Clive Barker\'s Undying
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Valaki nekem is segítsen, vagy Hangman szaladj tovább azon a részen és segíts te, de még ma ha lehet ok?
http://www.undyingworld.com/help/walkthrough/page07/
-andol nyelvû leírás. Ha mást nem, legalább azt +tudod hol tartassz.
Úgy emléxek ez a 2. fõellenség még lesz vagy 5 😊
jó játékot: BH
A játék vége tiszta köd... : Miután + öltem azt a batár állatot, ahelyett, hogy az emberke elkezdene ugrálni a hulláján, elkezd futni. A hõs aki legyapott 1 halom szörnyet neki megy egy kõnek és beleszédül a vízbe... ??? vicces. Egy csuhás ember kihúzza a vízbõl. Na, ki az??? Jeremiah... (eddig csak 2x vágták le a fejét. A 2. elég durva volt.). Beszól: még nem végeztünk... Azután emberünk elkezd dumálni, hogy az a stonehenge szerûség vmi kapu és még egy csomó ilyen van a világon. MIVAN??? valaki magyarázza már el . ellõre is THX
Bemész az egyik házba, és az egyik ablak elõtt lesz hulla, az ablak meg ki van törve! Ott kiugrasz a párkányra és elmész egészen a templomig! Ott beugrasz és már nincs is más dolgod mint megszerezni a kaszát és vissza térsz a jelenbe! Ott meg már adni fogja magát, hogy hová kell a kulcs!
Hát remélem tudtam segíteni...
Ha sokan vannak nem állok le harcolni, hanem folyamatosan mozgok!
De egyébként szerintem ez nem lehet olyan veszettül nagy probléma, mert én páldául nem is találkoztam vele. Ha sokan voltak futottam, ha kevesen levarázsoltam õket! Ennyi...
amúgy itt az összes leírása:
Shooting Gallery
-Begin the game, walk into the house, and get the short tour from the maid.
-Afterwards, walk to the end of the hall, towards the door near which there lies a health pack.
-Shoot the two square panels near the top of the door.
-The door should open, and inside you'll be treated to a 10 level.
mini-shooting gallery. It's pretty hard (not much time to play balance. easter eggs), so if you can beat it, send us a screenshot :-).
Miniature Theater
-Hit Tab
-Enter "Open Manor_EntranceHall_FromKitch"
-Head towards the paintings on your left
-Jump and try to reach the top of the two outermost paintings. They will become slightly recessed and you will hear a click when you're successful.
-Watch the show!
Giant Sheep
-Hit Tab
-Enter "Open Monastery_Present_Cove"
-Play through the level until you have jumped into the ruined building (from the barn)
-Head to the upper level of this building
-Look for a plank that is extended towards the farm (this is where some howlers were jumping around when you first got into the building)
-Jump up and down at the end of the plank a few times, and you'll see our version of the staypuft marshmallow man...
Disco of Death
-Hit Tab
-Enter "Open Oneiros_HowlingWell"
-Fly up to the big building. Walk in, and down the stairs. Look for a square button on the wall (near the big purple magic field thingy). Uh, push it.
-Go back outside. Fly up onto the roof of the building and scrye. Look for a small purple haze, and fly towards it.
-Getchur groove on...
Patrick strikes out
-Hit Tab
-Enter "Open Manor_Entranchall_night_ReturnFromCove" (yes I think that's the longest level name in the game...)
-Walk through the first set of doors, and hang a left. A maid will come out. After you've talked to her, follow her and hang around for a bit. Perhaps she's not doing anything later tonight.. besides exercising, that is.
A nevére, most had ne kelljen emlékeznem:
100 mana-ba kerül és rá kell varázsolni a leölt csontikra, és akkor porrá válnak!
2. hely!
Ugyanis az Undying 3d hangzással olyan szorongást tud elõidézni bizonyos pályákon az emberben, hogy majd odacsinál magaalá 😊)
Hát akkor probáld ki az alien vs predatort majd kösd ki valami dolby cuccra jangosítsd fel majd játsz a tengerész gyalogossal az alienek ellen...nem olyan jo mint az undying de a második helyen áll!!!!
Rince
u.i.: Egy jó tanács: Az itt következõ részt, ha nem vagy egy mazohista alkat, akkor ne este és ne egyedül játszd végig, mert igencsak fosatós részek következnek ott. Én majd beszartam, mikor azt végigvittem hajnal 2-kor.
Miután kinyírtul Lizbeth-et, utána elvész a horror jelleg. Ilyen kalózok vannak, meg minden... Nem mondom a hangulat az továbbra is király, csak átment kicsit ilyen Lovecraft-os Dark Fantasy-ba. Ez persze nem baj (imádom Lovecraft-ot), csak azóta nem féltem és nem is ilyedtem meg. Pedig már Ambrose-t is kinyírtam és még mindíg semmi!!!
Lesz még olyan valamikor, hogy becsinélok a gatyámba félelmemben, vagy marad ilyen? ? ? ? ?
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
PyRex
Na itt egy kép, ahol éppen állok. Épp lementem a lépcsõn! Elõttem egyenesen a lépcsõ, ami kivisz a Monostor középsõ nagy részére! Balra a nagy kölappal eltorlaszolt ajtó. Innen valaki le tudná írni RÉSZLETESEN, hogy merre található az laza kõpadló???
Egyébként nekem másolt verzió van meg és néha csinál érdekes dolgokat:
Leesek egy járatba, játszok, majd nemsokára meghalok, de zsákutca!
Visszatöltöm, de lemegyek mégegyszer és már egy teljesen más járat van az elõzõ helyén!!! Felcserélt 2 pályát. Ez direkt van, vagy a kalóz verziómból kifolyólag??? Egyébként, ha lejjebb megy az ára, akkor megveszem, mert megérdemli, baromi jó!!!
PyRex
Tudom, hogy én vagyok a béna, de én nem találom ezt a helyet 😞(
Le tudnád írni, hogy pontosan hol találom?
Monastery eleje, ahol elõször feltûnik Lizbeth.
Bármerre megyek sehol semmi, már mindent bejártam, de sehová nem lehet jutni. Lemegyek a lépcsõn és ott van egy fura nagy kõvel eltorlaszolt járat. Gondolom azt kéne kirobbantani a fent felszedett dinamittal, de nekem az sehogysem nem sikerül...
Ehhez fogható játékkal még sohasem játszottam!!! Olyan atmoszférája van, hogy az ember, ha este és egyedül játszik, akkor erõsen kockáztat egy szívinfartust...
Elõre is köszönet.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!