34579
RuneScape
  • Tarhonya
    :-( Miért?
  • Taranov
    szép jó estét
  • Csabee
    Btw megtisztelhettél volna egy emaillel hogy most mi van veled egyáltalán.
  • Disno
    ne buzeraljatok mar szegeny gyereket :-D

btw egy darabig nem hiszem hogy lesz netem :-(
  • Csabee
    lol :-DDD
  • Tarhonya
    Lvl 21. Nagyon táp :-DDD
  • Tarhonya
    hoppá elnéztem valamit...
  • Tarhonya
    Gáz van a hiscores-al, azt mutatja hogy lvl 44 herblawom van, közben pedig csak 43! A kiloggolás sem segített
  • Androidus
    Az ingyenes verzióban nincs. Mi a nicked a játékban?
  • Tarhonya
    ja srry ha csak a runecraftingra gondoltál
  • Tarhonya
    ööö úgy látom nem vagy egy nagy rs játékos, a rúnák kellenek a varázslathoz. RS2 után pedig könnyebben lehet majd megszerezni őket (többet dobnak az NPC-k, és lesz runecrafting amivel magad is csinálhatsz)
  • Tarhonya
    Nem ilyen lesz. Ezek jagex képek, de csak illusztrációk amiket newsletterekhez szoktak kapcsolni.
  • Ron Ragm
    Hmmm nagyon le vagyok maradva...vki összefoglalná tömören hogy mik is ezek a rúnák?
  • Ron Ragm
    Sorry ha volt már, de az új képeket láttátok?
    Ha tényleg ilyen grafja lesz...
    Kép 1
    Kép 2
    Kép 3
    Kép 4
    Kép 5
    A kapcsolódó céghez a Jagex van írva...
  • Tarhonya
    Ez csak a beta...F2p-n még soká lesz rs2
  • Tarhonya
    Szerintem is. És ez így van jól ;-)
  • Androidus
    Van egy fogadásom, hogy a runecrafting member skill lesz :( Szóval fognak még kelleni azok a rúnák. Kellenének azok most is, csak te sose vagy, én meg lassan igen komoly bébiszitteléseket hajtok végre, hogy némely pólyást ráidomítsak a rúna vásárlásra :)
  • Androidus
    Majd elfelejtettem: combat 86 :)
  • Androidus
    Kérdezted a játékban, de ott macerás lenne leírni, ezért inkább itt foglalom össze. Szóval, a legutóbbi hírben nagyjából ezek voltak:

Megpróbálnak három egyenrangú harcmodort kialakítani, vagyis felhúzzák a ranged-et és a magic-et a melee-hez. A lényeg, hogy lehessen úgy fejleszteni harcost, hogy annak ne kelljen feltétlenül képesnek lennie közelharcra, és mégis ütőképes legyen. Ez egy rakás változtatással fog járni:
    - Megnő a ranged sebzése, és lehet vele hits, attack, defence xp-t is szerezni.
    - Ha közelharcos megüti az íjászt, az attól még tovább fog tudni nyilazni.
    - Közelharc közben nem lehet majd spellt elsütni.
    - Lesz majd íjász armor (bőrcuccok), ami hozzátesz.
    - Lesz majd olyan spell, ami lebénítja a közelharcost 5, 10, 15 másodpercre, hogy a mágusnak legyen ideje menekülni.
    - A mágia kevesebb xp-t okoz, de erősebb lesz. Hits xp-t is lehet vele szerezni.
    - Lesz majd runecrafting skill, amivel gyártani lehet rúnákat.
    - Megszűnik a paralyze prayer, helyette lesz immune to melee, immune to magic, immune to ranged, ami játékosok ellen 50%-os immunitást ad majd. (Nem elírás, ugyanis a szörnyek is fognak mágiával, és nyilazással támadni :)
    - Lesz majd mód a dragon quest teljesítésére mágia nélkül.
    - A magic ezentúl mindig működik, csak lesz, amikor mellélő.

Ezen felül átdolgozzák a combat rendszert, amitől szerintem a pure kariknak annyi:
    - A combat lvl-be ezentúl csak akkor számít bele a mágia, ha a ranged-hez hasonlóan kimagasló a szintje. A mostani impure karik szintje zuhanni fog egy jókorát :)
    - Megszűnik a 3 kör, el lehet menekülni bármikor, viszont késleltetés nélkül újra lehet támadni.
    - Lehet harc közben enni, inni, földről fölvenni tárgyakat, de eközben védtelen a kari a támdással szemben.

