34579
RuneScape
  • hungary
    Androidus >>
    ------
    Szerintem:

1. Amikor a guildben banyászok, ugye a mithrilre pályázok elsősorban, és a köztes időben jöhet a coal. Megyek körbe, és közben ugrásra készen sandítok a mith sziklák felé. A murphy úgy hangzik, hogy egy coal sziklából átlagosan 1,5 suhintással kijön nekem a coal, de ha közben bekékült egy mith szikla, akkor ez 11,5 suhintásra vált. Vagyis ha már rákattintottam egy coal sziklára, amikor megjelenik a mith, az csak akkor lehet az enyém, ha egyedül vagyok, mert egyébként a többiek észreveszik, odamennek, ha fáradtak, alszanak előbb, azután kiveszik belőle az ércet, majd lezuhanyoznak és hazamennek, és én még mindig bele vagyok ragadva abba a redvás szén sziklába. Ezt bármikor tudom demonstrálni.
    ------
    Ha members lennél, akkor tudnék egy nadon jót:
    Lumbridge-tol délre van egy mocsár.
    A mocsár közepén egy álcázott lejárat, amelyet csak varázsbottal lehet használni.
    És ettől délre van egy bánya
    6 coal
    4 mithril
    1 adamtit
    Nincs nagy tömeg :))
  • hungary
    csak sorban ahogy a csillag megy az égen :))

azért ... is csináltam meg, mert zavart a "kapupénz", annak ellenére, hogy egy "man"-t 3×, vagy egy "farmer"-t 1× kell lenyulni hozzá.

Már túl vagyok a black Knight's ... -on is.
    Az volt a poen, hogy a combatom (15/1/4), és nem bizeráltak a védők, mert számukra túl "zsenge" vagyok. Amikor az ebédlőbe beléptem, aki rámförmedt, hogy "behatoló", azt az aztal másik oldalára fogtam, és amikor lecsendesedet, már nem zavart... (engem legalábbis)
    A másik poen, hogy felmenve a lépcsőn ott fogadott vki, hogy adjak neki egy káposztát. (Nem tom miből gondolta, hogy ha vki odamegy 2 káposztája lesz), szerencséjére 2 volt.
    ------
    Másik tapasztalatom, hogy a "világok" megnövekedésével, mintha kevesebb szörny lenne, ill. kisebb lenne a sűrűségük, mint teszem azt 2 évvel ezelőtt. :((
  • Taranov
    Ez volt a kedvenc questem.
  • hungary
    Visszaolvastam a fórumon.
    Én úgy oldanám meg azt a problémát, hogy a skill-ek már 'túl' magasak, hogy az xp/lvl táblázatot módosítanám, még mindig eccerübb, mintha minden dolognak az xp-jét váltanám, amellett, hogy ez utóbbi igazságtalanabb is lenne.
    ------
    konkluzió: nem értem a félelmet, hogy ez miért érintené rosszabbul a később kezdőket.
    Tehát, ha eddig 'csúcs', mondjuk lvl80-en voltam, akkor ha ezután lvl40 leszek a sok cuc, amit eddig élvezhettem, csak 'jutalomkör' volt.
  • hungary
    Bocsi, hogy beidézem, most ezt csinálom:
    ------
    Prince Ali Rescue

Besorolas: Nehéz (mert nagyon hosszadalmas)

Lady Keli fogvatartja Al Kharid hercegét Ali-t. Ha kiakarod szabadítani, a következőket kell tenned:
    - Menj el Al Kharid-ba és beszélj a királlyal, aki a palotában van (lent délen). Ő elküld az egyik emberéhez Osman-hoz. Beszélj Osman-al (a palota körül járkál, néha bemegy a házakba) aki elmondja, hogy a herceget elrabolták és neked kell kiszabadítani. A küldetés végrehajtásához a következőkre lesz szükséged:
    - KÖTÉL: vagy vegyél egyet Ned-től (Draynor Village) vagy vigyél neki 4 fonalgombolyagot és csinál neked egyet ingyen
    - PARÓKA: ezt szintén Ned-től szerezheted be, ha viszel neki hozzá fonalgombolyagot
    - SÁRGA FESTÉK: ehez két hagyma és 5gp kell (Aggie a boszorkány készíti el, aki Draynor Village-ben lakik)
    - REDBERRY: redberry-t a Varrock-tól DK-re fekvő erdőben találsz
    - VÍZ: szerezz egy edényt és töltsd meg egy szökőkútról (a vödröt a rendes kútból is fel lehet tölteni)
    - LISZT: l.d.: Cook's Assistant
    - HAMU: gyújts tüzet és várd meg amíg leég, vagy a draynori kúri legfelső emeletén is van pár kupac
    - RÓZSASZÍN SZOKNYA: vagy vegyél, vagy a varrocki mellékutca egyik házában (a runa bolt mellett) találhatsz egyet
    - 3 SÖR: majd később megtudod mire kell ;
    - AGYAG: vizezd is be, mert majd így lesz rá szükség
    - BRONZ TÖMB: ez is majd később kell
    Miután minden megvan menj el Draynor Village-be. A falu NY-i részén sétálgat egy nő Leela. Ő Osmar lánya és kém, tehát beszélj vele, hogy megtudd mi a haditerve. Először is Aggie-vel készíttesd el a SÁRGA FESTÉKET és kérj tőle sminket is (makeup, ehez kell a redberry, a víz, a liszt és a hamu). Ezután menj be a börtönbe és beszélj Lady Keli-vel. Kérd el tőle a kulcsot (ekkor a vizse agyaggal automatikusan mintát veszel róla). Menj vissza Al Kharidba és add oda a kulcslenyomatot és a bronz tömböt Osmannak. Mostmár visszamehetzs Leela-hoz, aki oda is adja neked a kulcsot. Ezután beszélj Joe-val a börtönőrrel és kérdezd meg, hogy mit szokott csinálni a szabadidejében (természetesen piál, mint az állat :) ). Kérdezd meg Leela-t, hogy mi a terve az őrrel. Ő elmondja, hogy le kellene itatni, úgyhogy munkára fel, azzal a 3 sörrel. Ha Joe már teljesen részeg használd a kötelet Lady Keli-n majd menj be a zárkába és add oda az álruhát a hercegnek (sárga paróka (yellowdye+wig), szoknya, smink). Most úgy néz ki, mint Lady Keli, így már kisétálhat bántatlanul. A jutalmat Al Kharid uralkodójától veheted át!

