RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
thx

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Csabee
lol ez jo :)

Taranov
irc.nasa.hu
versanus.hu szoba. Várlak benneteket. Ha akartok dumálni persze csak

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tarhonya
ehh. Nekem már nincs mircem de nincs kedvem letölteni :-P
Disno
most felmegyek csetre 40 percre remélem leszel...

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
az, hogy van suli hiányosság?
elméletileg a hiányosság az a dolog ami hiányzik egy megadott dologból pedig jó lenne bele
az, hogy van inkább negatívum ;-)

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Taranov
valahogy így, de komolyra véve a szót

jó: nem lekvárosodom el otthon
rossz: felesleges, sok idõ, szívom a szmogot míg odaérek, ott fáradok, korán kell kelnem, nem tudom lealudni a 9 órámat.

Taranov
na végre írtál, én is írtam a suliból, csak nem tudtad :))

De számtech óra király volt. Néked hogy tetszik maga a suli?

Csabee
Hello bello rég szpikeltünk hogy vagy?
Nah mekk aludni majd holnap elolvasom.

Disno
akkor leszek elérhetõ cset + tibia + lesz hely q3ra ;-)

Disno
nah anyám utasít vissza tanulni. mert elbuksztam az idõt. de tibián se érhetsz el. adok telefonszámot =) holnap agytröszt nap lesz, majd holnapután enyém a gép 16:00->19:30

Disno
nem.
a www.supergamez.hu/forum.php3?cat=2 hoz a listához. a te linked egybõl a topikba hoz :-)

Disno
w00t gracc ;-)
nekem meg vajúdott egy CDíró a szomszéd gépbõl idebele
és a tnt2 ultrával gondok vannak pedig azzal a mostani m64hez képest "szárnyalna" a vájsz sziti.

Disno
tibia.gamigo.de + gyere rá dolgokra magadtól és olyan Tibia Mester leszel mint Tarhonya

Disno
flekszibül tájm rúlz...
az lenne jó ha mindenkinek 6 óra tiszta suliidõt kéne naponta letöltenie, de akkor kezdi amikor akar..... pl 10-tõl szünet nélkül du 4 óráig..

Whitenigger95
Egyébként Disznaj, csak Tibiázol, vagy el tudlak érni máshol is? Csak azért, mert valahányszor fel akarok menni a Tibiára dumálni veled, túl sok player van online(szép magyarosan :)).
Whitenigger95
Vagy pedig egyszerûen beírod ezt a szöveget fent, hogy http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=981122598 és utána már csak a listából hozod elõ... nem?
Tarhonya
Új winchester és 3d kártya :-)
Végre. Már csak abban reménykedem hogy mûködni fog az AA mert nincs sok kedvem még1x letölteni
:-/
Tarhonya
"Hozzáadás a kedvencekhez" gomb a "Kedvencek" fülben.
Taranov
jaja, utálom a sulit. Nem kell nekem, szeretnék buta és mûveletlen maradni, de nem szeretnék fél fél 6-kor kelni.

Tarhonya
1, 6700xp
2,amikor átmész a mainlandre az oracle megkérdezi hogy mi akarsz lenni
3,mert könnyû pénzt csinálni rúna égetéssel
4,legfeljebb playereknek, de nem veszik mert mindenki maga halászik
5, van bank
Csabee
Jah ugy értem normálisakat lehet...

Tarhonya
Felõlem írhat pityogo, de ne bassza fel az agyamat.
Csabee
Jah irkáljál máshova ne ide.

Disno
bocs mindenkitõl. ez már végleg kihozott a sodromból =)

TE BAROMÁLLAT. MIKOR FELTÉTELEZTE AKÁRKI IS HOGY SERVEREN BELÜL NINCS KÉT EMBER KÖZTI KOMMUNIKÁCIÓ? ÉS MIKOR EMLíTETTED HOGY A SECURÁN IS ÚJ KARIT CSINÁLTÁL?

P.S. itt a misszídzs bokszban egész jól néz ki a nagybetûs szöveg, nem úgy mint az elküldött üzenetek :-(

Disno
Látom neked elõbb fogyott el a türelmed, mint Tarhonyának ;-)
Engem is gebaszul idegesít. Max inyór list azt jóvan =)

Disno
Ajánlom a FAQt.
mage = 10 oz
knight = 25 oz
pala = ?

Disno
combat szint ááwáwáwáwwááá RS kifejezés.
Main Level/Szint =)

Disno
a nagy csapat Securázik, de én Pasccal egy ideje Isarázok bár össz 3 napot játszottam azon a serveren, nincs idõm gépelni :-(

Disno
deh, deh, beugrok, de gondolom suliban vagy :-/

Disno
nyugodtan flémeljen, más úccse dumál

Csabee
lol :)

Taranov
tegnap feléledt a topik?

Taranov
visszatértem :)

Whitenigger95
rendfenntartó rlz!
Tarhonya
esetleg ha regisztrálnál...
Tarhonya
"na mind1, léci Tarhonya majd ird már ki ide fórumra, hogy ti leginkabb melyik serveren játszotok... én a calmera-n"
pityogo2
én csak azért nem tudstam megyrni, hogy a securán vagyk, mert nemvolt kedvem bemenni a nevemre, és így nem tudtam 4 percen belul 2x uzenni, és utána már kiment a fejembõl.

Ide mit kéne írni?

Tarhonya
Egyébként miért írsz 2 különbözõ névrõl Pityogo?
Csabee
Btw leirta hogy hol játszik szépen, érthetõen és elmondta hogy várj egy kicsit nem olvassa 10mp-ként a forumot. Figyelmedbe ajánlom a #26526-os bejegyzést miszerint Tarhonya a secura nevû serveren játszik.

Tarhonya
Csabee
Ezt nem hiszem el ez már olyan szinten idegesitõ amit te csinálsz itt hogy nem birom. Fogjad már fel hogy ez nem egy chat és ha már irsz ÉS VÁLASZT vársz a másiktol OLVASSAD el amit irt neked mert:
1. Ez nem a te forumod ami arra van hogy õõõõ izé most itt vagy? van itt valaki? -tipusu kérdéseiddel fitogtassad a tudásod, hanem egy runescape forum. Sok a off tiopik sõt runescaperõl szo sincsen de azért legyen már egy határ valahol kérlek és kicsit tartsuk már tiszteletbe egyámást.
Csabee

Tarhonya
bemehetek de nem tudunk beszélni mert más servereken vagyunk
Tarhonya
Igen ezzel a névvel rsezek.
Nem tom mennyivel nõ.
pityogo2
Tarhonya, evvel a névvel runescapezel?

Ide mit kéne írni?

Tarhonya
Runescapezek.
Ha combat szintet lépsz automatikusan nõ a kapacitásod.
pityogo2
tibiaba hogyan novelheto a kapacitás?

Ide mit kéne írni?

pityogo2
1. runescapezel ?

Ide mit kéne írni?

pityogo2
de sok ekrdesem van:(

Ide mit kéne írni?

Tarhonya
kérdezz itt, de ne várd hogy egybõl válaszoljak