429
Honnan lehet letölteni ???
  • Shep
    18 perc az kicsit sok nem?

Na tud már valaki vmit arról a titkos pályáról, hogy lehet odajutni?
  • Shep
    A kaput nyugodtan robbantsd fel a srácok kijönnek namármost van 3 figura/tiszt/ akiket ha kinyírsz már könnyű dolgod lessz. Én úgy csináltam meg utánna, hogy a dokival letettem a kabátot a faltól nem messze egy lövéssel az összes katonát odacsalogattam a kaputól majd üvegcse hajigálás. Ja mindezek előtt még felmentem a sziklára és akit lehetett ott lőttem le mikor másztak felfele /tudod lövésre jönnek ész nélkül/.
  • Shep
    AI
    Egyszerűbb és gyorsabb megoldás ha a dokival még mikor a társadat fogvatartja szépen lelövöd ez ugyan igényel némi reflexet de utánna minden simán megy nem omlik be a barlang simán felmehetsz Cooperral El Diablohoz. Ja érdemes Coopert kicsit fentebb a lépcsőn megállítani és vele lőni le a 3 testőrt aki Sanchez-t őrzi, a dokival a lüvés után meg rohanni oda Cooperhez. Elsőre biztos nem fog menni, de szerintem megéri azt a pár próbálozást. Én is így csináltam. Remélem érthető volt de ha nem csak szólj nyugodtan.
  • Viking
    Leutod a katonat, elviszed a volgybe, es amilyen gyorsan tudsz, elbujsz... Ha neha lenyomnad az escapet, es megnezned, kiir-e valami ujat, nem lennenek ilyen gondjaid...
  • Viking
    Olvass vissza, ott minden le van irva!
  • fucko
    papi!Elsőnek ahogy az le is van irva az esc megyomása után vidd a lovakat de az összeset oda hátra.Aztán menj oda mindenkivel de persze a tábortűzönkivülieket előtte nyird ki(a nővel a legkönnyebb)majd cooperrel vidd a többiekhez a katonát és vége
  • Gabeboy
    Felszedted mind az öt nyerget?

Egyébként nem Sanchezt kell kiszabadítanod, csak egy katonát. Fel kell vinned a sárga kockába. Megölni nem kell senkit.
  • Sephi
    Ha! Befejeztem:) De tok jo jatek volt!

Hogy kell titkos palyara jutni!?!?
  • Sephi
    Alitolag tenyleg letezik... gamefaqs.com Bordjan irnak rola de ott se emlitik meg hogy kell... Hah most kell megmentemnem Doc McCoy-t... edes egy jatek! Meg szerencse hogy nem esik es igytudom hasznalni az 5 dinamitot amit kaptam:)))
  • Shep
    Tud valaki valamit arról a bizonyos titkos pályáról amit intercooler említett?
  • Shep
    Már nem kell mert sikerült megölnöm nem is volt nehéz. Légyszives valaki tegye már fel pl a supergamez ftp serverére a videokat legalább az első pályájét meg az utolsóelőttijét. Előre is kösz.
  • Shep
    Hogy a bubanatba kell megölni Diablot? csak lövöm lövöm de semmi nekem nem igazán akar lejönni, csak lövöldözik ész nélkül meg aktiválja a csapdákat. Mit kell csinálni. Előre is kösz.
  • Sephi
    Nos... most vagyok a 21 edig missional ott ahol haobru van! Ahh nem is nehez...
  • Shep
    Hogy jutottál arra a titkos pályára? Előre is kösz.
  • skorpio7
    Mintha olyan sok lenne ???
    Azt hiszem , hogy van , ha te is fel vagy még ilyenkor !
    :)))
  • Sephi
    Mert nekem van idom bejegyzeseket kukolni mi:)))?

