480
Clive Barker\'s Undying
-
#480 Sima D3D, mai kártyákkal elmegy (igaz néha kidob hibaüzenettel, de elég ritkán). Ha letöltöd valahonnan, akkor általában ez a patch is mellékelve van hozzá. -
#479 Itt nézz körül, hátha találsz valamit. -
#478 nézd meg honlap, egyébként nem hiszem -
#477 köszi -
kri555 #476 Ehez a játékhoz van valami grafika újítás? -
#475 asszem, hogy nem lehet, de a naplóban mindig leírja a videók/párbeszédek lényegét... -
#474 a párbeszédeknél a feliratot hogy lehet kihozni?
-
#473   -
#472 És most végre be is fejeztem, az összes Covenant halott. -
#471 Most tolom másodszor.Még mindig fantasztikus!
Ma már fele jó FPS-ek/akciójátékok/horror játékok sem születnek.Egyszerűen majdnem minden silány minőségű. -
KGy #470 Próbáld azt, hogy az indítás után alt+tab-bal kilépsz az asztalra, ctrl+alt+del-lel előhozod a feladatkezelőt, majd a Folyamatok fülön az undying.exe-nél jobbkatt, és affinitás menüpontnál egy kivételével elveszed a pipákat a cpu-k elől. -
priluki #469 És megtudom valahogy csinálni hogy rendesen menjen? -
#468 Talán a dual procitól. :D -
#467 vkinek megvan eredetiben a játék ? ha megválna töle, én megvenném... thx -
priluki #466 sziasztok most raktam fel a játékot és az a gondom hogy felvan gyorsulva az egész,nemtudom mitöl lehet... -
#465 k
a végén az a legjobb amikor kő az egyik kezedben, egyes koponya lövés a másikban (mert úgy gyorsabb), és esetleg páncél ha épp akarod :) -
#464 ez egy újabb -
#463 Nekem tetszett a játék.Olyan mint a Deus Ex csak más korban játszódik.Készült folytatása? -
#462 Igen, 32, mivel az első szintjüket megkapod amint megtalálod az adott varázslat tekercsét, a maradék meg (5-1)*8 (mivel 8 féle varázslat van amit lehet fejleszteni. 4*8=32 amplifier van elvileg. (Én ezekbből találtam 31-et.)
200-ra a manát viszont nem az amplifierek növelik, hanem a megtalált "arcane whorl"-ok (nem emlékszem minek lettek fordítva), - darabonként 10%-al.
Vannak ezenkívül nagy tekercseken található tetkók is, amik viszont a manaregenerációt gyorsítják. Ebből fogalmam sincs mennyi lehet, de kb. 5-re saccolom a számukat. (Persze lehet h. több van.)
Ha vki tud ennél többet, szívesen fogadok bármi infót. Főleg a lelőhelyekről. :D
Ja, még vmi... ha a bal kézben tartod a zöld követ, a varázslataid aktuális szintje 1-el növekszik, persze amíg a kő a kezedben van. Így akár 6-os szintű varázslatokat is lehet használni, mert ugye 5-ösre lehet őket max. fejleszteni. -
#461 annyi amennyivel 5. szintig fölfejleszted mindet -
#460 "All spells can be upgraded throughout the game using amplifier crystals found throughout most levels."
Én úgy emlékszem hogy ezekkel még fel is megy a mana 200-ig, és ezekkel lehet erősíteni a varázslatokat
Nekem a végén 200 mana és az összes teljesen feltuningolt varázslat volt nálam. -
#459 Az szuper!Nekem csak 24 lett.Összesen mennyi van?32? -
#458 Nem a magic whorl-okról beszélek, hanem az amplifierek-ről. :) -
#457 az erősítőkkel, ha mindegyiket megtalálod, egészen kerek 200-ra tudod tenni a varázserődet. Igen, minden varázslatot fölfejlesztesz az összessel -
#456 Mindet? Úgy érted, találtál annyit h. mindegyik varázslatot 5. szintre tudtad fejleszteni?
