34579
RuneScape
  • Androidus
    Ehe, még csak most kezdtem :) Bár ellentmondásos a dolog, lehet, hogy be fogok sokallani a hülyeségeitől hamarosan.
  • Androidus
    Én meg kereskedni szeretnék vele, és sose bírok annyit venni 55k-ért, amennyit el bírnék adni 60k-ért :)
  • Tarhonya
    Igen? Én mindig 55K-ért látom. Lehet vak vagyok...
  • Smitiz
    És mikor végzel vele? :)
    Én megveszem tőled 60K-ért, ha eladod :))))
  • Androidus
    Én adnék, de most épp PristonTale-t nyomom :) Egyébként a normál ára inkább 60k, nem 55, mert csak annyiért lehet rendesen venni.
  • Smitiz
    Gladiatornak kellett és gondoltam egyszerűbb így, mint RS-ben begépelni az egészet
  • Tarhonya
    Ezt miért illesztetted ide be?
  • Smitiz
    Shield of Arrav

In this quest, you're tasked to recover the Shield of Arrav for the King of Varrock. This Quest Requires two People to Complete.
    See the SPOILERS below for more details (highlight to see them):
    Phoenix Gang Member
    Joining - Talk with the librarian in Varrock palace. And Read the book you locate in one of the shelves of the library. Once you've read it talk to him again. Talk to the fur trader in the market and give him 20gp he'll tell you the location of the hide out. Talk to the Man in the Hide out and do as he says.
    The Shield - The man tells you of an informant of their rival in the local Inn. Kill Jonny with a Beard and being the intelligence list back to the man. He'll let you into the hide out and also give you a key to the armory. The Shield is in the back room of the hide out inside the chest.
    Black Arm Gang Member
    Joining - Talk to the tramp near the sword shop and ask what's down the ally, he'll tell you it's the Black Arm gangs hideout. Talk to Katine in the hideout and she'll give you a small task.
    The Shield - Katine wants you to get 2 Phoenix Crossbows, there is a Respawn in the Phoenix Amoury but you'll need the Key from a Phoenix Member, when you pick up a bow from the armoury the weapons master(lvl-25) will attack. Once you get kill him pick up the bows and return to Katine. She'll give you access to the Hide out and the shield is in the cupboard on the second floor.
    Obtaining Proof of the Shield - one of the people must talk to the Museum Owner and receive two Certificates. Take the Certificate to the King and receive the reward.
    Reward: 2 certificates - each of which grants the bearer a 600gp reward when presented to the King (note: king will only pay once, it is easy to give other certificate to player that helped), 1 quest point

Thanks for help: Hitman_X
  • Smitiz
    Tudom, de nem hajlandó senki eladni
  • Gladiator
    zsír
  • Tarhonya
    Tarhonya
  • Gladiator
    tarhonya! mi a te karid neve?
  • Tarhonya
    Rune platet mondom hogy playertől vegyél... Úgy a legolcsóbb
  • Gladiator
    válasz 1# a törp bányában vette nekem barganda,
    válasz 2X ezt nemtom

Lazarus: a 2nek milyen a grafikája? vmi teljesen új dolog?
  • Smitiz
    Ámulattal hallgatom az észosztást ezekről a csuda jó csákányokról. két kérdésem lenne csak:
    1# Hol lehet ilyet szerezni?
    2# Hol lehet rune plate mailt venni?
  • Tarhonya
    az a lényege, hogy ha nem sikerül elsőre kiszedni az oret, újra és újra magátol lendül (a mithril 6szor)
  • Gladiator
    jó a mithril pickaxe? jobban lehet vele bányászni?
  • Tarhonya
    w00t ma meglett a 84 fishing. 300K 85-ig
  • Tarhonya
    55K az az alap piaci ár. mindenki annyiért árulja
  • Smitiz
    Az valóban jó lenne, de ehhez olyan embert kell találni, aki tud magának olcsóbban újat csináltatni. Az ilyenek meg nem teremnek minden bokorban :)
  • Barganda
    Kösz a segítséget.
  • Tarhonya
    sztem playertől vegyél 55K-ért. az reális ár
  • Smitiz
    Ja, jut is eszembe...
    Nem tud valaki áron alul Rune plate mailt szerezni?
    Vagy legalább azt mondjátok meg, hol lehet venni rendes áron. Elfelejetettem, hol volt a pali
    .... de a legjobb mégis csak az áron aluli lenne

Lord Schmied néven játszok.
    köszi, bye
  • Smitiz
    Varrock mögött van a kocsma a templom és a Wilderness között. Ha a wilderness felé haladsz, akkor egy kicsit jobbra kell tartanod.
  • Barganda
    Nem tudjátok véletlenül hogy hol találom a vámpíros küldihez a karót?
    Megnéztem a leírást, az csak annyit ír, hogy egy kocsmában adja egy ex-vámpírölő.Hol van az a kocsma?
  • Gladiator
    mind1, inkább gyere játszani
  • Tarhonya
    Mindenki nagyon régóta tudja mi az.
    Szafírokból meg lehet amulettet csinálni de szart se ér
  • Gladiator
    mit lol? amikor legutóbb játszottam még senki se tudta mi az.
  • Gladiator
    a saphirral mit tudok kezdeni? hol lehet csiszolni?
  • Tarhonya
    lol...
    Pl. erősebben ütsz ha egy bizonyos prayer be van kapcsolva. De mindnek más a funkciója
  • Gladiator
    még valami: tudjuk már, hogy mire jó a prayer?
  • Gladiator
    hehe, a régi klán oldalunk: www.tiszanet.hu/halozat/index.htm

régi szép idők.
  • Gladiator
    nekem csigabiga. nyomhatnánk együtt, én szerdán kezdtem újra.

más: van olyan quest amelyiknek a jutalma attackot növeli? vetem egy olyan adamiante kardot, aazt 30-as attack kell hozzá.
  • Barganda
    Hi mindenkinek!
    Régóta nem runoztam de most hogy lett adsl-em úgy döntöttem fojtatom.Ezek a nevek a felhasználóneveitek is? Mert ha más akkor írjátok légyszi le. Nekem ez.
    Amúgy vennék rune leget vagy great helmetet.
  • Gladiator
    már megcsináltam
  • Tarhonya
    http://www.runescape.com/aff/runescape/worldmap.html
  • Tarhonya
    Talán olvass egy quest guideot (www.tip.it/runescape)
  • Gladiator
    faszom! a chester a csirke küldetésnél mi a sorrend a kapcsolóknál?
  • Gladiator
    zsír, találtam 4500 pénzt
  • Gladiator
    régen volt térkép az egész világról. az hova lett?