Nos koszonom szepen sikerult is a palya de meg szerencse hogy nem pont az utcso palyan jottem ra! Baz milyen egyszerubb lett volna a jatek ha mar az elejen tudtam volna:))

Most meg a banyanal vagyok ami kurva nehez mert foltytom misson fail mert eszrevesz az a hulye fentrol... mit kell itt csinalni? Mert tul sokan vannak vaazz..
  • skorpio7
    Shepi !
    Nem árt néha visszaolvasni !
    Ez a QA !:
    "...Óra (hotkey:Q): Kiválasztasz egy embert, rányomsz az órára. Kiválasztasz egy action-t (pl: Cooper dobjon le késsel egy amigo-t. Persze amigora rá kell vinni a kést). Az embered képe felett megjelenik egy kis óra, és megjelenik egy jel a célszemély, célterület felett. A kép feletti órára kattintva, vagy a space-el tudod aktiválni a megadott feladatot. Persze csak akkor működik, ha a megfelelő távolságban vagy. Egyszerre több embernek is adhatsz egy ilyen parancsot, viszont ha a space-el "elsütöd" a dolgot, mindegyik, aki a megfelelő távolságban van, végrehajtja a feladatot.

Jó, ha tudod, hogy Cooper az óra használatával három lövést tud leadni, azaz szerencsés esetben, egyszerre három manyust lehet leszedni. ..."
    #120-as bejegyzés !
    :)))
  • Sephi
    Ahogyan a roman ember mondana "m-ai lamurit" Ami korubelul annyit jelent hogy kosz a semmit:) Mijaza Quick Action?:)
  • Sephi
    Hehe:) Hat figyej! En ugy csinaltam hogy az oszes lovet oda vittem de nem ultetem rajuk az embereimet! A katonat lutottem es oda vittem csorot majd Sancez vagy ki elovagol es kesz a palya!

SEGITSEG! Ott vagyok hogy megerkeztem az alomsba es ott van Cooper McCoy Sam es Sancez es Kate meg a kicsaj elhuznak... de mit csinalok ott? Megmozdulok meghalok! Kate el meg nem lehet a vegsokig harcolni mert felebrednek! Mijarakot csinajak?
  • Kope
    Nálam is ugyanez a helyzet, mint Bencénél. Bárhová parkoltam a lovakkal és cígöltem oda a katonát, nem enged ki a pályáról, hanem vége lesz. A többiek már a lovon ülnek. Leütöm a katonát, vállra veszem, odabattyogok a lovahoz vele, lerakom, felülök a lóra és nem hagyja el a pályát. A katona persze közben el van ájúlva a leütéstől. Mi lehet a hiba?
  • Sephi
    Ussed le es vidd el ot is oda ahova a lovakat vigyed majd nyertel!