Mert ahhoz nekem 1 hiányzott. :D -
#455 igen, én is koponyákkal intéztem el őket amíg elfogytak
biztos túlélte, de már régebben játszottam -
#454 azt nem tudom, de ugye lehet hallani őket. Én legalábbis megtaláltam mindet, ahol az a családtag szelleme lök el az egyiktől ott meg szellemcsapdát kell használni -
#453 Találtam egy taktikát.Ha többen vannak akkor nem foglalkozom a csuhásokkal hanem elszaladok.Ha egyedül akkor távolról fedezékből lelövöm koponyákkal.
De már túl vagyok rajta.Végigvittem de kár,hogy nincsenek feliratok mert nem értettem miről szól.Ki kit ölt meg a családban és miért?Meg nem tudom ki az aki a végén a király megölése után jön és elveszi a követ meg most Patrick Galleway túlélte vagy sem?
A youtubeon van egy jó video a főgonoszok megöléséről.Igazából 3 részes.Ez az első.Innen el lehet lesni hogyan kell csinálni.A 0:40-0:50 és 3:00-3:15 részeket honnan vették?A játékban ilyen video nincs.
Nálam stáblista se volt a végén meg nincs ilyen video mint ami itt a 6:58-tól. -
#452 Vki viszont azt tudja h. a neten megvan-e valahol az összes varázserősítő, vagyis amplifier lelőhelye? -
#451 Egyszerűen lelövöd őket pl. pisztoly + foszforos lőszer kombinációval. Ha ez nem használ, majd utánanézek... -
#450 Oneiros,a Human Artifact-ot egy oltára kell tenni de itt vannak a lebegő csuhások akik robbanó lövedékeket lőnek párosával vagy mint a kamikazék belémrepülnek és megölnek.Hogyan intézzem el őket?Magyarul játszok ezért az eszköz magyar nevét kérem. -
#449 Van magyarítása is, és egész jó lett... bár én anélkül vittem végig, csak megnéztem hogy sikerült. :) -
#448 valakinek nincs meg ereditben, ill nem akarná eladni ?
engem nagyon érdekelne... -
#447 nem tudom neked miért nem jó de ott van pediglen (már ha van akkor biztos ott van), na szóval ott kell lennie ha van -
Shid #446 Helló Mindenkinek!
Én csak most kezdtem el játszani az Undying -val és eddig nagyon tetszett,
de lenne egy apróság amit nem tudok megoldani. Talán én vagyok a vak, de a
játékban nem tudom bekapcsolni a szövegfeliratozást (már ha egyáltalán van). Többször is átböngésztem az összes menüpontot de nem találtam az erre szolgáló kapcsolót. Ha valaki tudna nekem segíteni azt megköszönném. -
Nagyqtya #445 thx már meg is találtam az easter egg-eket. písz -
#444 a többi bővítésről nem tudok, meg nem is keresem meg őket, csak annyit mondok hogy próbálkozz értelmesen a google-ben, mittomén ilyeneket: "undying mod download" meg ilyesmik :)
az easter eggeknél meg ugyanúgy értelmesen beírod a google-ba hogy "undying easter egg" és az első találat jó is lesz megnéztem :] -
Nagyqtya #443 csöcsi möcsi.
lenne egy pár kérésem/kérdésem:
1. le tudná írni nekem valaki hogy hol találom az easter egg-eket a játékban?
2.hol találom a legfrisebb pecseket? (mert én eddig csak 1 texture peccset találtam, azonkívül semmit.)
3. honnan lehet modokat letölteni?
4. a korábbi hozzászólásokban olvastam bizonyos progikról, amikkel lehet modokat készíteni? erről tudtok valamit?
előre is köszi a segítséget. -
#442 igen, xp service pack 2-vel-t mondott:) -
rz #441 xpn a windowsra akartál utalni?:)mert xp-van de van a gépen 98-is de azon se megy.