Jutalom: 700gp, 3 quest point és mostmár ingyen használhatod az Al Kharid-Lumbridge átjárót
    ------
    Hogy szem előtt legyen :))
  • Tarhonya
    RS2 bétából semmi nem marad meg. szóval maradj RS1-nél. Az amúgy is jobb
  • hungary
    Küldiket is újból kell összeszedni, de a skill-ek átvihetők, de a cucc nem :((
    Úgyhogy (bocsi) maradtam a standard-nál. :((
  • Tarhonya
    Milyen top 100ba? Azt ugye tudod hogy az az xp amit a bétában szerzel el fog veszni amikor bevezetik a full RS2-t
  • hungary
    Az RS2-t próbáltátok?
    Hanem próbáljátok ki.
    Az előnye annyi, hogy Használják, vagy 100-an, így könnyen bekerülhettek az első 100-ba
  • Taranov
    Mily rejtélyes.
  • pityogo2
    ez érdekes... 3 percel ezelőtt, amikor benéztem a kedvencekhez, csak 1 üzi volt.
    most emg 5...
    pedig azóta nem írtak 1-et se...
  • hungary
    Ha vki keresne, mert mindkettőnknek gyümölcsöző üzletet tudna ajánlani, a "kpd-hungary" karakter mögött tartózkodom.
    És ha netalán felbukkanna vmi info a "hungary" karakterröl, kiváncsian várom.
  • hungary
    Úgy tervezem, ha már igy esett, hogy azokat a skill-eket, amelyeket free-ben lehet fejleszteni, fejlesztem, és ha már toppon vagyok free-ben, befizetem magamat.
  • Taranov
    Én nem, mióta kifosztottak.
  • hungary
    amugy van még aki jáccik?
  • hungary
    odadtam vkinek :(( aki már nem játszik vele, csak kifosztotta
  • pityogo2
  • Tarhonya
    Már megkaptad a választ? A régi jelszavaidra jó ha emlékszel. Sztem bizonyítható hogy a tied. Amúgy hogyan veszítetted el? Keyloggoltak?
  • hungary
    nem emléxem pontosan, hogy milyen válaszokat adtam a kérdésekre, igy nem kapom meg a karaktert, még akkor sem, ha tudom, hogy mettől meddig voltam members, és mikor fizettem be, és mennyit. :((
  • hungary
    köszi megpróbálom :((
  • hungary
    Tudtok, ismertek valakit, aki magyar és látszik?
    Mégis, hadd legyek az üzletben lokálpatrióta, hamár nem tudok anglusul. :))
  • hungary
    Hova kell írni?
    Milyen emil címre?
  • Tarhonya
    Hogyan veszítetted el? Nem túl régen még beszéltünk.
    Írjál queryt a jagexnek, ha bizonyítod hogy a te karid megadják a jelszavát!
  • Taranov
    Hát igen, én is a társaság miatt meg a member miatt hagytam abba az RS-t, mert nem lehetett elviselni az állandó kéricsélőket, tolvajokat meg azokat, akik a member karimmal akartak játszani.
  • hungary
    Új karit kezdtem, a neve kpd-hungary.
    Ha láttok, segitsetek, adjatok ezt-azt.
    Bár én nem foglak benneteket nyaggatni, mint tettétek annó velem.
    (Esetleg, ha valaki tudja merre van a régi karim és mi a jelszava, megköszönném.) A régi karim neve: hungary
  • Taranov
    Hali! régen láttunk :)
  • pityogo2
    mentem el aludni/olvasni, byer
  • pityogo2
    fórumon: sziasztok.
    1 órával utána: helló
    ez értelmes beszélgetés volt nagyon
  • Tarhonya
    hm?
  • pityogo2
  • Tarhonya
    hello
  • hungary
    sziasztok
  • Taranov
    És milyen?
  • Tarhonya
    béta...
  • Taranov
    Már van RS2?
  • Tarhonya
    Végre berakták a rangers guildet rs2be :)
  • Taranov
    Az ciki. Én nem bírnám ki 2 hétig.
  • pityogo2
    2 hétig $z@r volt a nete, azért nem láátam:)
  • Taranov
    a fórumra írogat rendszeresen.
  • pityogo2
    nam halott vmelyikőtök Gladiátorrol? rágota nem látom.