Clive Barker\'s Undying
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Ha használnám a végigjátszást nem kérdeztem volna de rájöttem magamtól.
Fasz kivan hogy nem csináltak folytatást. 😞
Next PC upgrade: 2022
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Valaki tudna segíteni ezek a kulcsok hol találhatóak?
Segítségeteket kérném! Sajnos régen amikor megjelent a játék, nem tudtam megszerezni, ezért most akarom elkezdeni, de lenne elõtte 1 kérdésem:
Elindul a Undying Windows XP SP2-n? Elõre is THX!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
"Komoly problémákkal kénytelen szembenézni a Majesco: tavaly mindkét, sikercímnek szánt játékuk (Advent Rising & Psychonauts) megbukott, pénzügyi szakadékba lökve a kiadót. Most a cég profiljának teljes átalakításával próbálkoznak: leállították a Taxi Driver (PS2 / Xbox) és a következõ generációt megcélzó, Clive Barker közremûködésével készülõ Demonik (X360) fejlesztését, és a jövõben a kevésbé költséges játékokra koncentrálnak - azaz elsõsorban budget és zsebkonzolos címekre számíthatunk tõlük. "
Clive barátunk inkább keresne valami kiadót-fejlesztõt,ahol megcsinálhatnnák az Undying folytatását,mint ilyen bukott dolgokkal próbálkozik...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
😄
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Tudtam hogy melyik szobában találkozom az elsõ Howlerrel, mégis annyira megijesztett, mert nem tudtam hogy mikor egy pillanatra elfordulok a tükör felé akkor már rögtön a hátam mögött volt (én azt hittem bejön elõször az ajtón), de nem így jön, hanem egybõl a hátam mögé rakja a program
Vonyítás, 1/100 sec alatt megfordulok, és már a sújtásra elõkészített karmaival felágaskodó Howlerrel találom szemben magam 😄
király 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Jonak igerkezik a gém+diceritek...1etlen hatulütöje a dolgoknak, h. ugy bele tudom élni magam a gémekbe, h. be fogok sz*rni kb.. Annyi baj legyen; majd cserelek pelenkat! :-D
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Monastery pályán vagyok dynamitokat felvettem gondolom ki kell robbantani valamit de nemtudom hol és mit.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
de a többség szépen ki volt dolgozva😊
Hát igen,akár egy átirást is megérdemelne,de egy folytatás még jobb lett volna.Sajna errõl már asszem lemondhatunk,mert összeségében sikertelen lett az EA szerint a játék...<#shakehead>#shakehead>
Mess with the best, and die like the rest...
Tud valaki mondani egy olyan oldalt ahol megvan a játék végigjátszása?
Amúgy nagyon cool a játék! Amúgy én Barkertõl láttam filmet is, és olvastam jó pár könyvét is, kár hogy mostanában nem rendez filmet. Ajánlom Barker könyveit, filmeit mindenkinek!/pl: Hellraiser, A látszat öl stb../
Amúgy meg minden belépésnél ír ki valami olyat hogy nincs microsoftv3.exe fájl...... nem tom mi lehet a baja! Lehete hogy volt a gépen vírus és letörlõdött!
Rakd újra az op rendszert.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Tudna valaki ajánlani olyan oldalt ahol találok hozzá patch-et???
Lizbeth-et meg könnyen kinyírhatod, pár perc az egész és csak a kaszát kell használni.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
elõszedtem újra, mert annak idején mikor megjelent nem tudtam végigvinni mert elakadtam a teleportálgatós résznél, és akkoriban még nem volt netem hogy keressek hozzá végigjátszást. az most van, de elkezdtem normalon, és elizabethet mikor meg kellene ölni nem igazán sikerül, viszont trainer csak lõszer van hozzá illetve a konzolparancsok csak varázserõsítés meg egyebek, de nekem örök életerõ kellene, mert szeretném végigvinni, viszont nincs rá sok idõm, csak úgy szeretnék végigmenni rajta, mert fúrja az oldalam a kíváncsiság meg már korábban beleöltem egy csomó idõt.
tud vki segíteni ?
De lehet, hogy azzal van tényleg a gond, mert multkor akartam nézni p.filmet az sem ment meg más filmek sem mentek nagyon rajta!
Ha van vkinek valami más tippje írja meg!!
Mégse a kodekekkel lehet a gond mert most szedtem le egy new-t amin szinte mindenfajta kodec van!
De lehet, hogy azzal van tényleg a gond, mert multkor akartam nézni p.filmet az sem ment meg más filmek sem mentek nagyon rajta!
Ha van vkinek valami más tippje írja meg!!
Nekem is megy Xp alatt, bár még 98 alatt lett telepítve. 😄
Nekem vész esetére fenn van 98 is még.
talán betû talán F1-F12
csak nyomogasd végig a billentyûket 😊
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%