Clive Barker\'s Undying

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Apache00
nálam a kasza vitte a pálmát 😊

Esrohnoil
Próbálgattad már a fegyvereid másodlagos funkcióit? 😊
Vannak érdekesek.
Na meg némely fegyverbe többféle lõszert is lehet pakolni...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Jó döntés, de úgy rémlik, ha minden amplifiert megtalálsz, pont ki lehet belõle maxolni mindent. 😊
Persze érdemes a meglévõ amplifiereket a sûrûn használt varikra tenni. Én a látás varázslatra is tettem párat, sötét helyeken jól jöhet.
Én mindig éjjel játszottam vele, vhogy nem ugyanaz a hangulata mint nappal. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Az ectoplasm-ot állandóan használom de fegyvert szinte soha csak ha muszály, pisztollyal sniperkedek néha meg a foszforos shotgunnal felgyújtok ezt-azt a móka kedvéért <#hehe>

A Haste-et most kaptam meg, praktikus de zavar hogy kihipozódik közben a képernyõ, hosszabb ugrálásokhoz tényleg kell de remélem ahhoz elég lesz az alap + 1 a kõ miatt. Eddig megvoltam nélküle, persze lehet hogy ez késõbb még változni fog.

A Shield ígéretesnek hangzik a SkullStormnak meg elég baljós neve van ahhoz hogy már most kedveljem <#hehe>, inkább megvárom ezeket és majd késõbb használom el az amplifiereket <#eljen>

Aquir
Skull Storm, Shield, Haste a lekjobbak 😊

ectoplasm is jó lehet ha használod egyáltalán

a többi tõled függ 😊

kedvenc párosításaim:

- kasza + haste (meg persze shieldet is lehet rá rakni, csak akkor lassabban töltõdik a mana, fõleg ha a kasza élet-elszívásra van kapcsolva 😊

- Zöldkõ + 3 koponya (utána egyesével lehet gyorsan lõni koponyákat 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Ja és valamiért rendszertelen idõközönként kilép asztalra, próbáltam szórakozni a kompatibilitás módokkal de semmi eredmény :/

Az amplifierek könnyûek mert már messzirõl hallani hogy ott vannak és addig nem megyek tovább amíg meg nem szerzem õket! <#hehe>
Egyet elbuktam mert az a vöröshajú röpködõ faszi (Aaron?) folyton ellökött amikor be akartam gyûjteni, utólag jutott eszembe hogy a lélekcsapdával elzavarhattam volna <#duma>
Az arcane wardok(?) és a mana wellek viszont macerásabbak mert nincs hangjuk ami jelezné hogy a környéken vannak, eddig 4-et találtam mindkettõbõl remélem nem hagytam ki túl sokat.

Melyik spelleket éri meg erõsíteni? (gondolom nem lesz elég amplifier mindegyik kimaxolásához)
Én az ectoplasm-ot maxoltam ki eddig a többihez hozzá sem nyúltam inkább tartalékolok, a plazmával meg a kövel simán kinyírtam mindenkit és egyedül a kõ az ami nem zavar ha a bal kezében van <#idiota>
Most a kasza lett az új favorit 😊

Hatalmas ez a játék, mindenképpen be akarom fejezni még mielõtt belekezdek a Cthulhuba és az Oblivionba.

Aquir
hát igen jól megcsinálták 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

12346
*kastély^^

12346
ez a gáma azon ritka fps-ek egyike, melyet hajlandó voltam végigtolni. leginkább a kestély vagy hol játszódó események jöttek be. para😊

Apache00
jaja, nagyon szerettem ezt a játékot, kár hogy végül nem csinálták meg a 2. részt, ha az elsöt nem cseszték volna el rosz marketinggel, akkor sikeres lett volna és lenne folytatás...
hax: a végsö menet lesz az igazi összecsapás, én aszittem belegebedek 😊

Kaszi46
hudejóvót😛 régi "szép" emlékek😊

*Posse*T.W.D*

Esrohnoil
Még van, de a többihez már nem kell olyan sokat mászni elõtte. 😊
Az amplifier-eket meg a rejtett helyekrõl is szedd ám össze! 😄 Nagyon hasznosak tudnak lenni.

