Clive Barker\'s Undying

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
honnan szerezted meg?

Esrohnoil
Akkor talán írja le h. pontosan hol akadt el. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Seth
ez a helyszín neve ahol elakadt szerintem

PSN ID.: Beegabor

Esrohnoil
Ez vmi kieg?
Ha megmondod honnan lehet letölteni, megnézem, és hátha én is tudok segíteni. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

berlinboy6329
Ohhh,értem.Elég brutális helyzetben vnnak 1es lények benne.De a 2. résszel mi lesz?Mert 2 részt találtam a neten.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

PhantomAss
hali
family grave-hez nincs vkinek végigjátszása? elakadtam..😞

GOOBY, pls

ibrik
Clive Barker képregényébõl készülõ horrorfilm. Ha minden igaz, 2007-re lesz kész.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

berlinboy6329
A vége már sztem nem olyan jó.onnan az õslakos maptól már elég uncsi,meg a végén a csápos szörny valahogy nem illik oda.BTW mi az a Clive Barker's Tortured Souls?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

grebber
vázslatokat nemnagyon használtam a game sorûn csak amikor kötelezõen azt kelett használni!

Next PC upgrade: 2022

Esrohnoil
Jah, kasza + pajzs varázslat. 😊

Aquir
grat =)
nekem a kasza volt a kedvencem, félbe lehetett vágni mindenkit 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

grebber
Na végigtoltam!

grebber
Kösz a helpeket majd holnap kiprobûálom remélem sikerrel járok!

berlinboy6329
Van olyan is,hogy van körülötte egy világoskék aura.Ha eltûnik,akkor sebezheted.Akkor öld meg ha a csáklyája beleállt a falba,és bénázik,mert nem zudja kivenni.Na akkor kapd le a fejit. 😊

Jaja, vagy az ajtó elé vagy az oldalt lelógó láncokhoz kell állni és idõben elugrani, ilyenkor pár pillanatra beragad Aaron lánca, na ilyenkor kell odarohanni és lefejezni.
Sokat segít a Shield spell, az mindig legyen aktív.

(húú lehet hogy megint elõveszem ezt a játékot! <#buck>)

Esrohnoil
Az a lényege h. mikor kilöki magáról a láncokat feléd, az ajtó pont a hátad mögött legyen, és lehetõleg ugorj el a lánc elõl. Ha jól csinálod, sikerülni fog, persze próbálgatni kell, mert nem könnyû.

grebber
De meddig mert hiába csapkodom a köcsögöt nem akar meghalni 😞 ?

Aquir
kasza

ha nincs más akkor ez jut elõször eszembe, sokmindenkit a kaszával nyírtam ki 😊

nyomj haste-eket, folyamatosan futkoss oldalazva, vagdosd sokáig a kaszával, én úgy emlékszem hogy mást nem csináltam 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

grebber
Elakadtam! 😞

Lent vagyok a ház pincéjében és Aaron életre kell megkell vele küzdeni de semmivel nemtudom megsebezni mi a lényege???

Aquir
éljen😊

grebber
Na közben magyarul is!

Clive Barker's Jericho bejelentés

Barny, 21:27 - PC X360 PS3 - Játék: Horror

() Történt, hogy a népszerû író, Clive Barker tett egy kis kiruccanást a játékok világába. Az eredmény felemás volt, ugyan a játék tagadhatatlanul ellaposodott a végére, de döntõ többsége hihetetlenül hangulatos horror "mese" volt. Ez volt az Undying, mely szépen hasalt a kasszáknál, az EA pedig jó idõre felhagyott a Mature kategóriás játékokkal.
Clive Barker legújabb vállalkozása, a Demonik nemes egyszerûséggel befuccsolt, ugyanis a Majesco az Advent Risingnak és a Psychonauts-nak köszönhetõen a tönk szélére került.

Barker azonban nem adja fel, és most a Codemasters-szel társult. A Clive Barker's Jericho munkálatainak legapróbb részében is részt vesz, legyen szó szörnyek modellezésérõl, vagy a storyboard elkészítésérõl. Észak-Afrikába visz utunk egy különleges alakulat tagjaként, képzettek vagyunk mind a hagyományos hadviselésben, mind a misztikus tanokban. Egy rejtélyes várost kell felderítenünk, ahol magával a gonosszal szállunk szembe, az ellenfeleink pedig többnyire minden rendû és rangú emberek. Elsõ világháborúból, keresztes hadjáratból, stb.

