34579
RuneScape
  • Nefasturris
    Kicsit sem vagyok tiszta ideg basszameg!!!!

Először kidob, mert elveszett a kapcsolat, utána meg nem tudok belépni mert valaki használja az accountomat!!!!!!!!! Beléptem a haveroméval, ed nem továbbítja az üzenetet Palinak, azt írja h fent van de hogy offline vagy privacy mode vagy mit tudom éN! Remélem, ez csak egy hiba... MErt egész san franciskoi serveren 0án vannak, de kurva jo mert lehet hogy valaki most üríti ki az accountoiamt!!! Pont a runescape 2 előtt!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • Nefasturris
    azért én is sírtam volna :D
  • Tarhonya
    Sok idióta amerikai...Nem olvassák a newst, és sorra teszik fel a hülyébbnél hülyébb kérdéseket! Pl. mindenki vadul búcsúzkodott RS1-től mert azt hitték hogy a beta megjelenésével egyidőben megszűnik
  • Androidus
    Hát, nem te lettél vlna igazán szomorú, ha nem viszik át :)
  • Nefasturris
    Dejódejódejó :D
  • Tarhonya
    persze
  • Nefasturris
    szorozzad be 15tel édescsillagom :)
  • Nefasturris
    Nem jönnél föl?:)
  • Androidus
    Fogadjunk, hogy nem annyit fogok fizetni érte :)
  • Nefasturris
    De ugye majd ha normális lesz akkor áthozzák az össze cuccot? ugye ?:( én úgy olvastam...
  • Nefasturris
    Hi Androidus!

Van számodra pontosan 18150 db rúnám, ami pontosan 272250gpt jelent, de +engedem hogy Te is leellenőrizd ;) Hogy én nolyakor milyen kedves vagyok ;)
  • Nefasturris
    és azt megtudodmutatni?:)
  • Tarhonya
    Minden mozdulat animálva van.
    Full runeban nem leszek egy hamar mert üres a bank, csak a karaktert kopírozták, a cuccainkat a bankba nem. Csináltam magamnak mithet
  • Nefasturris
    Ja és egy utolsó kérés, arról tudsz képet küldenii amikor full rune páncélban vagy?:D
  • Androidus
    Jól látom, hogy ott valaki csákányoz? :))) Van még ilyen új mozdulat?
  • Nefasturris
    10000 köszi! milyen kis izmosak az emberkék :D
    De én is 128at írtam :) Szép a mososlygós fej :D
    Majd azt kéna javasolni Jagexéknek, hogy legalább privátba ne csillagozza ki... nagyon idegesítő hogy egy csomó magyar szót kicsillagoz...
  • Tarhonya
    Nos, bocs a modemeseknek most szar, de ti kértétek a képeket :-D
    Egyébként a jpg kicsit butít, ez élőben sokkal jobban néz ki
  • Tarhonya

• Tarhonya

• Tarhonya
  • Tarhonya

• Tarhonya
    max 10
  • Tarhonya
    Nem volt az 180 mega...
  • Nefasturris
    Taranov, felvettelek az msnembe :) [email protected] vagyok (de ha írni akartok e-mailt akkor a [email protected] használjátok!)
  • Nefasturris
    128mb... Na a mostani netemmel azt le nem töltöm, remélem rendbejöm amikor lesz már free version is...
  • Nefasturris
    Btw hány mega volt?
  • Csabee
    \o/
  • Nefasturris
    köszi
  • Tarhonya
    Na most updatelnek kicsit.
    Megváltozott az alvás:
    ráklikkelsz a hálózsákra és egyből kipihent vagy.
    Az egész eléggé szép, de megnőttek a távolságok, és alig imserni rá a terepre. Úgy tűnik a runecrafting f2p-ben is lesz, mert a f2p quest listára került egy ilyen: runestone mysteries. Nem jöttem még rá hogy hol kezdődik.
    Nemsoká csinálok pár képet ha visszaloggoltam
  • Nefasturris
    Na bejelentkeztem :)

Kedves Tarhonya!!!

Ha nagyon szépen megkérünk (szerintem minden magyar örülne neki) tudnál csinálni pár képet az rs2ről? előre is köszi!!!
  • Tarhonya
    Van zene! Kurva jó! Kaptam +2 combat szintet is! Elveszek mert alig ismerem meg a terepet
  • Tarhonya
    MWHAHAHHA! Éppen próbálom letölteni de túl sokan töltik még. Nagyon kíváncsi vagyok
  • Jacky
    A francba, a memberek mar tesztelhetik az RS2-t!!! ÁÁÁÁÁHHHH
  • Csabee
    [email protected]
  • Tarhonya
    W00t! Végre 45 herblaw! Mwhaha
  • Taranov
    Hát igen, de vasárnap nem akkor van reggel, mint hétköznap :))
  • Taranov
    Már nem.
  • Tarhonya
    te még member vagy?
  • Taranov
    kakukkos jó reggelt!
  • GoTCHa
    csá mindenki mizu_? Horny Keeper vagyok. :D nem is tudtam hogy még enyien vagyunk alig szoktam ebmbereket látni mikor flemegyek.

Kezdo nekem vannak botjaim ha kelenek berakom őket a csatira mivel quakeneten vannak. na most menek melo na bye.