Überfasza játék csak ne balkezes lenne a fõhõs, nem hittem volna hogy ennyire fog zavarni de a hangulat kárpótol mindenért 😊

Most nyírtam ki az elsõ családtagot, remélem még sok van hátra a játékból <#gun>

Amiga
A Fõnixet az õsemberes pálya vége felé lehet felvenni egy olyan szobából amit elõtte tzzel kell eláasztani.

De nem olyan nagy cucc. bár én használtam a fõszörny ellen, a kegyelemdöfést mégis egy lövés adta meg a shotgunnal, miközben a koponyákkal tömtem a gyomrát.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

rohamsisak666
http://www.kawow.com/theunseelie/
Ennyi sajnos, nincsen több info..

DonnieBrasco
Én emlékszem, nekem is bejött (fõleg, mert Írországban élek fél éve 😊. De a címre sem emlékszem és semmi infóm róla azóta sem 😞

DB

A ti kung-futok nem erős!

rohamsisak666
Nem teljesen idevágó téma, de régebben felfigyeltem egy játékra, mely az ír mitológiát dolgozta fel. A címét pontosan nem tudom, ezért rákeresni sem tudok..<#lookaround>Valami olyasmi volt, hogy Unseeley. Van egy olyan selytésem, hogy eltûnt a süllyesztõben, pedig volt már belõle pár videó is amik nagyon hangulatosak voltak. A videókon annyi történt, hogy a fõszereplõ lecsúszott az útrol, kiszállt a füstölgõ kocsiból és nekiindult az ösvénynek. Valaki emlékszik erre?

Aquir
igen, ott van néhány 😊

Lobsterman
én nem sasználtam a fõmuftinál fõnixtojást, csak dinamitot meg koponyákat, de ha jól emlékszem ott az utolsó szigeten is van néhány elszórva valahol a szélén

Aquir
Megnéztem. A Fõnix tojás fegyver, ahogy emlékeztem. Az nincs meg neked 😊

rohamsisak666
Biztosan nem vettem fel õket. Az lehetett a probléma. Azért köszi szépen a tippeket.<#vigyor2>

Aquir
a fõnixtojást önmagában kell használni. Kézbe veszed, és fire gombbal elengeded. Ilyesmit találtál?

Aquir
pedig a koponyákkal is meglehet =)

rohamsisak666
De merre volt az a nyavajás fõnixcsúzli??<#buck><#vigyor5>

Aquir
igen? a fönixtojásra rámész, és fegyverként kezeled. Akkor ha tényleg fõnix tojást már találtál és ott marad a kérdõjel akkor nem fegyver

Seth
Én is csak a végén. Anélkül nekem nem sikerült kicsinálni

PSN ID.: Beegabor

rohamsisak666
Ki! Aquir már ismertette lentebb a metódust.
De merre volt a fõnixtojás. Útközben találtam tojásokat, de milyen fegyverbe kellenek?

Aquir
zöldkõ + koponyák, csak ezek kellenek

(meg talán néha gyorsítás (Haste) 😊

Aquir
simán. Különben sem olyan jó fegyver a fõnix, én egyáltalán nem használtam

Seth
Anélkül ki lehet egyeltalán csinálni a fõellenséget????

PSN ID.: Beegabor

Aquir
egyértelmû. Fõnixtojás (asszem) =)

ha a fõnix egg fegyver, akkor nyilván az hiányzik 😊

de egyszerûen is eldönthetjük: Találtál már Fõnixtojást? Ha nem, akkor valszeg azt hagytad el 😊

rohamsisak666

A bal oldalt lévõ kérdõjel helyén.. Fõleg a kasza szúrta ki a szemem.<#wow2><#vigyor4> De erre a legutolsóra nem találtam rá..

Aquir

melyik legutolsó fegyver? nem varázslatra gondolsz ugye? 😊

szerintem a fõnixtojás, de nem emléxem pontosan
Minden új fegyver kiszúrja ám a szemed, bénának kell lenni hogy ne találd meg mindet 😄

de a legjobbak a kasza és a koponyák =)

rohamsisak666
És a legutolsó fegyver merre volt? Mert igencsak elkerülte a figyelmemet?<#wow2>

Aquir
Egyszerûen meg lehet oldani.

