Clive Barker\'s Undying
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vannak érdekesek.
Na meg némely fegyverbe többféle lõszert is lehet pakolni...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Persze érdemes a meglévõ amplifiereket a sûrûn használt varikra tenni. Én a látás varázslatra is tettem párat, sötét helyeken jól jöhet.
Én mindig éjjel játszottam vele, vhogy nem ugyanaz a hangulata mint nappal. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A Haste-et most kaptam meg, praktikus de zavar hogy kihipozódik közben a képernyõ, hosszabb ugrálásokhoz tényleg kell de remélem ahhoz elég lesz az alap + 1 a kõ miatt. Eddig megvoltam nélküle, persze lehet hogy ez késõbb még változni fog.
A Shield ígéretesnek hangzik a SkullStormnak meg elég baljós neve van ahhoz hogy már most kedveljem <#hehe>#hehe>, inkább megvárom ezeket és majd késõbb használom el az amplifiereket <#eljen>#eljen>
ectoplasm is jó lehet ha használod egyáltalán
a többi tõled függ 😊
kedvenc párosításaim:
- kasza + haste (meg persze shieldet is lehet rá rakni, csak akkor lassabban töltõdik a mana, fõleg ha a kasza élet-elszívásra van kapcsolva 😊
- Zöldkõ + 3 koponya (utána egyesével lehet gyorsan lõni koponyákat 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Egyet elbuktam mert az a vöröshajú röpködõ faszi (Aaron?) folyton ellökött amikor be akartam gyûjteni, utólag jutott eszembe hogy a lélekcsapdával elzavarhattam volna <#duma>#duma>
Az arcane wardok(?) és a mana wellek viszont macerásabbak mert nincs hangjuk ami jelezné hogy a környéken vannak, eddig 4-et találtam mindkettõbõl remélem nem hagytam ki túl sokat.
Melyik spelleket éri meg erõsíteni? (gondolom nem lesz elég amplifier mindegyik kimaxolásához)
Én az ectoplasm-ot maxoltam ki eddig a többihez hozzá sem nyúltam inkább tartalékolok, a plazmával meg a kövel simán kinyírtam mindenkit és egyedül a kõ az ami nem zavar ha a bal kezében van <#idiota>#idiota>
Most a kasza lett az új favorit 😊
Hatalmas ez a játék, mindenképpen be akarom fejezni még mielõtt belekezdek a Cthulhuba és az Oblivionba.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
hax: a végsö menet lesz az igazi összecsapás, én aszittem belegebedek 😊
Az amplifier-eket meg a rejtett helyekrõl is szedd ám össze! 😄 Nagyon hasznosak tudnak lenni.
Most nyírtam ki az elsõ családtagot, remélem még sok van hátra a játékból <#gun>#gun>
De nem olyan nagy cucc. bár én használtam a fõszörny ellen, a kegyelemdöfést mégis egy lövés adta meg a shotgunnal, miközben a koponyákkal tömtem a gyomrát.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Ennyi sajnos, nincsen több info..
DB
A ti kung-futok nem erős!
De merre volt a fõnixtojás. Útközben találtam tojásokat, de milyen fegyverbe kellenek?
(meg talán néha gyorsítás (Haste) 😊
ha a fõnix egg fegyver, akkor nyilván az hiányzik 😊
de egyszerûen is eldönthetjük: Találtál már Fõnixtojást? Ha nem, akkor valszeg azt hagytad el 😊
A bal oldalt lévõ kérdõjel helyén.. Fõleg a kasza szúrta ki a szemem.<#wow2>#wow2><#vigyor4>#vigyor4> De erre a legutolsóra nem találtam rá..
melyik legutolsó fegyver? nem varázslatra gondolsz ugye? 😊
szerintem a fõnixtojás, de nem emléxem pontosan
Minden új fegyver kiszúrja ám a szemed, bénának kell lenni hogy ne találd meg mindet 😄
de a legjobbak a kasza és a koponyák =)
Bal kezedbe a zöld követ veszed (attól gyorsabb a manafeltöltõdés)
Jobb kezeddel meg koponyákat lõsz egyesével (mert egyesével gyorsabb) 😊
Amikor kinyílik a szörny akkor betározhatsz több koponyát. Úgy rohangálj hogy ne menj közel a mögötted levõ szörnyekhez, amikor a fõszörny szippant, akkor meg ugye menj hátrafelé és lõdd a koponyákat 😊
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Éppen a játék végén vagyok, ennél a.. hogy is mondjam.. Szóval egy nõi nemiszervre hasonlító húsevõ növényszerûségnél.<#crazya>#crazya> Ami a királyból alakult át. A lényeg hogy fõnixtojás nuku, sõt még az utolsó fegyver is hiányzik. Gondolom ahoz kellenének a fõnikxtojások. Merre találom én azt a nyavaját fegyvert? Köszi!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Grebber ne csináld, valamelyik F-gomb szerintem de nézd meg az opciók/billenytûzet kiosztásnál.
A játék egyébként a privát osztályzási rendszeremben az elképesztõen kevés játék által kiérdemelt 90+ %-ot érte el 😊) vagyis végigjátszottam. Ezzel beírta magát a System Shock 2, Deus Ex, Half-life, Anachronox, Betrayal at Krondor, Wizardry7 és 8, Gothic, Morrowind, Thief 1-2, stb.. fémjelezte Parthenonba 😊))
Ja és a System Shock 2-vel karöltve a legparáztatóbb játék amihez valaha szerencsém volt 😊 hozzájuk képest a DOOM3 bazári kisértetkastély 😊
A fõmenü zenéje zseniális!!!
DB
A ti kung-futok nem erős!
Next PC upgrade: 2022
És vannak ilyen érdekes dolgok még =) nem is cheat, csak olyat kell csinálni pl hogy X helyen kell 3-at ugrani, vagy olyan helyre menni amit nem is gondolnád 😊
én már mindet láttam 😊 van disco- meg kis színházjelenet is a gaméban 😊
Meg céllövölde is rögtön a játék elején 😊
Kicsit sötét a kép, s nem is az egyik fõellenséget látjuk, de azért ebbõl talán lehet egy kicsit következtetni. Amúgy pcdome.hu vagy esetleg mobygames.com... sok kép van róla szerintem, sok helyen. :-)
Nem hiába mondta Stephen King is h. õ csak jelenthet Barkernek. <#eplus2>#eplus2>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mess with the best, and die like the rest...
Szerintem a mai napig elég jó game graf nem izgat mert kárpotol a hangulat.
Next PC upgrade: 2022