34579
RuneScape
  • Csabee
    A közeljövőben nem, azt mondta még honapok minimum
    email-t gondolom azért néha lecsekkolja, ugy ahogy néha az sg forumot is megnézi és ir néhány sort.
  • Tarhonya
    CSabee lehet tudni hogy Deesnonak mikor lesz újra nete? Emailhez hozzáfér?
  • Csabee
    Szeva Sushi :) Hogy vagy? EQ-zol? :( Jöttél volna inkább daocozni ;) (norbesz :p)
  • Jacky
    Egy pici felreertes van: corewarrior1 egy pirosat vesztett el a wildben. En egy zoldet talaltam. Egesz mas.

De a bunkosaga duhitett fel, ahogyan beszelt velem, raadasul utalom a keregetoket, foleg ha eroszakosak. Ezert nem adok penzt az utcan sem az allitolagosan gyerekeknek stb. gyujtoknek.

Mindenkinek ajanlom hogy ezt a sracot kerulje el jo messzire.

Udv: Pali04
  • Nefasturris
    Nem tudja feltörni.. Asszem pont a fatigue miatt, mert szavaakt kell leírnod amikor fel akarsz ébredni! asszema reigsztrációnál is van ilyen.. nem tudom elmagyaránzi miért, de nem tudja feltörni... Hidd el..
  • hungary
    crafting 27.
    Ha valaki zafir/smarag cuccot szeretne csináltatni, szívesen segítek.
  • hungary
    Hálásan köszönöm, és tisztelettel elfogadom :))
    ------
    A karidat ne add át senkinek, ha ki is fosztod, mert úgy jársz ahogy én.

• hungary
    Nyugi.
    Megszólított és elpanaszolta, hogy most vesztett el egy piros koronat.
    Nos, meg ne mondjatok neki milyen szinűt vesztett el :))
  • Sushi Ulla
    Szia Hungary :-D. Régen láttalak. Mi van veled??? Ha bármiben segíthetek nyugodtan szólj (bár én már EverQuestezem egy jó ideje, de a karim még megvan, van nála rune pick, full rune, ha jól emléxem rune axe meg 2hander is és ha mindenigaz, akkor egy vagon szén. Én már úgysem játszom vele, nálad talán jobb kezekben lenne :-D).
  • hungary
    crafting lvl 23, akinek szüksége van zavir vágásra és alakításra, forduljon hozzám bizalommal!
  • Tarhonya
    ja a Hungary után egy ":" kellett volna
  • Tarhonya
    Hungary nem Coret ölte meg wildban.
    Pali Coret rakd ignoreba és felejtsd el, és légy boldog a zöld p hattel (nagyon szép fogás, gratz :-) )
    Denis alatt vajon kire gondolt? Amúgy ne félj, nem tudja ellopni a jelszavadat ha nem fogadsz el ismeretlen fileokat meg ilyesmi (keyloggert küldhet max)
  • hungary
    A leírtakból a következőket vontam le.
    (1) Ha Core nem mond igazat, akkor az azt jelenti hogy lódit. Ez nyilván való, hosz aki lódit, az nem mond igazat. (Életbölcsességeket tudok még...) Hiszen, akkor Core-t nyomtad le a Wildben? Ha nem akkor sántit a dolog.
    (2) Ha Core igazat mond, akkor az azt jelenti, hogy őt nyomtad le a w-ben, vagy azt, akinek ő kölcsönadta.
    (3) Igen jól mehet Hungary-nak, ha Core szabadon garázdálkodhat a karijában.
    (4) Szerintem semmikép nem kell visszaadnod, mert taszem azt mi van akkor ha én nyomom le, nekem mi közöm ahhoz, hogy ki kitől mit kér kölcsön. Aki kölcsönruházatban jár, az legyen óvatosabb, mert a kölcsönért felelősséggel tartozik.
  • hungary
    Lejáratja a hungary karit :((
  • hungary
    A Shield of arrawhor van 6 db felső fél pajzsom.
    Igényesnek ingyen átadó.
    ------
    Tehát csatlakozz a sikátorosokhoz, és megkapod tőlem a másik felet.
  • Jacky
    Most elmeselek valamit, aztan kerem a velemenyeteket. Ha kerdes merul fel azt is tegyetek fel.