Bal kezedbe a zöld követ veszed (attól gyorsabb a manafeltöltõdés)
Jobb kezeddel meg koponyákat lõsz egyesével (mert egyesével gyorsabb) 😊

Amikor kinyílik a szörny akkor betározhatsz több koponyát. Úgy rohangálj hogy ne menj közel a mögötted levõ szörnyekhez, amikor a fõszörny szippant, akkor meg ugye menj hátrafelé és lõdd a koponyákat 😊

ibrik

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

rohamsisak666
Sziasztok!
Éppen a játék végén vagyok, ennél a.. hogy is mondjam.. Szóval egy nõi nemiszervre hasonlító húsevõ növényszerûségnél.<#crazya> Ami a királyból alakult át. A lényeg hogy fõnixtojás nuku, sõt még az utolsó fegyver is hiányzik. Gondolom ahoz kellenének a fõnikxtojások. Merre találom én azt a nyavaját fegyvert? Köszi!

koschwarz
egyáltalán: meg lehet ezt a játékot még venni valahol?????

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

DonnieBrasco
Ezt hívják easter egg-nek 😊
Grebber ne csináld, valamelyik F-gomb szerintem de nézd meg az opciók/billenytûzet kiosztásnál.
A játék egyébként a privát osztályzási rendszeremben az elképesztõen kevés játék által kiérdemelt 90+ %-ot érte el 😊) vagyis végigjátszottam. Ezzel beírta magát a System Shock 2, Deus Ex, Half-life, Anachronox, Betrayal at Krondor, Wizardry7 és 8, Gothic, Morrowind, Thief 1-2, stb.. fémjelezte Parthenonba 😊))
Ja és a System Shock 2-vel karöltve a legparáztatóbb játék amihez valaha szerencsém volt 😊 hozzájuk képest a DOOM3 bazári kisértetkastély 😊
A fõmenü zenéje zseniális!!!

DB

A ti kung-futok nem erős!

grebber
Valaki árulja már el hogyan tudom elõhozni a naplomat hogy eltudjam olvasni mik vannak benne??Még nem sikerült rájönnöm 😞

Next PC upgrade: 2022

Aquir
Ennél a résznél lehet Elõhívni egy 3 emeletes nagy bikát !!! 😊

És vannak ilyen érdekes dolgok még =) nem is cheat, csak olyat kell csinálni pl hogy X helyen kell 3-at ugrani, vagy olyan helyre menni amit nem is gondolnád 😊

én már mindet láttam 😊 van disco- meg kis színházjelenet is a gaméban 😊

Meg céllövölde is rögtön a játék elején 😊

BBird

Kicsit sötét a kép, s nem is az egyik fõellenséget látjuk, de azért ebbõl talán lehet egy kicsit következtetni. Amúgy pcdome.hu vagy esetleg mobygames.com... sok kép van róla szerintem, sok helyen. :-)
12346
sajna csak a rém primkó játékoknak készül 66 folytatása😞

12346
nekem a kastélyban vagy hol játszódó részek jöttek be a legjobban. ott fostam rendesen. szabadtériek annyira nem voltak gázok. de ez a múlt-szellemes látás vagy mi is tetszett.

Esrohnoil
Hát igen, a hangulata az ott van a szeren...
Nem hiába mondta Stephen King is h. õ csak jelenthet Barkernek. <#eplus2>

Á,egy ilyen játék 2. részével dolgozni is kell,nem lehet hozzá kiadni kátszáz kiegészitést (Sims),vagy új adatbázissal és 5 új mozgással kiadni a következõ évit (sportjátékok)...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

McW
Ha ez a játék ma jelenne meg csilli-villi graffal szerintem hatalmasat tarolna. Manapság a "szép külsõ, üres tartalom" a jellemzõ, de ennek a gémnek mindkettõ megvan (mármint a tartalom is)! Kár, hogy nincs folytatás!

Mess with the best, and die like the rest...

grebber
Baz de én azt nem vágom hogy senkinek nemjött be ez a game anno mikor kijött hogy EA nem keresett be vele?
Szerintem a mai napig elég jó game graf nem izgat mert kárpotol a hangulat.

Next PC upgrade: 2022

icewolf
Élvezhetõ. Az Unreal 1.es motort használja... de megaddja a FEEL-t a játékhoz!!! Tapasztalat. Nem igéret!

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com