429
Honnan lehet letölteni ???
  • Viking
    Keresem visszavonva!
  • Viking
    Lacc: kes, lopakodas, doki pisztolya... Nagyabol ennyi...
  • Viking
    SEGITSEG! Elakadtam a 12. szinten, ahol az elejen csak Cooper van meg... A sheriffet kicsinaltam, aztan akarmerre megyek, SZITAVA LONEK! Mi a fenet kell csinalni?
  • Lacc
    Én azon a pályán tartok, ahol a csajt kell kiszabadítani (ma kezdtem), és rohadt nehéz! Nincs valakinek valamilyen taktikája?
  • Viking
    Tigersks}, te most ugye a 11. palyat magyaraztad? Mert ha igen, akkor kossz!
  • Viking
    Udv jonep! Most fejeztem be vegre a 10. palyat... Es kerdem: mi a jo istenit kell csinalni a 11. palyan? Mert ahogy vegigneztem, nem igazan ertem...
  • fucko
    Mennyi nálad a barátságos ár?
  • Shep
    Kösz azt hiszem erre szükségem lessz.
  • Viking
    Dauby, mennyi?
  • cossack
    W2k
    - bocs -
  • cossack
    Sziasztok
    Wk2 alatt SB Live kártyával állandóan fagy a játék :(
    Tud valaki erre valami megoldást, mer így kellemetlen a dolog.

Köszi előre is.
  • Shep
    Hello valaki magyarázza már el nekem hogy hogyan iss kell használni a képernyő alján lévő órát, mire jó, mert szerintem szükségem lessz rá nemsokára? Előre is kösz.
  • Viking
    Wizzard: vigyel minden lovat, es a tuszt a volgybe (a nagy teglalaphoz), majd bujj el valahova! Ennyi!
  • Viking
    Fiuk, meg lejjebb irtatok, hogy a 8. palya vegen a ket fickora kell loni a csillart... En mast csinaltam! A not, es Coopert odaallitottam, beraktam quick actionbe a jonep leuteset (egyik az egyiket, masik a masikat), es eldobtam a novel egy kartyat! Remek poen volt... :-)
  • Vampire
    Ha jól megfizeték én 3nap alatt kipörgetném :)
  • Vampire
    Hát nekem annyi eszem se volt hogy rájuk kell lőni a csillárt :( Sokat szarakodtam mire le tudtam ütni őket, aztán lelőtem a csillárt :)
    A QA tényleg nagyon hasznos, profi dolog. 2 óra elég volt vele a 11-es maphoz.
  • Viking
    Menj be az irodaba!
  • jfk
    Gyerekek help plííz!!!

Nem indul el a RIPem, ugyanis play new game után kilép... log fileban azt irja, hogy nem tudja betölteni a game/data/music/green001.wav-ot!