Van egy magyar srac, Corewarrior1 a neve. Tul nagy volt a mellenye amikor eloszor talalkoztunk, pedig csak 4 szinttel magasabb volt nalam, nem ertettem, hogy mire fel. (Nem olyan volt mint Tarhonya vagy Androidus, semmi segitokeszseg, be akart csapni a srac!)
    O volt az egyetlen magyar akit valaha is toroltem a friend listamrol :(

Most tortent valami nagyon szerencses velem: 3-as wildyben megtamadott egy kari, 3-al magasabb mint en, megis levertem :))
    Volt nala egy zold korona!! (Az is hulye aki ilyennel maszkal wildyben, megerdemelte, kulonben is minek tamadott meg).

Egy haveromnak elmondtam es o elmondta Corewarrior1-nek. O pedig odajott hozzam, elpanaszolni, hogy az ove is elveszett wildyben, adjak neki kolcson penzt vagy a koronat !!!
    Mondtam neki, hogy nem, erre igen csunya stilusban leugatott. Erre en is nekiestem, mondtam szepeket.
    Erre o megfenyegetett hogy egy Denis nevu ismerosevel feltoreti a jelszavamat es ellopjak a karakteremet :((
    Erre gondolhatjatok mit valaszoltam ...

Azt is mondta, hogy mar tobb mint 20 magyar karaktert feltort ez az ismerose!! :((((((((

Es kozben mi derult ki: azt a koronat amit elvesztett, kolcsonkapta egy Hungary nevu karitol !!
    Szerintem ez az a karakter, amit elloptak kpd-hungarytol anno!!!

Velemenyem: ez egy szemet srac. Egyebkent pedig madarat tollarol, embert baratjarol.
    Durva nem?
  • Tarhonya
    nem
  • hungary
    dragon 2H van? létezik?
  • hungary
    csak az a bibi ezekkel a macikkal(26), hogy lelépnek, így xp-t nem kapok. :((
    De így legalább nemm kostolgat egy darabig.
  • Jacky
    Tarhonya, gyere lecci, csinaljuk meg a Heroes quest veget. Kene az a kulcs amit a Fekete Kez bandatag adhat. Ma is leszek egy csomot, johetnel.

Jo membernek lenni, nagyon tetszik, mar jo par kuldit megcsinaltam. Nemsokara hasznalhatom majd a Sarkany Csatafejszet (Dragon Battle Axe) is :)

