Clive Barker\'s Undying
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volt vele két ilyen boszorkány,utánna meg nagy fejeket idézgetett meg.
Hát ahogy észrevettem a fejek sohasem fogynak el,ugyhogy nem érdemes a procedúrát hosszura nyujtani.
Én a két boszit kinyirtam melõlle,bár mindig elrepûlnek,de azzal a robbanó koponyás varázslattal könnyen lelehet õket szedni.Akkor egy kicsit egyedül marad a fõnökasszony,na akkor adtam neki a kaszával,pár jólirányzott csapás megtette a hatását.
Persze ha közben bevarázsol fejeket,azokat likvidálni kell,de nem érdemes azokat gyilkolni a végtelenségig,mert csak jönnek,jönnek...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Érthetetlen hogy ez a játék hogy nem lett kellõen sikeres.Az meg fõleg szomorú hogy az EA,ami mindenbõl csinál folytatást szinte,legyen az kiváló vagy szeméthalom,pont ennek a folytatásáról mondott le.Egy ilyen játék,egy mai grafikus motorral,ahhh...
Na mindegy,csak annyit akartam mondani hogy Undying
!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
azgo.uw.hu
Tudom régi, de örülök hogy nem tűnt el teljesen.
Itt a végigjátszás!Örűljetek!!!
TSW: Tunderke

LYONESS - Your Cashback Company
LYONESS - Your Cashback Company
gamer2: www.gamefaqs.com, ha végképp elakadtál...
That\'s All Folk\'s

Nekem egy SoundBlaster 128 PCI-om van
A játéknak csak a demójához volt szerencsém(az elég is volt Brrrrr)
És Az elején nem volt hang aztán recsegés volt utána pedig már kitisztultak a hangok de addigra már befejezi az ember a pályát😊
És az a poén hogy minden Unreal T engine játékkal ez van 😛
Szerencsém hogy nem sokan használják fel ezt a motort
Egyszer egyébként nekem is volt egy hasonló eset mint a tiéd de akkor nálam éles sipolás volt!😞
Törlés -Install és azóta semmi...
Tökéletesen működik!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
A proci semmi kép nem lehet,mivel anno nekem is ezen futott tökéletesen...
Vszínûleg van egy rossz fileom, és nem tudok továbbmenni. Azután, hogy kip*csáztam Ambrose-t, átkutattam Jeremiah szobáját, és most a study-ba kéne mennem. Az emeleten kell bemenni egy folyosóra, és ott elkezd(ene) tölteni. Na, itt fagy le. Kiír egy hibaüzenetet, amibõl arra köv., hogy a Manor_centralupper_storm file szar. El tudná küldeni vki ezt a filet, vagy egy mentett állást? Elõre is meni tenksz!
(Bocs a hosszú irományért...)
megvan, felmegyek a toronyba,ahol vagy 6db veszett
sünös/ezt mondják/ figura várt de ott meg kell egy emberi
szív az merre van?