ennel tobb embert kifektetni? :-)

mateos
en felinstalaltam de amikor jaccani akarok azt irja ki,hogy valami dll.fajl hiba vagy exe fajl hiba.
Vampire, az egyik palyan kiirta, hogy magas helyekrol ra lehet ugrani az alattad allo lora! Namost, fogd Kate-et, allitsd oda a lovakat a fal melle es UGORJ!

A Fortezza (13p) nyugati felérõl hogy kell lejutni? Már öten vagyunk
Na, ezt hogy csinaltam?

Ok, ertem, hogy mire gondolsz!

Emberek, a 18. palyan mi a fraszt kell csinalni? Mert ha megmozdulok, szarra lonek pillanatok alatt... Mi a jo taktika?

Nagyon szar ez a 17. palya! Itt a keszitok ugy akartak neheziteni a jatekot, hogy rengeteg ellenseget raknak bele... Ettol szerintem nem lett nehezebb, csak idegesitobb, hogy tobb oraig kell szoszmotolnod...
Meg valami: le lehet szedni a lovakrol a nyerget! Allj oda, fogd a kest, vagd le, majd vedd le!

Kilepni dos-ba, es beirni: format c: /u :-)

Lacc
Értesz te angolul? Feltételezem, hogy nem ,ah már az elsõ pályát se tuod megcsinálni. Akkor szerintem hagyd is, mert a többi sokkal összetettebb. Ja, és nehezebb.
skorpio7
Ha valakit esetleg érdekel , akkor benne van az összes pálya megoldása a legújabb PC-GURU-ban.
Persze az az igazi , ha az ember magától jön rá a megoldásra.
Csá !

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Lacc:
Netan vidd a lovakat a sarga teglalaphoz, a volgybe!
Es neha a lejjebb levo irasokat is olvasd el!

Lacc
Ja, meg még valami: az összes lovat el kell vinni? Mert annyi nyerget én nem találtam, egy ottmaradt. =(
Lacc
Már én is a 9. pályán vagyok. Megvan minden, a lovak a helyükön, de azt a póznához kötözött civilt sehogyse sikrül kiszabadítani. Ha elvágom a kötelét, leütöm, és elviszem a lovakhoz egy járõrözõ dagadék, aki a póznához is jár, észreveszi, hogy eltûnt, és Mission Failed. Próbálkoztam azzal is, hogy gyorsan elviszem a civilt, és mikor észreveszi, hogy eltünt, elcsalom a csajjal, és leütöm. De akkor is Mission Failed. Most mi van? Õ a vezér, vagy mi??? Ha megölöm/leütöm, vége. De valahogy ki kell iktatni, mert csak így tudok csöndben elmenni...
Lacc, egyszeru: felszeded a TNT-vel toltott hordot a negerrel, aztan a zart kaput felrobbantod.

Mért nem olvasol vissza?
#63, #65, #66
Lacc
Ok, már megvan az a szint. Az utána következõn vagyok, ahol nem szabad embert ölni. Ilyenkor nagyon jól jön a csaj! Már csak pár embert kell megkötözni! Csak még nem tudom, hogy jutok be abba az erõdszerûségbe...
Na, most csak egy kerdesem van: A 12. (a multkorit elirtam) kuldinel (valami fortezza), es ir nekem valami 3 officert, na, mit kell csinalni, es hol az a harom ficko?