269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • gabamano
    Na ezt mondom...ahhoz el kell hogy ismerje a hibát az eladó, hogy pénzed legyen...
  • autoszimulator
    Igen, az mondható megfelelőnek :DD Az tény és való, hogy modellek esetén még nem találkoztam ilyennel, de ismerősöm, aki rendszeresen rendel játékokat internetről, kapott egy össze vissza törött korongot, 18 ezer ft-nyi dollárért. Jó pár hetes menete volt az ebayel, majd a paypallel, és természetesen a vevővel, aki aztán végül elismerte, hogy nála tört össze a korong, és így visszakapta a pénzt. Persze ha nem ismeri el az eladó, akkor talán még most is vitáznak :(
  • gabamano
    Ha a francia tulajdonosnak, és az alatta levő körömreszelgetős nőszemélynek, végre sikerül Nürnbergben szétrugdalni a seggét.
    Soha sem küldik amit kérsz, amit küld abban sincs sok köszönet. a jómúltkor jön a raklap, mondi a "főnököm" ebből hiányzik. Franciák:ja elfelejtettük beletenni bocs küldjük. Következő elszámolás,ott virít a dupla postakőccség .....
  • gabamano
    Kellő nyelvtudásnak gondolom megfelel az én német és a párom angol tolmács nyelvtudása...
    PP csak akkor ad vissza pénzt, ha az eladó fél nem tudja hitelesen bizonyitani hogy feladta a csomagot.
  • Willi Betz
    Ehem
  • autoszimulator
    LS460h ? :DD
  • Willi Betz
    Gabi Lexus Ls460 mikor fog nálunk is megjelenni(Norev)?
  • labdacs
    ezt mondanám == azt mondanám
  • labdacs
    a DHL nekem 20 kilóig elküldi némethonból 25 euróért. ez meg átszámítva 67 euró, 11ezerrel drágább. ha nem 200 fontos lenne az autó, akkor ezt mondanám, hogy arra játszik, hogy a shipping cost után nem kell jutalékot fizetnie.
  • autoszimulator
    Hát németből

< 5 KG = 17 EUR

5 – 10 KG = 22 EUR

10-20 KG = 32 EUR

Tehát így is irreális :)
  • Harly18
    Nagyon tuti lett....:)
  • vass17
    gondolom az elméletileg 7,5 kg-os csomag tömege nyomja fel a postaktg-et. mondjuk nem tudom hogy lehet olyan nehéz:d
  • autoszimulator
    Jó akkor bizony marad ott a cucc :DD Bár mondjuk paypales fizetés esetén, kellő angoltudással és fellépéssel vissza lehet követelni a pénzt, de nem kell nekem a balhé :) Pedig olyan jó autói vannak, pont a kedvenceim :(
  • gabamano
    Az egy kínai ribantz
    Angliában van regisztrálva,de Kínai.
    Első alkalommal két modellnél nem azt a színt kaptam mint kellett volna,mondta sorry,utána jött egy hibátlan csomag,(akkor hivatkozott a holdújévre ezt nem tudom mondta e Gabec) utána összecserélt két modellt írta küldjem vissza Kínába kicseréli.
    Negyedszerre a
    Teljesen ép állapotú dobozban volt 2 autó úgy összetörve hogy az egyiket át kellett festeni a szélvédőjét újrapolírozni.Erre mondta sorry kérj kártérítést a postától mondom hülyelány a csomag ép volt,nem baj kérj kártérítést a postától.mondom hülyelány nem volt lefogatva a modell a talapzathoz mert csavar nyet a dobozban... erre olyan nincs, kérj kártérítést a postától ......szod a jó édes......
  • autoszimulator
  • Willi Betz
    Elkészült a Touareg!!

• autoszimulator
    Na igen, nemtudom miként kalkulálta azt ki, gondolom eléggé biztosítva van.. De utánaszámoltam, ha németből rendelem, akkor kb az utalás kezelési költségére elmegy annyi pénz, mint az angolok kicsit több postaköltségére. Mert sajna németek alig használnak paypalt... Angolok közül szinte mindenki.
  • labdacs
    a shipping cost to Hungary is érdekes...
  • autoszimulator
    Gabamano! Gabec azt mondta, hogy ebay-en, auctionslady nevezetű seller átvert téged? azaz hogy törött kocsit kaptál tőle? Ez tényleg így van? :O Mert láttam nála egy pár gyönyörű kocsit, pl egy kék audi r8... 100 dolcsi mondjuk.
  • autoszimulator
    tyűha, mintha valaki ezt linkelte volna egyik nap videó formájában, hát elkérik az árát :DD

• gabamano
    akkójó köszi.
  • gabamano
    ez is szépségességes!
  • labdacs
  • Willi Betz
    Megnéztem,de még nem tették fel.Csak elfelejtettem szolni akkor. Lényeg,hogy remény még van.
  • gabamano
    Gabi a játékot megnézted vagy elfelejtetted?
  • Willi Betz
    Nem 10-es fúrót kellett volna használni
  • gabamano
    van hozzá papíros is....
  • gabamano
    Velem nem akarsz cserélgetni?
    ha kell valami szójjá
  • Willi Betz
    Hohóó C140 szeressük,bár 4 ajtósat jobban:D
  • autoszimulator
    Jobb is, mert már anyáztam volna :D Olyan lyukat furtam a 7es bömösbe lednek, hogy megrepedt a karosszéria :D
  • gabamano
    Apropó Merci!
  • Willi Betz
    Hát nem otthon:D
  • autoszimulator
    Hát ezaz, hogy végülis gabec húzta ki belőlem :DD Régen adott egy M6os bömöst, mert az a kedvencem, és most én adok neki egy mercit cserébe, egy ilyet, 1:18-ban:
  • gabamano
    Melyik merci?
    Hogy a francba húztál te ki Gabecból egy mercit?
    Fegyverrel?
  • labdacs
    egyetértek gabamanoval :-)
  • autoszimulator
    Jó taktika :DDD Az a gond, hogy szerintem mire elszánom magam, hogy akkor most erre pénzt adok, addigra el fog menni :D Most túl sok modell van úton felém, pl Gabec komám merdzsója :DD
  • gabamano
    Recept:
    hogy ne érezd magad megkínozva,hipp hopp meg kell venni.
    És akkor te kínozhatsz másokat a képével....
  • autoszimulator
    áááááh, ne kínozz azzal az Elite F430al :((((((((
  • Harly18
    Igen, ennél már csak a New Beetle jobban eladható...Mindkét esetet tapasztalom
  • gabamano
    ez valószínűleg azért van mert a hazai modellpiac egyik,talán legjobban eladható modellje....