Tud valaki segíteni?
  • Vampire
    Le a kalappal a 12-es pálya elött. Gyönyörű, elég nehéz, nagy pálya, a "belvárossal".
  • Viking
    Cooperrel orokmosolyt varazsolok ra egy vagassal... :-)
  • Vampire
    Hát nem ezt frissítgetem egész este.
    ...azért néha egyet-egyet Cooperral is bevihetsz, miközben rugdalod :)
  • Viking
    Kossz, megint, mire elolvastam, mit irtal, mar kesz volt a fel orseg... A legjobb poen: en duhbol (mert annyiszor megoltek) minden ort a novel rugdostam halalra... :-)
  • Vampire
    Az hagyján, de a 10-es pályán felmásztam egy tetőre... volt ott egy korcs eb, azt hittem csak dísz, de amint meglátott elment szólt a gazdinak, hogy idegen érkezett, a faszi meg szétlőte a seggem. Na reload... ej mondom, most belédvágom a kést te dög, de sajnos nem lehetett :( Azért tényleg vannak váratlan poénok.
  • Vampire
    Viking: Hát már pontosan nem emlékszem, de amelyik szundít ott a fa alatt annak vágd el a torkát, a másik kettőbe dobd bele a kést majd gyorsan vedd ki, hulla a vállra és battyogás, el onnan, aztán re... a pálya közepén a járkáló őröket meg a csajjal dolgozd meg: simogatod a lábad majd észrevesz, odamegy és felrűgod, aztán Cooperrel gyorsan cipeld el a hullát, majd kötözés vagy késelés, esetleg halálra verés... ízlések és pofonok :)
    Biztos menni fog, én se 1 óra alatt megyek végíg egy pályán, sőt Dauby sem (szerintem).
  • Viking
    Az oke hogy kessel, de azon tul hogy? Melyiket vagjam, melyikbe dobjam?
  • Vampire
    Ja, a malac tényleg jó poén volt, de amikor a a dagadt kidobja a kurvát az mégjobb. Aztán szintén a 10-es pályán, amikor megláttam hogy 12 dinamittal kell lejönnöm a hegyoldalról... jó érzés volt :)
    Viking: Késsel. Használd ki hogy a kést dobni is tudod, meg azt is hogy sötét van... aztán a csaj is akcióba léphet
  • Vampire
    Dauby, én nem havat keresek a vadnyugaton, hanem lábnyomokat, de ezek szerint nincsen, vazze :)
  • Viking
    Jade: kossz, mar megvan... Most a 9. kuldinel tartok... Kerdeznem: hogy a fraszba kell kicsinalni az elso 3 ficit?
  • Viking
    Vissza az elobbi keresem, sikerult hatastalanitani a belso orseget... Mar csak az lenne a kerdesem: most mit kell csinalni?
  • Viking
    Dauby, mondd mar meg: hogy a jo budos *****ba kell kicsinalni azt az neger ort, aki nem a kapuban, hanem attol jobbra ul egy ladan? Vagy adjon valaki egy mentest a 9. palya legelejerol!
  • Bith
    Nem tudja valaki, hogy nálam miért lép ki a game, amikor tölti a pályát? Próbáltam már win98 alatt is, de ott sem ment (ja, az alap az nálam win2k). A demo bezzeg tökéletesen futott...
  • Viking
    Ez nem lehet igaz! Hogy a jo budos *****ba lehet a belso oroket elintezni anelkul, hogy szitava ne lonenek?
  • Viking
    Segitseg! Mondjon valaki egy helyet, ahol van egy jo trainer Desperadoshoz!
  • Vampire
    Köszi! Nem vettem észre a tisztást
  • Viking
    Vampire, nekem is bejarattal van bajom, a kolso oroket mar kiirtottam, de a bejaratot nem tudom... NEmbaj, meg szenvedek kicsit... :-)
  • Vampire
    Nekem viszont jól jönne egy mentés a 10-es legejéről. 1xűen nem értem. Mind a 8 ló ott van fent az északi kijárónál, Cooperral meg ugye a leütött havert felcipelem a vállalom a többiekhez, de nincs vége :( egy idő után meg a kövér mexikói észreveszi hogy elvittem a faszit és Faild :( Feltenni nem lehet a havert a lóra, akkor meg mi a picsát kell csinálni?
  • Vampire
    Nem tudom hol ölnek meg mindíg, de rengeteg variáció van arra hogy kifektesd az őröket, főleg ha négy embered van. a legkönnyebb a csaj bájait használni és a doki zöld... az is hasznos ha az őröktől távol felbukkansz majd eltünsz (mondjuk befutsz egy épületbe). Ilyenkor odarohannak az őrök majd keveregnek ott egy kicsit és visszafutnak, ha John nem kapja el őket el őket egy hátúlról bevitt jobb horoggal :)
    A bejáratot én a dokival oldottam meg, azzal a zöld löttyel megöltem egyhelyen vagy 5-6 embert (2 dobásra)
  • Viking
    Mindeggy... De az utobbi jobb lenne... Erdekel, hogy lehet megcsinalni...
  • Vampire
    Mentés kell a 9-edik pálya legelejéről vagy részletes beszámoló a 8-asról?
  • Viking
    Vagy tud valaki valami trainert?