Clive Barker\'s Undying
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ha megmondod honnan lehet letölteni, megnézem, és hátha én is tudok segíteni. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Next PC upgrade: 2022
nekem a kasza volt a kedvencem, félbe lehetett vágni mindenkit 😄
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Sokat segít a Shield spell, az mindig legyen aktív.
(húú lehet hogy megint elõveszem ezt a játékot! <#buck>#buck>)
ha nincs más akkor ez jut elõször eszembe, sokmindenkit a kaszával nyírtam ki 😊
nyomj haste-eket, folyamatosan futkoss oldalazva, vagdosd sokáig a kaszával, én úgy emlékszem hogy mást nem csináltam 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Lent vagyok a ház pincéjében és Aaron életre kell megkell vele küzdeni de semmivel nemtudom megsebezni mi a lényege???
Clive Barker's Jericho bejelentés
Barny, 21:27 - PC X360 PS3 - Játék: Horror
() Történt, hogy a népszerû író, Clive Barker tett egy kis kiruccanást a játékok világába. Az eredmény felemás volt, ugyan a játék tagadhatatlanul ellaposodott a végére, de döntõ többsége hihetetlenül hangulatos horror "mese" volt. Ez volt az Undying, mely szépen hasalt a kasszáknál, az EA pedig jó idõre felhagyott a Mature kategóriás játékokkal.
Clive Barker legújabb vállalkozása, a Demonik nemes egyszerûséggel befuccsolt, ugyanis a Majesco az Advent Risingnak és a Psychonauts-nak köszönhetõen a tönk szélére került.
Barker azonban nem adja fel, és most a Codemasters-szel társult. A Clive Barker's Jericho munkálatainak legapróbb részében is részt vesz, legyen szó szörnyek modellezésérõl, vagy a storyboard elkészítésérõl. Észak-Afrikába visz utunk egy különleges alakulat tagjaként, képzettek vagyunk mind a hagyományos hadviselésben, mind a misztikus tanokban. Egy rejtélyes várost kell felderítenünk, ahol magával a gonosszal szállunk szembe, az ellenfeleink pedig többnyire minden rendû és rangú emberek. Elsõ világháborúból, keresztes hadjáratból, stb.
Meglátjuk mi sül ki belõle, 2007-ig esélyünk sincs játszani vele. PC és nextgen konzolok a tervezett célpontok.
Info: Hardwired
Clive Barker's 'Jericho' (PS3/X360/PC)
That Clive Barker was working on a new game wasn't much of a secret, but the Hollywood Reporter has the first details. You are part of a special forces squad trained in conventional warfare and arcane arts to save humanity. Jericho is an North African city wherein lurks evil incarnate and you are on a perilous quest to reach the innermost chamber where you encounter imprisoned soldiers, World War I infantrymen, Crusaders, going further back in time as you move along. To be published by Codemasters, schedule for late 2007.
A 2. látogatás Oneiros-ba az nagyon ott van szerintem. 😄 Ott nagyon eldurvul a helyzet.
Kár értük
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Még anno végigjátszást is írtam hozzá 😊
Kecsegtetõ itt ez az The Undying 2 Fan project ,csakhát semmi hír róla már 1 éve 😞
A nehéz max annyiban tér el hogy 5x annyit kell belepumpálni mindenkibe szal megõrzöm a szép emléket és elkezdem a Call of Cthulhut, aztán jöhet az Oblivion.
De késõbb szerintem az Undyingot majd megint elõveszem ha már eléggé elfelejtettem a részleteket <#eljen>#eljen>
A vége egy kicsit gyors volt a játék elejéhez képest, a fõgenya nagyon könnyû volt, SkullStorm a fejére aztán pisztollyal egyet a gyomrába aztán megint.. és megint... és megint...
Persze elõtte vagy tízszer kipurcantam mire rájöttem hogy a tengeri csápokat nem lehet lekaszálni.
Aztán még tízszer beszívott a gyomrába mire rájöttem hogy bele kell lõni szal...
<#idiota>#idiota>
Rohatt Otto meg lenyúlta a kõvemet a végén pedig ELÉGGÉ kinyírtam Oneiroson! <#mf3>#mf3>
Az egész játékban a kedvenc jelenetem az volt amikor lefejeztem a magnyúzott-kampós családtagot (asszem Aaron), a végén odasétálok a hullához ami hirtelen rándul egy utolsót, Jeremayah meg elájúl ijedtében <#nevetes1>#nevetes1>
Összességében baromi jó játék, örülök hogy végigtoltam <#eljen>#eljen>
Amúgy az igazi "kaszás" játékok:
Postal 2: Apocalypse Weekend
Dead Rising (bár ez még csak konzolokra jött ki)
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Tejóóóéég ezzel mennyit játszottam annak idején. És a nemhivatalos kiegészítõjével. Appáám! Ez odabaszós játék volt, mind történetileg, mind látványban (a maga idejében).
OFF: Most úgy tûnik a CALL OF CTHULHU hozza a hasonlóan nehéz és nyomasztó világot. Csak félek, hogy elszúrják késõbb fegyverekkel. havernál láttam már puskát és nem örültem a látványnak. Most jártam ott, hogy a falusi keménycsávó szektamajmok rámtörték a hotelszobám ajtaját és multi-lincselést kívántak vérgehajtani rajtam, de én felhúztam a nyúlcipõt. Na hát ez valami beszarásjó volt!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
PSN ID.: Beegabor
Nembaj, holnap majd folytatom.
Egy kis bug a játékban, az Aaron-os résznél van egy tetõrõl-tetõre ugrálós rész amit 1-es Haste-el lehetetlen megcsinálni, kész mázli hogy volt tartalék amplifierem úgyhogy a Haste-et is kimaxoltam bár amúgy nem használom, a Lightning is maxon van de azt se nagyon használtam még, lassú és gyenge nagyon 😞
A fegyvereknél az Alt-al kipróbáltam mindent de inkább varázsolgatok (180 a mana de nyitott szemmel járok mert a több mindig jobb hehe), ahhoz nem kell lõszer meg újratöltés.
Persze a foszforos shotty a fun-faktor miatt azért néha még elõkerül "IM ON FIRE! IM ON FIRE!..." <#hehe>#hehe>
Mostanra teljesen beálltam a Shield+SkullStorm+Ectoplasm trióra, mindegyik kimaxolva, semmilyen fegyver nem kell melléjük Ottót a röpködõs haverjaival simán zúztam ezekkel, a kasza is csak családfa-metszegetéseknél kerül elõ <#hehe>#hehe>(túlságosan visszafogja a mana-regent)
Több mint 170 Health Pack-om van szal NAGYON veszélyes vagyok! <#hawaii>#hawaii>
Iszonyatosan tetszik hogy a pisztoly durrogtatástól eljuthattam a máguskodásig, nem is értem hogy ez a játék miért nem volt népszerû a maga idejében <#fejvakaras>#fejvakaras>