Gyerekek irtt vagyok Forzimitomenhol a bortonnel! Itt hogy kezdemel mert mar elekadtam az elejen!
  • Sephi
    Hany palyas a jatek? En most vagyo Forrzicoban vagy hol ott ahol Sancezt kell kimenteni... de ez mar nehez ahogy kedzodik... vegul rajottem hogy lehet hogy neheznek jon ki de ha tudod hogy mindegyik palya konny... eddig nalam kurvara bejott a sokak altal eloszeretettel hasznalt rukk a loj le mindekit es fuss. Egybkent van rejtett palya? Hogy kell elohozni?
  • Gabeboy
    Lacc, miután megkaptad az első pofont, és felálltál, utána már ki lehet venni a kést a széktámlából. Rohanj fel a lépcsőn és szúrd bele.
  • Lacc
    Hogy az életbe kell kinyírni El Diablo-t??? Lőttem egy darabig, meg kerülgettem a csapdáit. Aztán lejött verekedni. Ütöm vágom, hogy hozzám se ér, de már több sebzést bevittem, mint az egész játékban összesen! Néhányszor fel is mentem az íróasztalhoz, hogy felvegyem a kést, vagy a fegyvert, amit elejtett, de nem lehet ott fent semmit csinálni! Még verekdeni se, mert eltűnik az ököl! De bezzeg ő felveszi a fegyverét, aztán elkezd rám lövöldözni, én meg már ütni se tudok! Mi a rákfenét kell csinálni?
    Ja, és hogy lehet előhozni azt a rejtett pályát?
  • Sephi
    Heh atmentem... szal mot vaguok El Graco ba... es kurve nehez:) Baszam es ez nem lesz konnyebb:))
  • Sephi
    bb ha tudnal nekem egy save gamet kudeni pont a vege felerol mert nem vagyok kepes meg egyszer vegig csinalni! Lo? nalam 4 lo volt a playan! Az elejen viszamesz a bajarahoz es talasz 3 mat:)
  • Bith
    Mér'? Nem szóltunk? :)))
  • Sephi
    Nos kellet nekem a ordogot a falra festeni! Szal en mot vagyok azona palyan ahol Kate et kell megmenteni.. es mar csomot megoltem mikor egyszercsak kilep Windwosba a jatek! Micsinajak vaazz?! Az az egyetlen Savem! en eloreol nem kezdem a playat mert izadtam eleget!!
  • Sephi
    Kerem szepen. Hogy kurvara oszinte legyek... szal ez a jatek kerem... 3 eve a LEGJOOB JATEK AMIT VALAHA JACCOTAM! Istenem! Bazzer me nem szoltatok hogy ez ilyen kurva jo? Basszam ez tiszta Commandos csak jobb! Hogy lehet ilyenket kitalalni? Baszus meg a lovgalas meg a trukkok:) Meg mindegyiknek mas mas tulajdonsaga van! Es a palyak hogy kivannak dolgozva basszam! Utso jatek ami igy lekottot hogy 4 orat egyfeszt jaccotam az a Commandos volt! De ez... jujujujuj! Nem alszom baaz! Bezarkozom es egesz nap eszt nyomom:))) Isteni!! Mellesleg eddig semmi hiba nem volt benne...
  • Shep
    Köszi az is megteszi, mindjárt meg is nézem a lényeg hogy tudjam folytatni mert szerintem nekem valami bibi van azzal a pályával.
  • Gabeboy
    Elküldtem a teljes végigjátszásomat.
  • Shep
    Srácok valaki szánjon már meg és küldjön egy olyan mentett állást ami az égő házas pálya legvégén van vagy egy olyat ami az azt követő pályán. Előre is kösz.
  • Shep
    Viking tedd már fel légyszi a többi videót is nem baj ha csak egyesével.
  • Shep
    Ha a rip van szokásos hiba szokott lenni hogy nem szoktátok a hang, grafikai file-okat kitömöríteni, de Vikingnek igaza van megírhatnád hogy mit csinál akkor talán tudnánk segíteni.
  • Shep
    Légyszi küldj már egy olyan mentett állást ami az égő házas pálya legvégén van vagy esetleg egy olyat ami az utánna lévő pályán, mert végignéztem de semmi a kistérképen sem jelöl több ellenfelet, ja én úgy intéztem el őket, hogy a hídnál álló muki elrohant a többiekért, bár nem igazán tudom meg lehet e máshogy is csinálni mert legalább 20h HP-ja van a gyereknek ugyanis megpróbáltam megölni mielőtt riadóztat de semmi. Légyszi akkor küldd már el ha lehet még ma. Előre is köszi.
  • Viking
    Ha netan megirnad, hogy mit csinal, lehet, hogy tudnank segiteni...
  • Sephi
    Kerlek irjatok le mi a baj ezzel a jatekkal mert nekem nem megy... par lehetseges bajt es megoldast ha kaphatnek...
  • Viking
    Fiuk! Akinek kell, feltoltottem az Outrot! Nem csomagoltam, mert nevetseges ertek lett volna! Csak annyit kell tenni hogy kicsomagolod a Desperados konyvtaran belul a game\data\cinematics konyvtarba! Szoval klikk ide!
  • Bith
    Akkor passsz :((. Bár egy videokártya driver csere is csodákra lehet képes. (ha a legújabb van fent, akor akár egy régebbit is lehet próbálni)
  • Sephi
    Nekem honap lesz meg az ISO de vaaz ha mar igy kezditek hogy itt bugg meg az a palya nem emgy meg nem tolti be akkor inkabb megyek eszem a Mekibe:))