Meglátjuk mi sül ki belõle, 2007-ig esélyünk sincs játszani vele. PC és nextgen konzolok a tervezett célpontok.

Info: Hardwired

grebber
Lesz új Clive Barker's game 😄

Clive Barker's 'Jericho' (PS3/X360/PC)

That Clive Barker was working on a new game wasn't much of a secret, but the Hollywood Reporter has the first details. You are part of a special forces squad trained in conventional warfare and arcane arts to save humanity. Jericho is an North African city wherein lurks evil incarnate and you are on a perilous quest to reach the innermost chamber where you encounter imprisoned soldiers, World War I infantrymen, Crusaders, going further back in time as you move along. To be published by Codemasters, schedule for late 2007.

Esrohnoil
Pedig van olyan jó a története sztem h. egy jobbfajta horrorfilmet össze lehetne hozni belõle. 😊
A 2. látogatás Oneiros-ba az nagyon ott van szerintem. 😄 Ott nagyon eldurvul a helyzet.

Lobsterman
Kit érdekel hogy milyen motor hajtja? Fantasztikus történet, érdekes újítások, nagyszerû mûvészi kidolgozottság. Ezek miatt volt jó ez is meg az Alice is. Csak hát sajnos meg szoktak bukni az ilyen játékok, mert nem csak rohanni és lõni kell bennük. A mélyebb tulajdonságokat sajnos nem nézi a nagyobb réteg... Ugyanezért bukott meg másik két nagy kedvencem is: a System Shock 2 és a Psychonauts is
Kár értük

Harly18
Lusták voltak elég pénzt beleölni a reklámozásba, pedig mindkettõ játék profin elkészített, nagyon hangulatos és egyedi játékok. Én manapság is gyakran elõveszem õket és játszogatok velük. Szerintem kihagyhatatlan játékok.....

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Elég jó kis játék, csak a sok töltést utáltam benne. Egyébként ez is megbukott anyagilag, csakúgy mint az American McGee's Alice. Pedig mindkettõ alatt a kor egyik nagy grafikus motorja dübörgött (Unreal és Quake 3), mindkettõhöz egy híres ember nevét biggyesztették és mindkettõt az EA adta ki. Furcsa, nem?

Lobsterman
Dejó. Még mindig van aki ezzel játszik?! Nagyon nagy kedvencem. Régi Lucasarts kalandok mellett ez az egyetlen játék amit több mint 10szer végigtoltam. Lehet hogy most megint elõveszem 😊
Még anno végigjátszást is írtam hozzá 😊

Esrohnoil
Én elõvettem megint a játékot. Helyenként még mindig elég parázós. Fõleg h. éjjel játszom vele. 😄

Harly18
Anno hallottam egy mod-ról, valami family ... volt a cime, de itt nem találom, ezen az oldalon. Nem tudja valaki a pontos nevét? Ez valami plusz pálya vagy mi volt..

grebber
Hát csak ezt tudom felmutatni jelenleg.

Kecsegtetõ itt ez az The Undying 2 Fan project ,csakhát semmi hír róla már 1 éve 😞

Axon
Egy olyan oldal engem is érdekelne.

Harly18
Nem tud ehhez a játékhoz valaki egy olyan oldalt, ahol le lehet szedni hozzá mod-okat meg kiegészitõket?

Apache00
na a postal kiegészitöjével pont nem játszottam, amugy az az undying után jött ki, nem?

Apache00
na jo de az mégse fps 😊

Kösz nem <#nevetes1>
A nehéz max annyiban tér el hogy 5x annyit kell belepumpálni mindenkibe szal megõrzöm a szép emléket és elkezdem a Call of Cthulhut, aztán jöhet az Oblivion.
De késõbb szerintem az Undyingot majd megint elõveszem ha már eléggé elfelejtettem a részleteket <#eljen>

Esrohnoil
Akkor nekiállhatsz nehéz fokozaton és lehet izgulni. 😄

Mindenki meghalt! <#gun>

A vége egy kicsit gyors volt a játék elejéhez képest, a fõgenya nagyon könnyû volt, SkullStorm a fejére aztán pisztollyal egyet a gyomrába aztán megint.. és megint... és megint...
Persze elõtte vagy tízszer kipurcantam mire rájöttem hogy a tengeri csápokat nem lehet lekaszálni.
Aztán még tízszer beszívott a gyomrába mire rájöttem hogy bele kell lõni szal...
<#idiota>

Rohatt Otto meg lenyúlta a kõvemet a végén pedig ELÉGGÉ kinyírtam Oneiroson! <#mf3>