Namost ha ezt összerakom, és mondjuk veszek egy impure karit, amelyiknek a prayertől ugyan magasabb a szintje, viszont hosszú ideig tudja az immune to melee-t bekapcsolva hagyni... hát, gatyát felkötni, pure-ok :)))

Ezenfelül a fegyverek tulajdonsága sokkal összetettebb lesz. Nem csak sima power lesz, hanem lesz különböző ütő, szúró, vágó képességük, mindegyiknek más mértékben. Ki kell majd tapasztalni, hogy melyik szörny ellen melyik a legjobb, mert nem lesz egyértelműen legjobb fegyver.

Kábé ennyi, remélem nem hagytam ki semmi fontosat.
  • Csabee
    höh én iskolába járok....
  • Androidus
    Höhö, neked mennyi volt két hét után? :) Mert nekem tuti nem volt ennyi...
  • Bazsi89
    na,no1 need a yellow phat for 3,5 mil?
  • Tarhonya
    :-P
  • Orgyilkos
    " Characters will be automatically disconnected after some time of inactivity." - talán lehetséges lesz felmenni a serverre
  • Orgyilkos
    ne felejtsd el hogy tibiát is updatelik decemberben ;)
  • Csabee
    ahhhoz kell viszonyitani hogy mennyit játszik, nem olyan sok de szerintem nem rossz mivel uj
  • Ams
    benne vagyok:D
  • Disno
    szoval megis aktiv vagy ;-)

majd nyomjunk rs2 nosztaliganapot :-P
  • Taranov
    reggelt
  • Orgyilkos
    "...but surffice to say that you can expect to be on the receiving end of arrows..." ...hányszor álmodtam én már erről a black knightok várában ha training közben elszunnyadtam
  • Jacky
    Ezt most nem értem!
  • Taranov
    hi
  • Androidus
    Miből derül ki, hogy túl sokat játszottál RuneScape-et?

1. Két perce nem válaszol a runescape.com, és téged kiver a hideg veríték.
    2. Zezima egy ideje ostromol a kegyeivel, de te nem állsz szóba vele, mert teli a listád.
    3. Megfigyelted, hogy régebben különböző színekkel volt kiírva a karakterek neve, de ezt megváltoztatták, és most mind zölddel van írva.
    4. Egy nap nem mész föl játszani, és vadidegen játékosok csatárláncban indulnak a keresésedre.
    5. A múlt hónapban nem tetszett az egyik phat színe, ezért felvásároltad az összeset, és eldobáltad.
    6. Andrew mindig kikéri a tanácsod, mielőtt egy update-et megcsinál.

Tessék folytatni :)))
  • Androidus
    Úgy érzed, kevésbé reális, mint hogy a hős a csata közepén a hátizsákjából előhúz és egy falásra lenyel egy egész kardhalat? :)
  • Disno
    az nagyon nem tetszik hogy ha az ijaszok kepebe suhintsak a fejszet meg akkor is siman rangelnek...
  • Disno
    hatööö miota is jaccok 2001 februar?
    Na es te? 2003 februar ne`m? szal nekem volt idom... es neked egyeb gurcolos skilljeid is vannak es nagyobbak mint enyemeim...
  • Disno
    majd lehet Orgyi visszacsabul ;-)
  • Tarhonya
    Végre a rangereknek is lesz guild, és hatásosabb lesz a sebzés is
  • Tarhonya
    Ez nagyon tetszik! ÉS lesz runecrafting is!!!! Nagyon jó ötlet (tanultak a tibiából) Végre a rangereknek is lesz. Nagyon várom. wáwáwá!
  • Androidus
    Van egy jó hosszú olvasnivaló a news szekcióban. Hááááát, elég durva változtatásokra készülnek :) Ha jól saccolom, a 3round kiiktatásával annyi a pure harcosoknak, oda a nagy arcuk :))) Ráadásul a magic már csak akkor számol bele a combat szintbe, ha nagyon magas, például én csúszni fogok vele 9 szintet, ha jól számolom. Egy olyan szintű pure előtt meg talán már meg is állok az új rendszerben majd :)

Csak azt nem értem, hogy miért kell a magas szintű szörnyekért több pontot adni, mint eddig. Úgyis mindenki 40-es szinten akarja ölni az ice gianteket, hiába beszélni nekik, hogy menjenek csirkézni, mert jobban járnak vele. Most akkor még nagyobb lesz a tülekedés :(