Clive Barker\'s Undying

Oldal 1 / 10Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Sima D3D, mai kártyákkal elmegy (igaz néha kidob hibaüzenettel, de elég ritkán). Ha letöltöd valahonnan, akkor általában ez a patch is mellékelve van hozzá.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Qwerty4
Itt nézz körül, hátha találsz valamit.

Qwerty4

Aquir
nézd meg honlap, egyébként nem hiszem

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Montanosz
köszi

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Ehez a játékhoz van valami grafika újítás?

Qwerty4
asszem, hogy nem lehet, de a naplóban mindig leírja a videók/párbeszédek lényegét...

Qwerty4

Montanosz
a párbeszédeknél a feliratot hogy lehet kihozni?

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Qwerty4
És most végre be is fejeztem, az összes Covenant halott.<#vigyor>

Qwerty4

Qwerty4
Most tolom másodszor.Még mindig fantasztikus!<#worship>
Ma már fele jó FPS-ek/akciójátékok/horror játékok sem születnek.Egyszerûen majdnem minden silány minõségû.

Qwerty4

Próbáld azt, hogy az indítás után alt+tab-bal kilépsz az asztalra, ctrl+alt+del-lel elõhozod a feladatkezelõt, majd a Folyamatok fülön az undying.exe-nél jobbkatt, és affinitás menüpontnál egy kivételével elveszed a pipákat a cpu-k elõl.

Thief: The Dark Project/Gold/Metal Age magyarítás: http://kgysoft.try.hu/darkhun Thief: Deadly Shadows magyarítás: http://kgysoft.try.hu/thief3hu

És megtudom valahogy csinálni hogy rendesen menjen?

Esrohnoil
Talán a dual procitól. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

tonyr
vkinek megvan eredetiben a játék ? ha megválna töle, én megvenném... thx

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

sziasztok most raktam fel a játékot és az a gondom hogy felvan gyorsulva az egész,nemtudom mitöl lehet...

Aquir
k
a végén az a legjobb amikor kõ az egyik kezedben, egyes koponya lövés a másikban (mert úgy gyorsabb), és esetleg páncél ha épp akarod 😊

Aquir
ez egy újabb

qtab986
Nekem tetszett a játék.Olyan mint a Deus Ex csak más korban játszódik.Készült folytatása?

Esrohnoil
Igen, 32, mivel az elsõ szintjüket megkapod amint megtalálod az adott varázslat tekercsét, a maradék meg (5-1)*8 (mivel 8 féle varázslat van amit lehet fejleszteni. 4*8=32 amplifier van elvileg. (Én ezekbbõl találtam 31-et.)
200-ra a manát viszont nem az amplifierek növelik, hanem a megtalált "arcane whorl"-ok (nem emlékszem minek lettek fordítva), - darabonként 10%-al.
Vannak ezenkívül nagy tekercseken található tetkók is, amik viszont a manaregenerációt gyorsítják. Ebbõl fogalmam sincs mennyi lehet, de kb. 5-re saccolom a számukat. (Persze lehet h. több van.)
Ha vki tud ennél többet, szívesen fogadok bármi infót. Fõleg a lelõhelyekrõl. 😄
Ja, még vmi... ha a bal kézben tartod a zöld követ, a varázslataid aktuális szintje 1-el növekszik, persze amíg a kõ a kezedben van. Így akár 6-os szintû varázslatokat is lehet használni, mert ugye 5-ösre lehet õket max. fejleszteni.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Aquir
annyi amennyivel 5. szintig fölfejleszted mindet

Aquir
"All spells can be upgraded throughout the game using amplifier crystals found throughout most levels."
Én úgy emlékszem hogy ezekkel még fel is megy a mana 200-ig, és ezekkel lehet erõsíteni a varázslatokat

Nekem a végén 200 mana és az összes teljesen feltuningolt varázslat volt nálam.

qtab986
Az szuper!Nekem csak 24 lett.Összesen mennyi van?32?

Esrohnoil
Nem a magic whorl-okról beszélek, hanem az amplifierek-rõl. 😊

Aquir
az erõsítõkkel, ha mindegyiket megtalálod, egészen kerek 200-ra tudod tenni a varázserõdet. Igen, minden varázslatot fölfejlesztesz az összessel

Esrohnoil
Mindet? Úgy érted, találtál annyit h. mindegyik varázslatot 5. szintre tudtad fejleszteni?
Mert ahhoz nekem 1 hiányzott. 😄

Aquir
igen, én is koponyákkal intéztem el õket amíg elfogytak
biztos túlélte, de már régebben játszottam

Aquir
azt nem tudom, de ugye lehet hallani õket. Én legalábbis megtaláltam mindet, ahol az a családtag szelleme lök el az egyiktõl ott meg szellemcsapdát kell használni

qtab986
Találtam egy taktikát.Ha többen vannak akkor nem foglalkozom a csuhásokkal hanem elszaladok.Ha egyedül akkor távolról fedezékbõl lelövöm koponyákkal.

De már túl vagyok rajta.Végigvittem de kár,hogy nincsenek feliratok mert nem értettem mirõl szól.Ki kit ölt meg a családban és miért?Meg nem tudom ki az aki a végén a király megölése után jön és elveszi a követ meg most Patrick Galleway túlélte vagy sem?

A youtubeon van egy jó video a fõgonoszok megölésérõl.Igazából 3 részes.Ez az elsõ.Innen el lehet lesni hogyan kell csinálni.A 0:40-0:50 és 3:00-3:15 részeket honnan vették?A játékban ilyen video nincs.
Nálam stáblista se volt a végén meg nincs ilyen video mint ami itt a 6:58-tól.