Karim neve: Pali04
    Aki jot akar irjon be a listajara!! ;-)
  • Nefasturris
    Pali: [email protected]
  • Tarhonya
    In-game neved=Orgyilkos?
  • Tarhonya
    ja ez egy ismert glitch
  • hungary
    addy csákányom van.
    felfedeztem egy tulajdonságát.
    Jelenleg a tolvaj város melletti bányában bányászom a szenet.
    Ebben a bányában van vagy 6 medve, (?lvl28?)
    és miközben bányásznak a sorstársak rendszeresen kóstolgatják őket.
    Nos amit felfedeztem az az, hogy, hogy ha sikerül a csata előtt rácsapnom a kőre, akkor miközben küzdök, folytatódik a bányászat.
    Poenos dolog.
    (1) rácsapok a kőre
    (2) megkóstol a medve
    (3) a csákány ruby-t jelez.
    (4) azt mondom "párdon", félrelépek a küzdelemböl úgy, hogy ott maradjak, gyorsan rácsapok a kőre.
    (5) medve újra megkóstol
    (6) most coalt találok
    (7) újból azt mondom "pardon", félrelépek, és rácsapok a szomszéd kőre.
    (8) medve újból megkóstol
    ------
    Ahhoz tudnám ezt hasonlítani, mint mikor beszélsz valakivel, aki közben újságot olvas.
    Nem tudod megmondani, hogy téged hallgat, vagy az újságra figyel.
  • Nefasturris
    Vempájör quest: Télleg, kell a kalapásc is!:D nálald kell h legyen, hogy ez nem jutott eszembe!:D
  • Orgyilkos
    http://www.eternal-lands.com/
  • Tarhonya
    mi a címe? ;-)
  • Orgyilkos
    most eternal land-et tesztelem
  • Orgyilkos
    nem nagyon jönnek be nekem az ujjitások tibiában,karácsony előtt még le tudtam verni egy dragonlordot most meg egy sima sárkány is nehezen megy,hmm,aszem a swédeket még lehet szidni,na azért talán femegyek majd
  • hungary
    Valaki elmagyarázná, hogy mi az az "agility" skill?
    http://www.tip.it/runescape/index.php?page=agility.htm
  • Tarhonya
    Ello Orgyi! Te mostanában mivel játszol? A char history szerint nem tibiázol :-P
  • Orgyilkos
    próbálj meg ráverni a karóra egy kalapáccsal ;)
  • hungary
    ojat keresek ami az arab sivatag szélén van
  • hungary
    Az meg volt, csak amikor visszamegyek nem kell rögtön felmenni Vyvin-hez, hanem először vissza a squire-hez, ő fogja megmondani, hogy a szekrényből vegyem ki. :))
  • hungary
    A tolvajváros közelében tudtok egy cserzőt, ahol a bőrt kikészíthetem?
  • Nefasturris
    hmmmm először kell beszélni azzal a törpével aki elkészíti a kardot, és csak utána találod meg
  • hungary
    Előbb újból kell beszélni "squire"-vel :((
  • hungary
    'there is just a load of junk in here'
    Ezt írja ki, amikor Sir Vyvin-nél a szekrényben keresek.
    Tudja-é-e vki, hogy mér nem kapok képet?
  • Tarhonya
    Be kell nylenie. Utána sima fegyverrel folytatod.
  • hungary
    The Knight's Sword

Besorolás: Különösen nehéz (megtámadhat benne Ice Giant vagy Ice Warrior!!)

- Faladorban látogass el a Fehér Lovagok kastélyába és beszélj a fegyverhordozóval (squire). Elmondja neked, hogy nagy bajban van, mert elvesztette ura Sir Vyvin kardját. Megkér, hogy készíttess egy másikat. Azonban felmerül egy kis probléma: az eredetit az Imcando Törpék készítették. Róluk Reldo-nál érdeklődhetsz (Varrock kastélyának könyvtárában). Reldo elmondja, hogy pitét kell sütnöd (redberry pie) és azt el kell vinned Asgarnia dél-nyugati részébe, ahol él egy Imcando törpe.
    - Thurgood, miután megette a pitét beleegyezik, hogy segít, de szüksége lesz egy képre a kardról. Ehez el kell menned a Fehér Lovagok kastélyába fel az emeletre Sir Vyvin szobájába. A kép a szekrényben van (cupboard), de ahoz, hogy kivehesd alakinek le kell foglalni a lovagot. Ha megvan a kép add oda Thurgoodnak. Ezután a törpének szüksége lesz két vas tömbre (iron bar) és blurite ércre (Blurite ore). Bluritot a törpe háza alatti bányából lehet szerezni (a bejárat a dombtetőn van). Itt azonban vigyázz, mert a kalózok, a hobgoblinok mind agresszívak. Az ice giant-öktól éw egyenlőre nem kell félned. A körülöttük található kövekből lehet bluritot szerezni (vizsgáld meg őket, előbb-utóbb megtalálod), de hamár van nálad blurite, akkor megtámadnak az ice giant-ök és az ice warriror-ok is, szóval ha nem vagy elég erős, akkor fuss!
    - Ha már nálad van minden, akkor beszélj a törpével, aki elkészíti a kardot. Vidd vissza a kardot a fegyverhordozónak (squire).

Jutalom: 1 quest point, smithing növekedés
    <hr size="50%">
    Most ezt nyomom ("hogyszemelőttlegyen")
    - ... meg nektek a régebbi oldalaknál nem jön fel az az üzi, hogy "hiányzó dokumentum"? Tehát így bizt meg lesz