Az egész játékban a kedvenc jelenetem az volt amikor lefejeztem a magnyúzott-kampós családtagot (asszem Aaron), a végén odasétálok a hullához ami hirtelen rándul egy utolsót, Jeremayah meg elájúl ijedtében <#nevetes1>

Összességében baromi jó játék, örülök hogy végigtoltam <#eljen>

Aquir
a legjobb =) Kivégzõs kettéhasítós 😊

ibrik
Vagy a Max Payne elsõ részéhez is készült egy magyar MOD (név szerint: Max Paynes MOD), amiben egy "magyarral" kell irtani a roma kisebbségieket - és a fegyverek közt természetesen ott a paraszt kezébe való kasza... <#vigyor>

Amúgy az igazi "kaszás" játékok:
Postal 2: Apocalypse Weekend
Dead Rising (bár ez még csak konzolokra jött ki)

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

SZilaJMaGGoT
GTA vice city 😛 😄 Volt hozzá kasza mod... 😄 lol

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Macccy
CLIVE BARKER'S UNDYING topic? NEeeeee ... A hideg kirázott mikor megláttam ...
Tejóóóéég ezzel mennyit játszottam annak idején. És a nemhivatalos kiegészítõjével. Appáám! Ez odabaszós játék volt, mind történetileg, mind látványban (a maga idejében).
OFF: Most úgy tûnik a CALL OF CTHULHU hozza a hasonlóan nehéz és nyomasztó világot. Csak félek, hogy elszúrják késõbb fegyverekkel. havernál láttam már puskát és nem örültem a látványnak. Most jártam ott, hogy a falusi keménycsávó szektamajmok rámtörték a hotelszobám ajtaját és multi-lincselést kívántak vérgehajtani rajtam, de én felhúztam a nyúlcipõt. Na hát ez valami beszarásjó volt!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Apache00
na, aki megmondja, hogy melyik fps-ben volt még kasza, az...az kap egy 5-öst 😊

Apache00
lehet hogy talán a heretic 2-ben volt (vagy 1ben)

Seth
igazad van, ha jobban visszagondolok mintha nem abban láttam volna ...<#wow3>

Apache00
<#fejvakaras> ,hm pedig sokat játszottam vele, de nem ugrik be. Az mekkora játék volt...

Na éppen elkezdtem az Eternal Autumn-os pályát (most Bethany fejére hajtok) erre kivágott asztalra a program <#idiota>
Nembaj, holnap majd folytatom.

Egy kis bug a játékban, az Aaron-os résznél van egy tetõrõl-tetõre ugrálós rész amit 1-es Haste-el lehetetlen megcsinálni, kész mázli hogy volt tartalék amplifierem úgyhogy a Haste-et is kimaxoltam bár amúgy nem használom, a Lightning is maxon van de azt se nagyon használtam még, lassú és gyenge nagyon 😞

A fegyvereknél az Alt-al kipróbáltam mindent de inkább varázsolgatok (180 a mana de nyitott szemmel járok mert a több mindig jobb hehe), ahhoz nem kell lõszer meg újratöltés.
Persze a foszforos shotty a fun-faktor miatt azért néha még elõkerül "IM ON FIRE! IM ON FIRE!..." <#hehe>
Mostanra teljesen beálltam a Shield+SkullStorm+Ectoplasm trióra, mindegyik kimaxolva, semmilyen fegyver nem kell melléjük Ottót a röpködõs haverjaival simán zúztam ezekkel, a kasza is csak családfa-metszegetéseknél kerül elõ <#hehe>(túlságosan visszafogja a mana-regent)

Több mint 170 Health Pack-om van szal NAGYON veszélyes vagyok! <#hawaii>

Iszonyatosan tetszik hogy a pisztoly durrogtatástól eljuthattam a máguskodásig, nem is értem hogy ez a játék miért nem volt népszerû a maga idejében <#fejvakaras>

Seth
Blood1

Apache00
talán a Hexen de az már olyan régi hogy nem emléxek rá hogy volt e benne kasza. Én elég sok fps-sel játszottam de most egy sem ugrik be amiben kasza lett volna...

12346
hirtelen 2-3 játék jut eszembe, amiben volt még, pedig nem vagyok fps fan😊 de egyébként se pont egy kasza miatt maradna meg bennem ez a játék😊))

Apache00
söt ha azt nézzük elég egyedi volt, nem emlékszem hogy más játékban is lett volna olyan fegyver