Esrohnoil
Vki viszont azt tudja h. a neten megvan-e valahol az összes varázserõsítõ, vagyis amplifier lelõhelye?

Esrohnoil
Egyszerûen lelövöd õket pl. pisztoly + foszforos lõszer kombinációval. Ha ez nem használ, majd utánanézek...

qtab986
Oneiros,a Human Artifact-ot egy oltára kell tenni de itt vannak a lebegõ csuhások akik robbanó lövedékeket lõnek párosával vagy mint a kamikazék belémrepülnek és megölnek.Hogyan intézzem el õket?Magyarul játszok ezért az eszköz magyar nevét kérem.

Esrohnoil
Van magyarítása is, és egész jó lett... bár én anélkül vittem végig, csak megnéztem hogy sikerült. 😊

tonyr
valakinek nincs meg ereditben, ill nem akarná eladni ?
engem nagyon érdekelne...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Aquir
nem tudom neked miért nem jó de ott van pediglen (már ha van akkor biztos ott van), na szóval ott kell lennie ha van

Helló Mindenkinek!

Én csak most kezdtem el játszani az Undying -val és eddig nagyon tetszett,
de lenne egy apróság amit nem tudok megoldani. Talán én vagyok a vak, de a
játékban nem tudom bekapcsolni a szövegfeliratozást (már ha egyáltalán van). Többször is átböngésztem az összes menüpontot de nem találtam az erre szolgáló kapcsolót. Ha valaki tudna nekem segíteni azt megköszönném.

thx már meg is találtam az easter egg-eket. písz<#vigyor2><#eplus2><#puszis>
Aquir
a többi bõvítésrõl nem tudok, meg nem is keresem meg õket, csak annyit mondok hogy próbálkozz értelmesen a google-ben, mittomén ilyeneket: "undying mod download" meg ilyesmik 😊

az easter eggeknél meg ugyanúgy értelmesen beírod a google-ba hogy "undying easter egg" és az elsõ találat jó is lesz megnéztem :]

csöcsi möcsi.

lenne egy pár kérésem/kérdésem:
1. le tudná írni nekem valaki hogy hol találom az easter egg-eket a játékban?

2.hol találom a legfrisebb pecseket? (mert én eddig csak 1 texture peccset találtam, azonkívül semmit.)

3. honnan lehet modokat letölteni?

4. a korábbi hozzászólásokban olvastam bizonyos progikról, amikkel lehet modokat készíteni? errõl tudtok valamit?
elõre is köszi a segítséget.<#buck>
Aquir
igen, xp service pack 2-vel-t mondott😊

xpn a windowsra akartál utalni?😊mert xp-van de van a gépen 98-is de azon se megy.
Csuhai G
XP SP2 van fennt?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

hello!! régen nem írtatok remélem azért valaki tud segíteni:az van hogy amikor el akarom indítani a játékot akkor besötétedik a képernyõ még a zene is elindul 1mp-re majd látom a homokórát meg az egeret és lefagy. mi lehet a gond?????
Csuhai G
Használtan, magánszemélytõl.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Atisz
Honnan? <#guluszem1>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Csuhai G
Yuhhé, lehet hogy holnap megszerzem eredetiben! 😊

Aquir
Itt az összes varázslat. Talán a halottfeltámasztó varázslat lehet amire gondolsz (invoke) Mert a dispelnél suhint egyet, az ectoplasm-nál meg lõ. Esetleg ha a lightning-hoz kifogyott a varázserõ akár még az is lehet, de az invoke nekem valószínûbb

Scrye
Allows you, in certain spots in the game, to see visions and to see into the past. Also shows a bright glow around enemies, even in dark areas. Finally, it shows the area immediately around you in an otherworldly light, which can be useful in very dark places.

Ectoplasm
A very short range offensive spell that allows you to cast bolts of ectoplasm against opponents, causing them damage.

Dispel
Dispel will nullify magic in your immediate vicinity, allowing you to pass through barriers. It also does away with the effect of a Mindshatter spell or the venom from a Skarrow. This spell has a small ramp-up time before it acts.

Invoke
Invoke allows you to reanimate recently killed creatures. It also immediately destroys Undead Saints, and will cause certain human enemies to commit suicide.

Haste
Haste temporarily increases player speed and vision.

Shield
This spell forms a magical barrier protecting your front, and can withstand several attacks (depending on the power of the attack). This barrier shatters after a certain time.

Skull Storm
Allows you to conjure and throw skulls that explode on impact. Amplification increases the number of skulls you can conjure at once.

Lightning
Gives you the power to cast bolts of lightning. When used in conjunction with the spear gun, can bring down a powerful bolt from the sky that devastates your opponent.

Flight
Provides the ability to accelerate in any direction, regardless of gravity, for a short duration. Cannot be amplified.

(Mind Shatter)
This spell can only be cast by the Sil Lith inhabitants, and severely hampers player vision.

DupiDani
hy all! undying forever... de mi a roham az a varázslat amikor ha megnyomod csak fölemeli a kezét és nem csinál semmit (nem a koponyakészitésre gondolok)

~

Atisz
Meg van ez a játék valakinek, esetleg kapható még valahol? Nagyon érdekelne..,

Esrohnoil

Esrohnoil
Van akinek sikerült összeszedni 32 amplifiert? 😊
Én 31-et találtam, de elvileg 32 kell ahhoz h. minden varázslatot maximumra növelhessek.

Oldal 1 / 10Következő →